Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok, zdjęcia z trochę innej strony:)

Wizualka baaaardzo by się tu przydała, ale nie umiem:cry:

z%252520pod%2525C5%252582og%2525C4%252585%2525202.JPG

z%252520pod%2525C5%252582og%2525C4%252585%2525201.JPG

Paula,

zamiast nowej aranżacji stolikowej - tam tylko lampa się zmieniła;) - pokażę, co mój Monsz dla mnie zmajstrował - A i Z. Wie, że ja zwichrowana na punkcie liter jestem;)

od%252520A%252520do%252520Z.JPG

Mada,

przecudne nadmorskie zdjęcia, co za widoki!!!!!

Naprawdę są jeszcze w PL takie puste plaże???

Gratuluję nowych nabytków:)

Piękne karo Wam wyszło, ja Cię!!!

Jednak klasyka zawsze wygrywa.

U Ciebie widzę ciemne dechy, bejcowane, w połączeniu z belkami oraz wszechobecną bielą.

Joliska,

a właśnie, Mada ma super pomysł - drewniane białe żaluzje to byłoby to!

Wg mnie prostsze do czyszczenia od aluminiowych, i szlachetniejsze. Miotełkę do kurzu kupisz - taką do żaluzji specjalną - i po problemie!:)

:)

Rolety nie, bo chcę uniknąć zasłaniania światła podczas zasłaniania sąsiadom widoku na mnie ;)

Żaluzje drewniane - nie jestem pewna, czy zagrają z moim niedrewnianym M, a białe drewniane na pewno będą się trudniej czyścić niż aluminium...

Maduś,

mogę się odnieść do pytania, co robić z podłogą? Bez względu na to, jaką podejmiesz decyzję, będzie pięknie :D Ale zastanów się, który kolor szybciej Cię zmęczy...

Joluś,

a po czym wnosisz, że białe drewniane się gorzej czyści? Jestem zdania, że nie ma nic gorszego do czyszczenia niż aluminiowe żaluzje. A miałam super megawypasione;)

Anju,

są, są:) Najfajniejsze, że mam je pod nosem:)

Ale, ale, czy Ty nie zalegasz tutaj z prezentacją czegoś, a nawet dwiema prezentacjami?:D

Przy bejcowaniu boję się jeszcze, że mi się plamy jakieś porobią:/ I, że ciemna podłoga wizualnie chołpe mi pomniejszy:(

no współczuję wyboru ...u nas na górze będzie biało a na dole ciemno :) ...ot urok domków

A żebyś wiedziała, jak ja domków zazdraszczam:p

Edytowane przez mada1412

Joluś,

a po czym wnosisz, że białe drewniane się gorzej czyści? Jestem zdania, że nie ma nic gorszego do czyszczenia niż aluminiowe żaluzje. A miałam super megawypasione;)

Joliska,

a właśnie, Mada ma super pomysł - drewniane białe żaluzje to byłoby to!

Wg mnie prostsze do czyszczenia od aluminiowych, i szlachetniejsze. Miotełkę do kurzu kupisz - taką do żaluzji specjalną - i po problemie!:)[/i]

:hug:

Tak sobie wymyśliłam, że drewniane trudniej doczyścić niż aluminiowe... A nie myślicie, że głupio przy mojej plastikowej podłodze będą wyglądać drewniane lamelki?

:hug:

Tak sobie wymyśliłam, że drewniane trudniej doczyścić niż aluminiowe... A nie myślicie, że głupio przy mojej plastikowej podłodze będą wyglądać drewniane lamelki?

To właśnie aluminiowe się wyginają przy czyszczeniu i w ogóle są blee:P. Dodatkowo wyglądałyby od czapy przy TEJ podłodze;)