Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dagunia skoro Ty planujesz taki fotel do ektorpa to znaczy, że i u mnie będzie on pasował - dzięki za potwierdzenie :D Przepraszam, że tu nagabuję ale obiecałaś fotki salonu i żyrandola z bliska :lol: Chyba, że chcesz poczekać aż kupisz coś na okna i wtedy nas zaskoczysz? ;)

A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! :)

pokażę salon :) Pysiaczku- nawet bez zasłon czy rolet, tylko nie miałam aparatu i zdjęcia też nie :( sorki za zwłokę

jeśli chodzi o fotel to ja go planuje do sypialni, nie do salonu. Mój salon jest za mały niestety ale myślę, że w ładnej aranżacji pasować będzie też do ektropa

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek :) Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł :jawdrop: to mordka mi się uśmiechnęła o tak :D, że znalazłaś taką perełkę dla nas :) Dzięki jeszcze raz :)

A proszę bardzo:)

A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! :)

Dziękuję Pysiaczku,

ja nawet sny mam o nich:lol2:

Mada chciałam sie przywitac;-) nie powiem nic odkrywczego ale PIEKNIE u ciebie!! Pieknie, klimatycznie az dech zapiera! Te dodatki nadaja takiego smaczku! A z nową podłogą w przedpokoju bedzie naprawde cudnie!!

wrzucam dziennik do obserwowanych ;-)))

Psosin, witaj:)

Ja zaraz biegnę z rewizytą:D

Hej Madziu,gdzie zniknęłaś?Czekamy na Ciebie i Twoje wnętrza :)

Pauluś,

:hug:

Edytowane przez joliska
scaliłam listę...

Mada pewnie układa (albo nadzoruje układanie) płytek w korytarzu i desek w kuchni, i niedługo wróci z fotorelacją.

Tak myślę i trzymam kciuki za pomyślność prac:)

Nie układa :):no: i nie nadzoruje:D. Nadzoruje Monsz:D A Mama zrobiła z chłopakami kilkudniowy wypad;) Skorzystaliśmy z bliskości morza:):) Było cudnie:) Jędrek pstrykał zdjęcia ślimakom i innym żyjątkom, Jasiek uciekał przed fajami:D i kopał doły;) Ale przede wszystkim wypoczywaliśmy:) Następny raz pod koniec czerwca, kiedy będą się kładły dechy;)

morze4.JPG

morze2.JPG

morze3.JPG

morze1.JPG

Przywiozłam sobie kilka "pamiątek";)

patyki4.JPG

patyki3.JPG

patyki5.JPG

patyki2.JPG

Zachwycił mnie kolor tych patyków. Mam nadzieję, że podobny uda mi się uzyskać na deskach.

A z fotorelacją na temat podłogi poczekam, aż już będzie wszystko na cacy;) Bo na razie tylko płytki w przedpokoju położone:(

Edytowane przez mada1412

Madziu,czekałam,czekałam i się doczekałam :)

Tak myślałam,że chyba gdzieś wybyłaś z domku.Zazdroszczę tych kilku dni nad morzem,pogoda dopisała,dzieciaki dotlenione,mama ma piękne pamiątki(kolor wyrzuconych przez morze patyczków śliczny) i nadmorską opaleniznę.W domu podłoga już prawie gotowa,czego chcieć więcej? :D

ha ha to i Ty zwozisz patyki :) :) mój mąż trochę psioczył jak kazałam mu nosić patyki i kamienie na dekorację ...mówił, że nawet chłopcy nie wymyślają tak nad morzem jak ja, bo oni zbierali tylko małe kamyczki ;)

Zwożę, zwożę od zawsze:) Patyki, kamyki, muszelki, nawet raz troszkę piasku do lampionu:D Mój chłop już się przyzwyczaił.... chyba;)

mówiłam już, że kocham morze? uwielbiam, nie wyobrażam sobie wakacji bez morza, mam nadzieję, że wkrótce tę autostradę zskończą i dojazd będzie ułatwiony.

Fotki przepiękne, a pamiątki rzeczywiście super. Te patyki na plaży zawsze mnie kolorem czarowały, ale nie wpadłam na pomysł, żeby je do domu przywlec - muszę spapugować. Ja tylko namiętnie piasek targam, z różnych plaż i pustni :D

I jeszcze raz, już publicznie, za stoliczek dziękuję Ci dobra kobieto :yes: