Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Coraz bardziej lubię tę lampę:rolleyes:

19kwietnia5.JPG

Doszły wreszcie regaliki

19kwietnia3.JPG

19kwietnia6.JPG

19kwietnia2.JPG

i ramki, choć na razie wiszą tymczasowo

19kwietnia7.JPG

I to na razie tyle:)

A ja coraz bardziej lubię Twoje wnętrze!Chociaż i tak od dawna wielbię je miłością wielką :) Madziu,więcej fotek,jakichkolwiek,wszystko co pokazujesz to miód na nasze spragnione oczęta.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

maduś przez Ciebie zaczynam myśleć czy by jeszcze dwójki ektorpa sobie nie wcisnąć :D

Czy możesz zmierzyć jakiej wielkości prostokąt zajmują Ci te sofy tak ustawione, z takim odstępem jak stoją właśnie? Bez pufa, ale wliczając dywan chyba :yes: Byłabym wdzięczna :D

Madzia piękne to Wasze poddasze!:jawdrop: ja jestem nieustajaco zachwycona!:yes::yes::yes:

Lasche Ja Kochana bez mrugnięcia okiem powierzyłabym Ci swoje dzieci:hug: bardziej obawiam się o Twoją kondycję psychiczną po tym turnusie z naszą bandą:hug::lol2:

:hug:

Swoje dzieciaki też powierzyłabym Lasche bez oporów. Choć się nie znamy:) Problem w tym, czy Lasche chciałaby się powierzyć mojemu Jaśkowi - 3latkowi z tzw. temperamentem;) Siedmioletni Jędrek to przy nim pikuś:lol2:

A ja coraz bardziej lubię Twoje wnętrze!Chociaż i tak od dawna wielbię je miłością wielką :) Madziu,więcej fotek,jakichkolwiek,wszystko co pokazujesz to miód na nasze spragnione oczęta.

Dzięki Paulinko. A tak BTW gdzie się zgubiłaś?:mad:

maduś przez Ciebie zaczynam myśleć czy by jeszcze dwójki ektorpa sobie nie wcisnąć :D

Czy możesz zmierzyć jakiej wielkości prostokąt zajmują Ci te sofy tak ustawione, z takim odstępem jak stoją właśnie? Bez pufa, ale wliczając dywan chyba :yes: Byłabym wdzięczna :D

Kochana, mówisz - masz :D To jest prostokąt 350x160cm. Powiem Ci, że układ 2+3 jest megawygodny - jest mnóstwo miejsca do wylegiwania i nie wiem jak do tej pory mieściliśmy się na narożniku;)

Kochana, mówisz - masz :D To jest prostokąt 350x160cm. Powiem Ci, że układ 2+3 jest megawygodny - jest mnóstwo miejsca do wylegiwania i nie wiem jak do tej pory mieściliśmy się na narożniku;)

maduś jesteś pewna, że to tylko 1.6m w jedną stronę? :o Jak tak to musi mi wejść :D Pomierzę wieczorem :D:D:D

Bardzo dobre zmiany, mada :yes:

Najbardziej podobają mi się lampy - i ta na wysięgniku i wisząca. Zwis chyba nawet bardziej, szczególnie te jego subtelne krągłości na kloszu ;)

Ja też lubię moje lampeCki:D Fajnie ze sobą gadają, nie?

Mada Witam się u Ciebie :welcome: ( bo chyba się jeszcze nie witałam)

Jestem u Ciebie cichym gościem od bardzo dawna i bardzo mi się u Ciebie podoba :yes:

Witaj Mmajeczko:)Się rozgość;)

O ja gUpia Mombassa:eek:

1,60+głębokość dłuższej kanapy czyli 2,4x3,5m

To już się robi znaczna różnica ;)

W takim ustawieniu jak Ty masz raczej mi to nie wejdzie. Narysowałam sobie miniaturki i przesuwam po planie pokoju i sprawdzam co się da zrobić w tej sprawie :lol2:

To już się robi znaczna różnica ;)

W takim ustawieniu jak Ty masz raczej mi to nie wejdzie. Narysowałam sobie miniaturki i przesuwam po planie pokoju i sprawdzam co się da zrobić w tej sprawie :lol2:

Oj, szkoda:( Sorki Pysiaku, żem tak Cię zwiodła:oops: A inaczej nie wejdą? Twój salUnik wygląda na zdjęciach na spory.

Madziu w pepco są fajne miseczki po 5 zł z zewnątrz czarne a w środku białe...zupełnie jak Twoja lampa ;) kupiłam 2 szt bo coś mi się wydaje że na jesień zagości u mnie trochę czerni ;)

Dzięki Kasiulka za cynk:D Ostatnio kupiłam w pepco czarne kubki i zdaje mi się, że są z tej samej serii.

Mada cudniaste jest to Twoje poddasze w odcieniach black and white, super :)

dojrzałam na półeczce pod ławą chustecznik z pepco, dzisiaj też go sobie kupiłam, ale po przyjściu do domu się zawiodłam - chusteczki z biedronki nie mieszczą się w nim :( skąd są Twoje, że wchodzą?? ;)

Oj, szkoda:( Sorki Pysiaku, żem tak Cię zwiodła:oops: A inaczej nie wejdą? Twój salUnik wygląda na zdjęciach na spory.

Wejść wejdą, ale musiałby stać ciut inaczej niż u Ciebie. Chciałabym, ale waham się. Boję się, że zagracę salon :(

Mój ma 18mkw, jakby go podzielić na 3 równe części to 1/3 jest nie do zastawienia bo jest tam ścieżka przelotowa na balkon.

Mada cudniaste jest to Twoje poddasze w odcieniach black and white, super :)

dojrzałam na półeczce pod ławą chustecznik z pepco, dzisiaj też go sobie kupiłam, ale po przyjściu do domu się zawiodłam - chusteczki z biedronki nie mieszczą się w nim :( skąd są Twoje, że wchodzą?? ;)

Miałam ten sam problem, ale przycięłam odpowiednio kartonik od chusteczek, lekko docisnęłam go do dna i wszystko działa :D

Maduś, a ja przyszłam z pytaniem budowlanym, bo mam problem, który mi spać nie daje :(.

Mam tylko dwa okna połaciowe i wydają mi się za wysoko (nawet na palcach nie widzę co się dzieje na świecie). Chciałam je więc obniżyć (jeszcze można bo nie ma ocieplenia), ale jeden z fachowców powiedział, że będzie za nisko, za blisko ścianki kolankowej, że będzie problem z ociepleniem, będzie zimno, będzie się skraplało, pleśniało i w ogóle wszystkie plagi mnie nawiedzą tym oknem :(. U Ciebie widzę okienko tak właśnie blisko ścianki kolankowej i w Tobie moja nadzieja :D. Czy masz jakieś podobne problemy?

Jula,

okno mam zamontowane wg tej zasady

http://www.oknoidrzwi.pl/upl/il1170164127.jpg

Pierwsze słyszę, żeby wysokość od ścianki kolankowej miała wpływ na takie akcje z oknem:jawdrop: Przecież wiadomo, że na wszystkich oknach się czasem wilgoć skrapla... Wietrzyć wystarczy;) Nie zauważyłam też, by coś pleśniało:o

A ja wyciągam chusteczki z oryginalnego pudełka i wszystko gra :D

wyciągnąć husteczki..., jakie to proste :)

dzięki dziewczyny :)

Ja je wcisnęłam na siłę:rotfl: