mada1412 30.05.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 No Mada, zrobiłaś dobry uczynek i masz teraz nagrody w postaci zdjęć:D Fajne aranżacje stolikowe wszystkie. Aaa mnie też wpadł w oko joliskowy fotel:lol2: Piękny:yes: Widziałam podobny w Innych Meblach i kosztował 3700zł Wiadomo, że w Innych Meblach ceny są zbójeckie po prostu:D. SIEM zasadzam na lampę harmonijkową stamtąd, ale rozsądek mi co innego podpowiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 SIEM zasadzam na lampę harmonijkową stamtąd, ale rozsądek mi co innego podpowiada;) Raz się żyje:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) mada dokładnie tak stoi obok witryny, która jeszcze bardziej zaczęła mnie denerwować jak wszystko będzie ok to w weekend ją wreszcie przemaluję, bo nie mogę juz na nią patrzeć natomiast stoliczek śiczny Przemaluj, przemaluj:) Ja mam jeszcze taką starą komodę BRW, jest pojemna i trudno mi się jej pozbyć Pomalowałam ją dawno, dawno temu na śmietanową biel i dodałam okucia muszelki. A ostatnio do szuflad dodałam jeszcze takie fajne stare ramki na opisy - jak z katalogów bibliotecznych:). Stoi w łazience i mieści wszystkie potrzebne mi tam rzeczy. I, widząc ją, nikt nie powiedziałby, że to stary mebel BRW;) Edytowane 30 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 30.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Raz się żyje:D:D Agawi, ale nie jako rozwódka z powodu wydania 2 tysięcy na lampę do oświetlenia kawałka blatu w kuchni:D. Ja wiem, że ona ma najpierw WYGLĄDAĆ, a w drugiej kolejności oświetlać, ale to już gruba przesada jakaś Chociaż kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć Daga, to jest ten sam sprzedawca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 mada a ta komoda z BRW była drewniana ? bo ta moja witryna to płyta z okleiną i zastanawiam się jaką farbą ją potraktować ? Nie wiem czy akrylowa będzie ok ? Na uchwyty nadal nie mam pomysłu, ale pomalować muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.05.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 mada a ta komoda z BRW była drewniana ? bo ta moja witryna to płyta z okleiną i zastanawiam się jaką farbą ją potraktować ? Nie wiem czy akrylowa będzie ok ? Na uchwyty nadal nie mam pomysłu, ale pomalować muszę A gdzie tam drewniana! Płyta z okleiną, malowałam akrylową, ale najpierw ją dobrze odtłuściłam i przetarłam papierem ściernym lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 No to maluję w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć Dagunia, to od tego sprzedawcy jest mój fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 31.05.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 WOW Joliska To super Ja właśnie przymierzam się do zakupu tego fotela i krzeseł. Twój fotel jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 31.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Joliska,przejrzałam ofertę tego sprzedawcy na allegro,świetne krzesła i fotele i do tego bardzo przystępne ceny.Powiedz,jak się sprawuje fotel?Bo to,że jest wygodny to chyba nie podlega dyskusji? Madziu,ja nie mam jeszcze stolika Rozmawiałam wczoraj z mamą i niestety ani listonosza,ani awiza.Może dzisiaj będzie.Jednak na moją aranżację trzeba będzie poczekać trochę,bo chyba prędzej ja będę we Wrocławiu niż stolik tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nic nie podlega dyskusji 1. Sprzedawca bardzo chętnie przysłał mi próbki tkanin obiciowych, żebym mogła wybrać właściwą 2. Na każdym etapie świetny kontakt i cierpliwe odpowiedzi na moje pytania dot,. wymiarów (bo w opisie aukcji były błędy) 3. Towar super zapakowany dojechał po 3 tygodniach od zamówienia 4. Fotel jest bardzo wygodny, świetnie wykonany i w ogóle marzenie w idealnej cenie Fotele SITS (są w ofercie Innych mebli) i te z Almi Decor zabiły mnie ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.06.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tak na szybciutko niewystylizowany stoliczek oswajający się z fotelem - do stylizacji muszę dojrzeć Wieczorową porą pod drugą ścianą - z jaśminem dla Mady w podzięce Z wrażenia jednak zapomniałam ostrość nastawić... Wieczorową porą cudniaście i ten bosko pachnący jaśmin,aż tu czuję jego zapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 02.06.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł to mordka mi się uśmiechnęła o tak , że znalazłaś taką perełkę dla nas Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 06.06.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Hej Madziu,gdzie zniknęłaś?Czekamy na Ciebie i Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marma 06.06.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł to mordka mi się uśmiechnęła o tak , że znalazłaś taką perełkę dla nas Dzięki jeszcze raz Monisiaaa, a gdzie i za ile wynalazłaś takie cudeńko...?? ja też chętnie utknęłabym to gdzieś w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.06.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 jolisko jak się cieszę, że ktoś pokazał ten fotel na żywo Wpadł mi w oko na allegro już jakiś czas temu (tylko wersja z boczkami przy głowie chyba jeszcze wtedy była dostępna) ale zastanawialam się czy jest wart zakupu. I teraz już wiem, że wart Zwłaszcza, że piszesz, że sprzedawca kontaktowy i próbki chętnie wysyła Oczywiście cała stylizacja ze stoliczkiem super Joliskowy fotel jest śliczny ..ja się przymierzam do zakupy podobnego na allegro od użytkownika iwonamaciej czy jakoś tak , nie pamietam dokładnie . Najpierw jednak jadę z mężem go obejrzeć dagunia skoro Ty planujesz taki fotel do ektorpa to znaczy, że i u mnie będzie on pasował - dzięki za potwierdzenie Przepraszam, że tu nagabuję ale obiecałaś fotki salonu i żyrandola z bliska Chyba, że chcesz poczekać aż kupisz coś na okna i wtedy nas zaskoczysz? A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mada pewnie układa (albo nadzoruje układanie) płytek w korytarzu i desek w kuchni, i niedługo wróci z fotorelacją.Tak myślę i trzymam kciuki za pomyślność prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mada chciałam sie przywitac;-) nie powiem nic odkrywczego ale PIEKNIE u ciebie!! Pieknie, klimatycznie az dech zapiera! Te dodatki nadaja takiego smaczku! A z nową podłogą w przedpokoju bedzie naprawde cudnie!! wrzucam dziennik do obserwowanych )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts