Paula_71 24.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Coraz bardziej lubię tę lampę Doszły wreszcie regaliki i ramki, choć na razie wiszą tymczasowo I to na razie tyle:) A ja coraz bardziej lubię Twoje wnętrze!Chociaż i tak od dawna wielbię je miłością wielką Madziu,więcej fotek,jakichkolwiek,wszystko co pokazujesz to miód na nasze spragnione oczęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 maduś przez Ciebie zaczynam myśleć czy by jeszcze dwójki ektorpa sobie nie wcisnąć Czy możesz zmierzyć jakiej wielkości prostokąt zajmują Ci te sofy tak ustawione, z takim odstępem jak stoją właśnie? Bez pufa, ale wliczając dywan chyba Byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.04.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Madzia piękne to Wasze poddasze! ja jestem nieustajaco zachwycona!:yes: Lasche Ja Kochana bez mrugnięcia okiem powierzyłabym Ci swoje dzieci:hug: bardziej obawiam się o Twoją kondycję psychiczną po tym turnusie z naszą bandą Swoje dzieciaki też powierzyłabym Lasche bez oporów. Choć się nie znamy:) Problem w tym, czy Lasche chciałaby się powierzyć mojemu Jaśkowi - 3latkowi z tzw. temperamentem;) Siedmioletni Jędrek to przy nim pikuś A ja coraz bardziej lubię Twoje wnętrze!Chociaż i tak od dawna wielbię je miłością wielką Madziu,więcej fotek,jakichkolwiek,wszystko co pokazujesz to miód na nasze spragnione oczęta. Dzięki Paulinko. A tak BTW gdzie się zgubiłaś? maduś przez Ciebie zaczynam myśleć czy by jeszcze dwójki ektorpa sobie nie wcisnąć Czy możesz zmierzyć jakiej wielkości prostokąt zajmują Ci te sofy tak ustawione, z takim odstępem jak stoją właśnie? Bez pufa, ale wliczając dywan chyba Byłabym wdzięczna Kochana, mówisz - masz To jest prostokąt 350x160cm. Powiem Ci, że układ 2+3 jest megawygodny - jest mnóstwo miejsca do wylegiwania i nie wiem jak do tej pory mieściliśmy się na narożniku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.04.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 mada no zlituję się nie musi być na wczoraj :D:D OK:) Postaram się coś wieczorem wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.04.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Bardzo dobre zmiany, mada Najbardziej podobają mi się lampy - i ta na wysięgniku i wisząca. Zwis chyba nawet bardziej, szczególnie te jego subtelne krągłości na kloszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mada Witam się u Ciebie ( bo chyba się jeszcze nie witałam) Jestem u Ciebie cichym gościem od bardzo dawna i bardzo mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kochana, mówisz - masz To jest prostokąt 350x160cm. Powiem Ci, że układ 2+3 jest megawygodny - jest mnóstwo miejsca do wylegiwania i nie wiem jak do tej pory mieściliśmy się na narożniku;) maduś jesteś pewna, że to tylko 1.6m w jedną stronę? Jak tak to musi mi wejść Pomierzę wieczorem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.04.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 maduś jesteś pewna, że to tylko 1.6m w jedną stronę? Jak tak to musi mi wejść Pomierzę wieczorem :D:D O ja gUpia Mombassa:eek: 1,60+głębokość dłuższej kanapy czyli 2,4x3,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.04.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Bardzo dobre zmiany, mada Najbardziej podobają mi się lampy - i ta na wysięgniku i wisząca. Zwis chyba nawet bardziej, szczególnie te jego subtelne krągłości na kloszu Ja też lubię moje lampeCki:D Fajnie ze sobą gadają, nie? Mada Witam się u Ciebie ( bo chyba się jeszcze nie witałam) Jestem u Ciebie cichym gościem od bardzo dawna i bardzo mi się u Ciebie podoba Witaj Mmajeczko:)Się rozgość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.04.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 O ja gUpia Mombassa:eek: 1,60+głębokość dłuższej kanapy czyli 2,4x3,5m To już się robi znaczna różnica W takim ustawieniu jak Ty masz raczej mi to nie wejdzie. Narysowałam sobie miniaturki i przesuwam po planie pokoju i sprawdzam co się da zrobić w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.04.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Madziu w pepco są fajne miseczki po 5 zł z zewnątrz czarne a w środku białe...zupełnie jak Twoja lampa kupiłam 2 szt bo coś mi się wydaje że na jesień zagości u mnie trochę czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.04.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 To już się robi znaczna różnica W takim ustawieniu jak Ty masz raczej mi to nie wejdzie. Narysowałam sobie miniaturki i przesuwam po planie pokoju i sprawdzam co się da zrobić w tej sprawie Oj, szkoda:( Sorki Pysiaku, żem tak Cię zwiodła:oops: A inaczej nie wejdą? Twój salUnik wygląda na zdjęciach na spory. Madziu w pepco są fajne miseczki po 5 zł z zewnątrz czarne a w środku białe...zupełnie jak Twoja lampa kupiłam 2 szt bo coś mi się wydaje że na jesień zagości u mnie trochę czerni Dzięki Kasiulka za cynk:D Ostatnio kupiłam w pepco czarne kubki i zdaje mi się, że są z tej samej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Chyba tak, bo kubki też widziałam ale ja mam już zakaz kupowania kubków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 25.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mada cudniaste jest to Twoje poddasze w odcieniach black and white, super dojrzałam na półeczce pod ławą chustecznik z pepco, dzisiaj też go sobie kupiłam, ale po przyjściu do domu się zawiodłam - chusteczki z biedronki nie mieszczą się w nim skąd są Twoje, że wchodzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Oj, szkoda:( Sorki Pysiaku, żem tak Cię zwiodła:oops: A inaczej nie wejdą? Twój salUnik wygląda na zdjęciach na spory. Wejść wejdą, ale musiałby stać ciut inaczej niż u Ciebie. Chciałabym, ale waham się. Boję się, że zagracę salon Mój ma 18mkw, jakby go podzielić na 3 równe części to 1/3 jest nie do zastawienia bo jest tam ścieżka przelotowa na balkon. Mada cudniaste jest to Twoje poddasze w odcieniach black and white, super dojrzałam na półeczce pod ławą chustecznik z pepco, dzisiaj też go sobie kupiłam, ale po przyjściu do domu się zawiodłam - chusteczki z biedronki nie mieszczą się w nim skąd są Twoje, że wchodzą?? Miałam ten sam problem, ale przycięłam odpowiednio kartonik od chusteczek, lekko docisnęłam go do dna i wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.04.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A ja wyciągam chusteczki z oryginalnego pudełka i wszystko gra Mada - przepięknie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 26.04.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 wyciągnąć husteczki..., jakie to proste dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Maduś, a ja przyszłam z pytaniem budowlanym, bo mam problem, który mi spać nie daje . Mam tylko dwa okna połaciowe i wydają mi się za wysoko (nawet na palcach nie widzę co się dzieje na świecie). Chciałam je więc obniżyć (jeszcze można bo nie ma ocieplenia), ale jeden z fachowców powiedział, że będzie za nisko, za blisko ścianki kolankowej, że będzie problem z ociepleniem, będzie zimno, będzie się skraplało, pleśniało i w ogóle wszystkie plagi mnie nawiedzą tym oknem . U Ciebie widzę okienko tak właśnie blisko ścianki kolankowej i w Tobie moja nadzieja . Czy masz jakieś podobne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.04.2012 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jula,okno mam zamontowane wg tej zasadyhttp://www.oknoidrzwi.pl/upl/il1170164127.jpgPierwsze słyszę, żeby wysokość od ścianki kolankowej miała wpływ na takie akcje z oknem:jawdrop: Przecież wiadomo, że na wszystkich oknach się czasem wilgoć skrapla... Wietrzyć wystarczy;) Nie zauważyłam też, by coś pleśniało:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.04.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 dojrzałam na półeczce pod ławą chustecznik z pepco, dzisiaj też go sobie kupiłam, ale po przyjściu do domu się zawiodłam - chusteczki z biedronki nie mieszczą się w nim skąd są Twoje, że wchodzą?? A ja wyciągam chusteczki z oryginalnego pudełka i wszystko gra wyciągnąć husteczki..., jakie to proste dzięki dziewczyny Ja je wcisnęłam na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts