dagunia 07.06.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 dagunia skoro Ty planujesz taki fotel do ektorpa to znaczy, że i u mnie będzie on pasował - dzięki za potwierdzenie Przepraszam, że tu nagabuję ale obiecałaś fotki salonu i żyrandola z bliska Chyba, że chcesz poczekać aż kupisz coś na okna i wtedy nas zaskoczysz? A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! pokażę salon Pysiaczku- nawet bez zasłon czy rolet, tylko nie miałam aparatu i zdjęcia też nie sorki za zwłokę jeśli chodzi o fotel to ja go planuje do sypialni, nie do salonu. Mój salon jest za mały niestety ale myślę, że w ładnej aranżacji pasować będzie też do ektropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mój salon też jest za mały ale sypialnia jeszcze mniejsza W salonie jakoś go upchnę Mam nadzieję, że jest tak wygodny jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.06.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Madziu,pragnę poinformować iż stolik doszedł cały i zdrowy do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Mada dzięki Tobie i ja zakupiłam przepiękny stoliczek Na razie będzie musiał poczekać na swój pokój, na swoje miejsce, na swoją aranżację, ale ja już się cieszę, że go mam. A jak wczoraj zobaczyłam na allegro "prawie" taki sam za cenę bagatela 327zł to mordka mi się uśmiechnęła o tak , że znalazłaś taką perełkę dla nas Dzięki jeszcze raz A proszę bardzo:) A żeby nie było, że ja tylko tak do innych a nie do właścicielki wątku to: mado trzymam kciuki za akcję krzesła! Dziękuję Pysiaczku, ja nawet sny mam o nich:lol2: Mada chciałam sie przywitac;-) nie powiem nic odkrywczego ale PIEKNIE u ciebie!! Pieknie, klimatycznie az dech zapiera! Te dodatki nadaja takiego smaczku! A z nową podłogą w przedpokoju bedzie naprawde cudnie!! wrzucam dziennik do obserwowanych )) Psosin, witaj:) Ja zaraz biegnę z rewizytą Hej Madziu,gdzie zniknęłaś?Czekamy na Ciebie i Twoje wnętrza Pauluś, Edytowane 8 Czerwca 2011 przez joliska scaliłam listę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Mada pewnie układa (albo nadzoruje układanie) płytek w korytarzu i desek w kuchni, i niedługo wróci z fotorelacją. Tak myślę i trzymam kciuki za pomyślność prac:) Nie układa i nie nadzoruje:D. Nadzoruje Monsz:D A Mama zrobiła z chłopakami kilkudniowy wypad;) Skorzystaliśmy z bliskości morza:) Było cudnie:) Jędrek pstrykał zdjęcia ślimakom i innym żyjątkom, Jasiek uciekał przed fajami i kopał doły;) Ale przede wszystkim wypoczywaliśmy:) Następny raz pod koniec czerwca, kiedy będą się kładły dechy;) Przywiozłam sobie kilka "pamiątek";) Zachwycił mnie kolor tych patyków. Mam nadzieję, że podobny uda mi się uzyskać na deskach. A z fotorelacją na temat podłogi poczekam, aż już będzie wszystko na cacy;) Bo na razie tylko płytki w przedpokoju położone:( Edytowane 8 Czerwca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.06.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Madziu,czekałam,czekałam i się doczekałam Tak myślałam,że chyba gdzieś wybyłaś z domku.Zazdroszczę tych kilku dni nad morzem,pogoda dopisała,dzieciaki dotlenione,mama ma piękne pamiątki(kolor wyrzuconych przez morze patyczków śliczny) i nadmorską opaleniznę.W domu podłoga już prawie gotowa,czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.06.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Super są takie naturalne ozdobniki Zazdroszczę wypadku, śliczne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ha ha to i Ty zwozisz patyki :) mój mąż trochę psioczył jak kazałam mu nosić patyki i kamienie na dekorację ...mówił, że nawet chłopcy nie wymyślają tak nad morzem jak ja, bo oni zbierali tylko małe kamyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Piękne zdjęcia Ja też zawsze zabieram takie pamiątki z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ha ha to i Ty zwozisz patyki :) mój mąż trochę psioczył jak kazałam mu nosić patyki i kamienie na dekorację ...mówił, że nawet chłopcy nie wymyślają tak nad morzem jak ja, bo oni zbierali tylko małe kamyczki Zwożę, zwożę od zawsze:) Patyki, kamyki, muszelki, nawet raz troszkę piasku do lampionu:D Mój chłop już się przyzwyczaił.... chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 mój ciągle nie może ogarnąć ...wzdycha tylko z politowaniem...ale dźwiga dźwiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.06.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 mój ciągle nie może ogarnąć ...wzdycha tylko z politowaniem...ale dźwiga dźwiga Oj tam, jak dźwiga, to tak jakby już ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.06.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Piękne te patykowe pamiątki i foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.06.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 ha! stoliczek mam i ja;-)) był u nas jeszcze w netto;-) narzie słuzy za stolik nocny u synka a potem biore go do siebie;-))) piekne patyki;-))) i dekoracja super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 09.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mówiłam już, że kocham morze? uwielbiam, nie wyobrażam sobie wakacji bez morza, mam nadzieję, że wkrótce tę autostradę zskończą i dojazd będzie ułatwiony. Fotki przepiękne, a pamiątki rzeczywiście super. Te patyki na plaży zawsze mnie kolorem czarowały, ale nie wpadłam na pomysł, żeby je do domu przywlec - muszę spapugować. Ja tylko namiętnie piasek targam, z różnych plaż i pustni I jeszcze raz, już publicznie, za stoliczek dziękuję Ci dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Piękne patyki mado Super, że wypad się udał Co do kamieni to u mnie mąż kazał z plaży kilka targać bo "będa fajne podstawki pod kubek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mój Maciek kiedy widzi,że zbieram muszle na plaży,zaczyna swoje : znowu je zbierasz...a ja oczywiście,za każdym razem to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 09.06.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Przyłączam się do gratulacji:) Pięknie u Ciebie:cool: Mama pytanie, czy może ktoś mi podać jak znaleźć taki stolik na allegro?? Znalazłam:lol2: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Iza_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 09.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a ja nie znalazłam a chciałam chłopu pokazac bo jakos dziwnie na mnie spojrzał jak sie zerwałam wczoraj i przed 21-sza poleciałam do netto;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.06.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 a ja nie znalazłam a chciałam chłopu pokazac bo jakos dziwnie na mnie spojrzał jak sie zerwałam wczoraj i przed 21-sza poleciałam do netto;-) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts