Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada, ależ świetliście U Ciebie. Pięknie! Ty wiesz, że ja od dawna jestem zakochana w Twoim poddaszu.

A wiesz, że teraz zauważyłam, że masz taką dość niską ściankę kolankową. Świetnie sobie z nią poradziłaś. I do tego 2 słupy na środku, które zamiast przeszkodą stały się atutem... Ja bym się pewnie zanarzekała na śmierć. A Ty wyczarowałaś z tego katalogowe wnętrze :)

A wiesz może ile cm ma ta Twoja ścianka kolankowa?

Dziękuję, Aniu:)

Ścianka kolankowa ma 80 cm

Maduś, podziwiam i ja, ale w niemym zachwycie, bo słów ponownie brak... Jak ja bym chciała takie poddasze...

Dziękuję, Jolisko:) Możemy się zmienić;):p

Mada, dobrze zrobilas z tymi ektorpami...sa w dobrej cenie i naprawde niezlej jakosci Tak na pare lat, a potem jak Ci sie znudzi to mozna zmienic obicie. Kieliszki w bardzo dobrej cenie, mam juz z tej serii te na szampana no to jak znalazl beda tez pasowac te na wino:)

Dokładnie, są przy tym meeeega wygodne:D Ja już je uwielbiam:D Również za to, że zależnie od dodatków, poduch itp. zmieniają swoje oblicze;) Wczoraj pozmieniałam poduszki i wyglądają inaczej;)

z%2520union2.JPG

z%2520union%25201.JPG

z%2520union3.JPG

Byliśmy dziś rano w lesie:) Uwielbiam wczesną wiosnę:) Miłej niedzieli:D

Edytowane przez mada1412

Bylam wczoraj w Ikea. Dwojki rozkladane mialy byc w polowie marca. Jednak ich powrot zostal przesuniety na "poswietach". Tez sie na nie czaje.

Madziu oczywiscie chwale pod niebiosa Twoj piekny dom na poddaszu, lubie zagladac i podziwiac. Zawsze wchodze z nadzieja na nowa porcje fotek. Moglabym tak bez konca je ogladac.

Edytowane przez aga_dar

Bardzo mi się podoba nowe oblicze Twojego salonu!! rzeczywiście kilka dodatków i już salon inaczej wygląda. Poprzednia wersja bardzo mi się podobała, ale ta bardziej po mojemu :D Ja tu chwale, a pewnie teraz jeszcze inaczej kanapy wglądają ;)

Zajrzałam do Twojego wąteczku, bo mam zamiar robić wielkanocne poduchy i wpadłam po przepis na przenoszenie druku. Mam nadzieję, że wyjdą! :D