mada1412 12.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Witaj Sielskość u Ciebie była ujmująca - bo kiedyś też bardzo mnie ciągnęło, ale jak przyszło co do czego to się wystraszyłam dosłowności i tego, że zabraknie mi konsekwencji i wyjdzie nie-do-końca-tak-jak-powinno. I stąd też poplanowane mam czarne elementy (choć eamsy mają być białe jednak), i sporo poprzełamywania wszechogarniającej łagodności (nawet łazienka w mugatach wyszła chłodno i kanciasto, a nie anielsko). Więc trzymam kciuki za przemianę u Ciebie. Może jeszcze zdążę podpatrzeć kilka rzeczy zanim się przeprowadzę w czerwcu na swoją wieś Masz dar i wyjątkowy talent. Dziękuję Szczerze mówiąc, ja też nie do końca stawiałam na sielskość - priorytetem była raczej biel - bo mieszkanie mam małe;), no i starałam się raczej stworzyć bazę, którą będę mogła zmieniać dodatkami niż wnętrze zorientowane w jedynym słusznym stylu;) Uwielbiam wnętrza na Apartment Therapy, lekkość, z jaką łączy się tam starocia, meble z sieciówek z klasykami designu. Niby wszystko od czapy, a jednak razem tworzy zadziwiająco spójną całość. Chciałabym móc kreować swoje mieszkanko z taką właśnie lekkością Madzia jest cudnie!!! :jawdrop::jawdrop:gdybym tak mogła choćby na miesiąc wypozyczyć Twoje rączki...i do tego dzieci na ten czas komuś podrzucić...ach ....Kochana jest rewelacyjnie:wiggle:. Lampa faktycznie mogłaby być ciut niżej ale i tak wyglada dobrze!bardzo dobrze! Co do stołu to dokładnie nie wiem...niby olejowany i mam olej do niego ...ale olej w sklepie pani dała nam biały a stół jest szarawy - taki postarzany, ja mam wrazenie, że on wyługowany jest...muszę koniecznie zrobic próbkę od spodu. Ale na co Ci, Kochana, moje rączki? Sama masz niezgorsze:D Wypróbuj ten olej od spodu rzeczywiście, myślę, że on jest biały właśnie po to, by odświeżać tę szarość. Mam nadzieję, że mnie rozumiesz, jakkolwiek to brzmi;) Słuchajcie, pokusiłam się nawet o badziewną (w moim wykonaniu) wklejkę z czarnym eamsem. Wszystkie chwyty dozwolone, jak się chce męża przekonać I co Wy na to? Zagra? Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Madzia mnie się Twoje pomysły bardziej podobają:Pok wyprobuje ten biały:rolleyes: z czarnym bujakiem bedzie git:wiggle: ja marzę o białym tylko jakoś ostatnimi czasy okazji cenowej nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Maduś pięknie:jawdrop::jawdrop:Czarna lampa to jest to! Jeżeli chcesz ją niżej, to nie możecie jeszcze jej wydłużyć? Nie jestem fanką eamsów, ale u Ciebie wygląda nadzwyczaj dobrze:lol: Także przekonuj małża:rolleyes: Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 12.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Czarny bujak very git.Czarne bujaki w ogóle są git - ja co prawda eamsy białe, ale bujak wiklinowy chcę koniecznie czarny ;D (bo znowu inny, nie oczywisty bo zwykle białe jeśli nie wiklinowe-wiklinowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Madziu!!!Kochana,czerń idealnie wpasuje się w Twoje poddasze Ja już się do niej przekonałam. Na eamsy też choruję i to strasznie!Twój będzie świetnie pasował!Urabiaj męża bo warto. Pokłony za DIY ,wyszło super Pozdrawiam ciepluśko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madzia, świetne zmiany-teraz Twoje poddasze ma pazur:) Bomba:)pozdrawiam poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 maduś z tą czernią bardzo do twarzy Waszemu poddaszu Eams pasuje tam idealnie! Urabiaj męża Twoje mieszkanko jest takie przytulne i harmonijne, że nie mogę się oderwać od tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 13.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Uwielbiam wnętrza na Apartment Therapy, lekkość, z jaką łączy się tam starocia, meble z sieciówek z klasykami designu. Niby wszystko od czapy, a jednak razem tworzy zadziwiająco spójną całość. Chciałabym móc kreować swoje mieszkanko z taką właśnie lekkością Ja też uwielbiam styl AT! A najbardziej podziwiam te wszystkie aranżacje na komodach, stolikach, kominkach - mnóstwo dupereli tam stoi, a całość nie sprawia wrażenia zbioru kurzołapek tylko pięknej całości Tego mi najbardziej brakuje Słuchajcie, pokusiłam się nawet o badziewną (w moim wykonaniu) wklejkę z czarnym eamsem. Wszystkie chwyty dozwolone, jak się chce męża przekonać I co Wy na to? Zagra? Zagra, zagra:) Widać że nie tylko na AT zaglądasz, ale i gazetowe lobby miłośniczek dizajnu złapało Cię w swoje szpony :lol2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.04.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 co tu się dziejeeee.... Madzia, kłaniam się w pas:o Przepiękny blat... piękne plany na przyszłośż Czekam na rezultaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 13.04.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madziu! Eams wyglada bosko. Troche inaczej wyciełam i wstawiłam na inne Twoje foto. Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz. Czarny ładniej wyglada, bo dla siebie zrobilam w dwoch wersjach kolorystycznych http://img841.imageshack.us/img841/6206/12kwietnia2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Madziu..nie będę się rozpisywać...bo wszystko już zostało powiedziane:) Ale nie mogę przejść przez twój wątek bez słowa:) Po prostu cudnie:):) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Madzia mnie się Twoje pomysły bardziej podobają:Pok wyprobuje ten biały:rolleyes: z czarnym bujakiem bedzie git:wiggle: ja marzę o białym tylko jakoś ostatnimi czasy okazji cenowej nie ma;) Och Ty!! A z tą okazją cenową....też czekam, bo mąż się zgodził :wave: , ale pod warunkiem, że go sobie sama sfinansuję No więc czuję się tak, jakbym już go miała:Dhttp://emoty.blox.pl/resource/19s.gif Maduś pięknie:jawdrop::jawdrop:Czarna lampa to jest to! Jeżeli chcesz ją niżej, to nie możecie jeszcze jej wydłużyć? Nie jestem fanką eamsów, ale u Ciebie wygląda nadzwyczaj dobrze:lol: Także przekonuj małża:rolleyes: Dzięki Aguś za opinię Mnie się eamsy zawsze podobały, zastanawiałam się nawet nad jednym do biurka Jędrka:rolleyes: Ostatecznie dzięcię siedzi na Trip-Trappie, bo uznało za wygodniejsze:D Czarny bujak very git. Czarne bujaki w ogóle są git - ja co prawda eamsy białe, ale bujak wiklinowy chcę koniecznie czarny ;D (bo znowu inny, nie oczywisty bo zwykle białe jeśli nie wiklinowe-wiklinowe) Czarny bujak wiklinowy:rolleyes: Madziu!!!Kochana,czerń idealnie wpasuje się w Twoje poddasze Ja już się do niej przekonałam. Na eamsy też choruję i to strasznie!Twój będzie świetnie pasował!Urabiaj męża bo warto. Pokłony za DIY ,wyszło super Pozdrawiam ciepluśko. Paulinko Jakoś może potem wrzucę step-by-step do DIY. To łatwiejsze niż myślałam:) Mada, ja jestem zachwycona pomysłami, DIY, eamsami (choruję na nie!) i czernią. Nie bez powodu - u mnie też już na początku roku pojawiły się biało-czarne pasy, inne elementy . Świetnie to u Ciebie wygląda, wszystko jest na miejscu i pasuje. MNIAM i już! Dzięki Aniu. Fajnie, że bywasz;) Madzia, świetne zmiany-teraz Twoje poddasze ma pazur:) Bomba:) pozdrawiam poświątecznie maduś z tą czernią bardzo do twarzy Waszemu poddaszu Eams pasuje tam idealnie! Urabiaj męża Twoje mieszkanko jest takie przytulne i harmonijne, że nie mogę się oderwać od tych zdjęć Oj, Pysiaczku Ja też uwielbiam styl AT! A najbardziej podziwiam te wszystkie aranżacje na komodach, stolikach, kominkach - mnóstwo dupereli tam stoi, a całość nie sprawia wrażenia zbioru kurzołapek tylko pięknej całości Tego mi najbardziej brakuje Zagra, zagra:) Widać że nie tylko na AT zaglądasz, ale i gazetowe lobby miłośniczek dizajnu złapało Cię w swoje szpony :lol2 Yyyyyy, jakie lobby? Już z tysiąc lat nie byłam na gazeciehttp://emoty.blox.pl/resource/oups.gif co tu się dziejeeee.... Madzia, kłaniam się w pas:o Przepiękny blat... piękne plany na przyszłośż Czekam na rezultaty... :D:D Dziękuję Madziu! Eams wyglada bosko. Troche inaczej wyciełam i wstawiłam na inne Twoje foto. Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz. Czarny ładniej wyglada, bo dla siebie zrobilam w dwoch wersjach kolorystycznych http://img841.imageshack.us/img841/6206/12kwietnia2.jpg Aga, dzięki kochana.http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Majstersztyk ta Twoja wizualka! Madziu..nie będę się rozpisywać...bo wszystko już zostało powiedziane:) Ale nie mogę przejść przez twój wątek bez słowa:) Po prostu cudnie:):) Pozdrawiam:) Dziękuję, Beatko Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Mada cudny ten kącik ... cegła - komoda - i ON ... przecież to widać ... musisz mieć ten bujak )) czarna dama nad stołem wygląda dokładnie tak ja wyglądać powinna ... nie jestem obiektywna mam taką samą tyle, że w stali ... i mam takie samo odczucie, że za wysoko (odległość na oko jak u Ciebie) ... dlaczego nie wydłużyłam kabla ? w końcu to proste )) ... z dwóch powodów ... 1) poluje na przezroczysty bo mój przeplata łańcuch jak na krówkę )) 2) to rwący się z ogiąganiem (wiem zaprzeczenie a jednak) małż )) ... przy lampie mam jeszcze jeden dylemat ... ta lampa daje światło punktowe ... efekt oświetlonego stołu ... super ... a wokół ciemność ... już sie przyzwyczaiłam ale przez pierwszy tydzień miałam "efekt amerykańskiego filmu":))) ... przepraszam, że wyskoczyłam z tym efektem ... ale po medialnych efektach mi to chyba zostało (no po efekcie zająca i jedynaka) )) ... a jak Ty to widzisz ... Mada zajrzyj do mnie ... wrzuciłam chatkę ... w dwóch odsłonach ... raz sielsko a potem z przytupem )) Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mada bosko u Ciebie:jawdrop: Te eamsy mają coś w sobie takiego że pasują do wielu wnętrz:rolleyes:Nie wyobrażam już sobie aby nie było u Ciebie czarnego bujaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ta Agi wklejka całkiem jak żywa Eamsy są genialne. Czekam niecierpliwie na tego nowego "lokatora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Super, że mężulo urobiony na nowy zakup:wiggle: Czekamy na przypływ gotówkihttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8e0daF1IHlDWswPMUG91J1vgDKcgVqTJauSi_DODzI0HcUyJL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Madzia no to połowa sukcesu juz jest:wiggle::wiggle:Wiesz , pije kawkę, gapię się na te Wasze wnętrza i wstawać od kompa mi się nie chce...no pięknie jest ...tak harmonijnie...te czarnr akcenty to strzał w 10;)... mój Mąż też się zgodził na zakup - ja planuję bujak i 2 krzesła z podłokietnikami ale białe tylko jakoś zdrowy rozsądek (choć myślałam, że dawno go straciłam:sick:) podpowiada, że kwota ponad 4 tys to jednak sporo no i tak się cykam od blisko 6 miesięcy... Moja Przyjaciółka kupiła całkiem niedawno właśnie czarny bujaczek Vitry z 40% bonusem w RED ONION. Mieli taka fajną akcję na produkty Vitry, mi w udziale przypadł wieszak HANG IT ALL, na który od dawna chorowałam no i jest mój za 50% ceny, dziś żałuję że nie pokusiłam się na 2...wieszak siedzi wciąż w pudełku i czeka na właściwie miejsce. Dzwoniłam do RED ONION czy mają w planach podobną akcję ale póki co niestety nie...więc czekam dalej bo "inspirowane" nie dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Anetko dzieci możesz podrzucić do mnie jak się z Mada będziecie uzewnętrzniać hi hi a bujak to i moje marzenie ...tylko ja nie jestem tak zasadnicza jak Anetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.04.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mada bosko u Ciebie:jawdrop: Te eamsy mają coś w sobie takiego że pasują do wielu wnętrz:rolleyes: Nie wyobrażam już sobie aby nie było u Ciebie czarnego bujaka;) A ja już też sobie chyba nie wyobrażam;) Ta Agi wklejka całkiem jak żywa Eamsy są genialne. Prawda? Super, że mężulo urobiony na nowy zakup:wiggle: Czekamy na przypływ gotówkihttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8e0daF1IHlDWswPMUG91J1vgDKcgVqTJauSi_DODzI0HcUyJL W akcji urabiania mężula pomogli mi moi rodzice:) Fotelik na tyle im się spodobał, że lobbowali za nim z całych sił Madzia no to połowa sukcesu juz jest:wiggle::wiggle:Wiesz , pije kawkę, gapię się na te Wasze wnętrza i wstawać od kompa mi się nie chce...no pięknie jest ...tak harmonijnie...te czarnr akcenty to strzał w 10;)... mój Mąż też się zgodził na zakup - ja planuję bujak i 2 krzesła z podłokietnikami ale białe tylko jakoś zdrowy rozsądek (choć myślałam, że dawno go straciłam:sick:) podpowiada, że kwota ponad 4 tys to jednak sporo no i tak się cykam od blisko 6 miesięcy... Moja Przyjaciółka kupiła całkiem niedawno właśnie czarny bujaczek Vitry z 40% bonusem w RED ONION. Mieli taka fajną akcję na produkty Vitry, mi w udziale przypadł wieszak HANG IT ALL, na który od dawna chorowałam no i jest mój za 50% ceny, dziś żałuję że nie pokusiłam się na 2...wieszak siedzi wciąż w pudełku i czeka na właściwie miejsce. Dzwoniłam do RED ONION czy mają w planach podobną akcję ale póki co niestety nie...więc czekam dalej bo "inspirowane" nie dla mnie.. A ja też jakoś nie jestem przekonana do inspirowanych. Anetko, a czy miałaś okazję siedzieć na RARze? Ja nie:no: i troszkę się obawiam:rolleyes: Choć zwykłe Eamesy były dla mnie zaskakująco wygodne. Anetko dzieci możesz podrzucić do mnie jak się z Mada będziecie uzewnętrzniać hi hi a bujak to i moje marzenie ...tylko ja nie jestem tak zasadnicza jak Anetka To ja swoich chłopaków podrzucę także;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mada, serdeczne i wielkie gratulacje - cudna fota Twoich arcydzieł w Green Canoe Wiosna!!!!! PS. O Matko Boska, ale u Ciebie cudna metamorfoza - czerń jest rewelacyjna do Twoich wnętrz!!!!! Pięknie i oryginalnie!!!!!! A ława to wiesz, że chyba lepsza niż w RM? I poduszki cudniaste....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts