Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no właśnie a ja coś o stoliku :) miałam lekką przerwę na fm i jak wróciłam to oczywiście się spóźniłam na stolikowe zamówienia...strasznie żałowałam i biłam głową w mur o tak właśnie :bash::bash::bash::bash:

stolik oczywiście mi się mega bardzo podobał ale mówię trudno .... a wczoraj mąż wraca z zakupów i mówi " zobacz co ładnego kupiłem w netto , chyba mówiłaś coś o takich stolik, że ci sie podobają :) wiec Yupiiiiiii - mam stolik :)

Później pojechaliśmy na zakupy jeszcze raz i kupiłam jeszcze jeden, fajne dwie poduchy i gazetnik...

wiec Mada dzięki za inspiracje zakupową jeżeli chodzi o netto - nigdy bym nie przypuszczała, że tam takie fajne perełki można znaleźć:) DZIĘKI

Paula,

wiklinowe krzesła - nie pytaj:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Pan Od Krzeseł bywa na naszej giełdzie, BYWA - co oznacza mój cotygodniowy wypad tamże, że by sprawdzić czy jest. I czy nie sprzedał MOICH;) krzesełeczek;)Wczoraj go nie było, było lekko burzowo, i podobno - według pani ze stoiska obok - on nie ryzykuje w taką pogodę, bo z daleka dość przyjeżdża:bash:

Światełkiem w tunelu jest natomiast fakt, że pokazałam Małżu różne inspiracje, zasypałam go, niby to przypadkiem;), zdjęciami chałupy właściciela RM w Werandzie i chyba powoli odpuszcza:)

Anka,

napiszę jeszcze raz - you're welcome:D

Mam nadzieję, że przesyłka już dotarła:) Szykuj się na TK Maxx, jakby co;) Otworzyli już?

Daga,

fajną mąż Ci zrobił niespodziankę:) Ja się napaliłam na jeszcze jeden - do sypialni, ale niestety, po forumowej inwazji zabrakło nawet dla mnie :lol2:

Edytowane przez mada1412

Ja już swój stolik dostałam, rozpakowałam, jest cudny, piękny, niepowtarzalny!!!!!

Wzdycham do niego co jakiś czas ukradkiem, zamiast pracować:) - ale to tak chwilkami, a w ogóle to cały czas ciężko zasuwam!!:)

Tak, tak, TK MAXX już otwarty!!! Dział home bardzo fajny - nawet poczyniłam zakupy:)

A u mnie nie ma Netto, cholera jasna, z tego, co czytam u Ciebie i co Daga pisze, to świetny sklep jest, bo cała masa fajnych rzeczy się trafia!!!

Edytowane przez Anjazzielonego

Ja już swój stolik dostałam, rozpakowałam, jest cudny, piękny, niepowtarzalny!!!!!

Wzdycham do niego co jakiś czas ukradkiem, zamiast pracować:) - ale to tak chwilkami, a w ogóle to cały czas ciężko zasuwam!!:)

Tak, tak, TK MAXX już otwarty!!! Dział home bardzo fajny - nawet poczyniłam zakupy:)

A u mnie nie ma Netto, cholera jasna, z tego, co czytam u Ciebie i co Daga pisze, to świetny sklep jest, bo cała masa fajnych rzeczy się trafia!!!

Pochwal się:)

Coś mi jeszcze w gazetce netto mignęły fajne doniczky na ziółka - ocynkowane chyba, trzy w korytku:) SIEM chyba jednak muszę wybrać;)

Ja mam awizo na stolik :D

Urok mieszkania na wsi :D Upolowałam listonosza i mam stolik!!!!!! Stoi obok fotela i oswaja się ....

Netto oczywiście u mnie nie ma...