Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No Mada, zrobiłaś dobry uczynek i masz teraz nagrody w postaci zdjęć:yes::D:D

Fajne aranżacje stolikowe wszystkie.

Aaa mnie też wpadł w oko joliskowy fotel:lol2: Piękny:yes:

Widziałam podobny w Innych Meblach i kosztował 3700zł :jawdrop:

Wiadomo, że w Innych Meblach ceny są zbójeckie po prostu:D. SIEM zasadzam na lampę harmonijkową stamtąd, ale rozsądek mi co innego podpowiada;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mada dokładnie tak stoi obok witryny, która jeszcze bardziej zaczęła mnie denerwować ;) jak wszystko będzie ok to w weekend ją wreszcie przemaluję, bo nie mogę juz na nią patrzeć ;) natomiast stoliczek śiczny :)

Przemaluj, przemaluj:) Ja mam jeszcze taką starą komodę BRW, jest pojemna i trudno mi się jej pozbyć;) Pomalowałam ją dawno, dawno temu na śmietanową biel i dodałam okucia muszelki. A ostatnio do szuflad dodałam jeszcze takie fajne stare ramki na opisy - jak z katalogów bibliotecznych:). Stoi w łazience i mieści wszystkie potrzebne mi tam rzeczy. I, widząc ją, nikt nie powiedziałby, że to stary mebel BRW;)

Edytowane przez mada1412

Raz się żyje:D:D

Agawi,

ale nie jako rozwódka z powodu wydania 2 tysięcy na lampę do oświetlenia kawałka blatu w kuchni:D. Ja wiem, że ona ma najpierw WYGLĄDAĆ, a w drugiej kolejności oświetlać, ale to już gruba przesada jakaś;)

Chociaż kto wie....;)

mada a ta komoda z BRW była drewniana ? bo ta moja witryna to płyta z okleiną i zastanawiam się jaką farbą ją potraktować ? Nie wiem czy akrylowa będzie ok ? Na uchwyty nadal nie mam pomysłu, ale pomalować muszę :)

A gdzie tam drewniana! Płyta z okleiną, malowałam akrylową, ale najpierw ją dobrze odtłuściłam i przetarłam papierem ściernym lekko.

Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć

Dagunia, to od tego sprzedawcy jest mój fotel :D

Joliska,przejrzałam ofertę tego sprzedawcy na allegro,świetne krzesła i fotele i do tego bardzo przystępne ceny.Powiedz,jak się sprawuje fotel?Bo to,że jest wygodny to chyba nie podlega dyskusji? :)

Madziu,ja nie mam jeszcze stolika :( Rozmawiałam wczoraj z mamą i niestety ani listonosza,ani awiza.Może dzisiaj będzie.Jednak na moją aranżację trzeba będzie poczekać trochę,bo chyba prędzej ja będę we Wrocławiu niż stolik tutaj ;)

Nic nie podlega dyskusji :D

1. Sprzedawca bardzo chętnie przysłał mi próbki tkanin obiciowych, żebym mogła wybrać właściwą

2. Na każdym etapie świetny kontakt i cierpliwe odpowiedzi na moje pytania dot,. wymiarów (bo w opisie aukcji były błędy)

3. Towar super zapakowany dojechał po 3 tygodniach od zamówienia

4. Fotel jest bardzo wygodny, świetnie wykonany i w ogóle marzenie w idealnej cenie :)

Fotele SITS (są w ofercie Innych mebli) i te z Almi Decor zabiły mnie ceną...

Tak na szybciutko niewystylizowany stoliczek oswajający się z fotelem - do stylizacji muszę dojrzeć :)

30.05%252520%25252827%252529.JPG

30.05%252520%25252830%252529.JPG

30.05%252520%25252826%252529.JPG

:oops:

Wieczorową porą pod drugą ścianą - z jaśminem dla Mady w podzięce :) Z wrażenia jednak zapomniałam ostrość nastawić...

stolik2%252520%2525282%252529.JPG

stolik%252520%2525286%252529.JPG

Wieczorową porą cudniaście i ten bosko pachnący jaśmin,aż tu czuję jego zapach...

Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek :) Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł :jawdrop: to mordka mi się uśmiechnęła o tak :D, że znalazłaś taką perełkę dla nas :) Dzięki jeszcze raz :)

Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek :) Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł :jawdrop: to mordka mi się uśmiechnęła o tak :D, że znalazłaś taką perełkę dla nas :) Dzięki jeszcze raz :)

Monisiaaa, a gdzie i za ile wynalazłaś takie cudeńko...??

ja też chętnie utknęłabym to gdzieś w swoim domku :D

30.05%252520%25252830%252529.JPG

jolisko jak się cieszę, że ktoś pokazał ten fotel na żywo :D Wpadł mi w oko na allegro już jakiś czas temu (tylko wersja z boczkami przy głowie chyba jeszcze wtedy była dostępna) ale zastanawialam się czy jest wart zakupu. I teraz już wiem, że wart :D Zwłaszcza, że piszesz, że sprzedawca kontaktowy i próbki chętnie wysyła :lol:

Oczywiście cała stylizacja ze stoliczkiem super :yes:

Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć

dagunia skoro Ty planujesz taki fotel do ektorpa to znaczy, że i u mnie będzie on pasował - dzięki za potwierdzenie :D Przepraszam, że tu nagabuję ale obiecałaś fotki salonu i żyrandola z bliska :lol: Chyba, że chcesz poczekać aż kupisz coś na okna i wtedy nas zaskoczysz? ;)

A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! :)