agawi74 27.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 A od jutra będę wchodzić po drabinie To nabierzesz wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 To nabierzesz wprawy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Madzia my się nie mogliśmy przyzwyczaić odwrotnie - z drabiny na schody. Jakoś intuicyjnie człowiek tyłem podchodził Tyłem do schodów?:rotfl: Ale już wchodzicie jak należy? BTW - Ty wiesz, że uwielbiam Twoje schody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzień dobry Maduś,jak weekend minął? Nie myśl,że ja tak bezinteresownie piszę hihihi zżera mnie ciekawość czy kupiłaś wiklinowe krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mada, chciałabym niniejszym chyba rozpocząć maraton podziękowań, jaki ruszy - za kupno i wysyłkę stolika: BARDZO, BARDZO, BARDZO CI DZIĘKUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no właśnie a ja coś o stoliku miałam lekką przerwę na fm i jak wróciłam to oczywiście się spóźniłam na stolikowe zamówienia...strasznie żałowałam i biłam głową w mur o tak właśnie :bash::bash: stolik oczywiście mi się mega bardzo podobał ale mówię trudno .... a wczoraj mąż wraca z zakupów i mówi " zobacz co ładnego kupiłem w netto , chyba mówiłaś coś o takich stolik, że ci sie podobają wiec Yupiiiiiii - mam stolik Później pojechaliśmy na zakupy jeszcze raz i kupiłam jeszcze jeden, fajne dwie poduchy i gazetnik... wiec Mada dzięki za inspiracje zakupową jeżeli chodzi o netto - nigdy bym nie przypuszczała, że tam takie fajne perełki można znaleźć DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja mam awizo na stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Paula, wiklinowe krzesła - nie pytaj:cry::cry::cry::cry::cry: Pan Od Krzeseł bywa na naszej giełdzie, BYWA - co oznacza mój cotygodniowy wypad tamże, że by sprawdzić czy jest. I czy nie sprzedał MOICH;) krzesełeczek;)Wczoraj go nie było, było lekko burzowo, i podobno - według pani ze stoiska obok - on nie ryzykuje w taką pogodę, bo z daleka dość przyjeżdża:bash: Światełkiem w tunelu jest natomiast fakt, że pokazałam Małżu różne inspiracje, zasypałam go, niby to przypadkiem;), zdjęciami chałupy właściciela RM w Werandzie i chyba powoli odpuszcza:) Anka, napiszę jeszcze raz - you're welcome:D Mam nadzieję, że przesyłka już dotarła:) Szykuj się na TK Maxx, jakby co;) Otworzyli już? Daga, fajną mąż Ci zrobił niespodziankę Ja się napaliłam na jeszcze jeden - do sypialni, ale niestety, po forumowej inwazji zabrakło nawet dla mnie Edytowane 30 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 jakby co to ja zawsze mogę jeszcze zrobić nalot na netto u mnie jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Mada,to jeszcze nic straconego!Dobrze,że mąż jest na dobrej drodze do akceptacji tych piękności Dagunia,Ty szczęściaro,dwa stoliczki poduchy i gazetnik.Jak będę w pl to Netto będzie moim ulubionym sklepem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 jakby co to ja zawsze mogę jeszcze zrobić nalot na netto u mnie jeszcze są :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Ja już swój stolik dostałam, rozpakowałam, jest cudny, piękny, niepowtarzalny!!!!! Wzdycham do niego co jakiś czas ukradkiem, zamiast pracować - ale to tak chwilkami, a w ogóle to cały czas ciężko zasuwam!! Tak, tak, TK MAXX już otwarty!!! Dział home bardzo fajny - nawet poczyniłam zakupy:) A u mnie nie ma Netto, cholera jasna, z tego, co czytam u Ciebie i co Daga pisze, to świetny sklep jest, bo cała masa fajnych rzeczy się trafia!!! Edytowane 30 Maja 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja już swój stolik dostałam, rozpakowałam, jest cudny, piękny, niepowtarzalny!!!!! Wzdycham do niego co jakiś czas ukradkiem, zamiast pracować - ale to tak chwilkami, a w ogóle to cały czas ciężko zasuwam!! Tak, tak, TK MAXX już otwarty!!! Dział home bardzo fajny - nawet poczyniłam zakupy:) A u mnie nie ma Netto, cholera jasna, z tego, co czytam u Ciebie i co Daga pisze, to świetny sklep jest, bo cała masa fajnych rzeczy się trafia!!! Pochwal się Coś mi jeszcze w gazetce netto mignęły fajne doniczky na ziółka - ocynkowane chyba, trzy w korytku:) SIEM chyba jednak muszę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja czekam z utęskinieniem na stolik Doniczki na zioła faktycznie widziałam w gazetce i fajne słoiki na ogórki małosolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nosz kurcze a ja w internecie chcę gazetkę zobaczyć i mi się nie otwiera,chociaż program do tego typu zadań mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 heheh Netto stanie się moim ulubionym sklepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dobra, pochwalę się. Tylko może jutro jeszcze coś dokupię, to byłoby więcej do pokazania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 aaa, Dagunia, nie wywiniesz się, pokaż gazetnik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Aniu,koniecznie się pochwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.05.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja mam awizo na stolik Urok mieszkania na wsi Upolowałam listonosza i mam stolik!!!!!! Stoi obok fotela i oswaja się .... http://images.zaazu.com/img/thankyou-fem-thank-you-thanks-ty-smiley-emoticon-000281-medium.gif Netto oczywiście u mnie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts