Anjazzielonego 11.06.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 No co Wy, BABY, przecież nie dziś. Nie dam rady. Zdjęć nie mam jeszcze. Ale zrobię, bardzo soon, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 joliska, ja w sprawie żaluzji tylko dodam, że to co uwielbiam w drewnianych, to te grube taśmy. W aluminiowych tego nie uraczysz:no: tylko jakieś gówniane sznureczki. Głosuję za drewnianymi:D Mada, na wizualkach jakoś jednak ta ciemna mnie urzekła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.06.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Yokasta, a Twoja cegiełka to nie mugat VIVESa? Moja szachownica to seria Zola, do mugatów właśnie. Głęboka czerń i śnieżna biel. Zależało mi na rozmiarze 20x20. I przyznam, że już jestem w niej zakochana:D Z drewnianą podłogą już sama nie wiem Najprościej w świecie boję się takiej ciemnej, bo nie dysponuję wielkimi powierzchniami:( Nie chcę też całkiem białej - może wybielę i polakieruję, a ona i tak ściemnieje z czasem, mam nadzieję nie żółknąc:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Pięknie Wam wyszło karo...Może to jest jakaś myśl Madziu,wybiel,polakieruj.Zobaczysz jak się podłoga będzie zachowywać,jak zżółknie za kilka lat to może wtedy przerobisz ją na ciemną? p.s.Madziu a co z wiklinowymi krzesłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.06.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 mada jeśli głosowanie jeszcze otwarte to jestem za jasną podłogą edit: Anju piękne zdjęcia! Świetne kompozycje! Zdajesz sobie sprawę, że teraz to już Ci nikt nie odpuści i będziesz musiała galerię założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anja czekamy z niecierpliwością!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 12.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Aneczko,zakładaj galerię,ale już!!!Nie ma na co czekać Piękne aranżacje,lampka cudna,kocurek fajowy,świeczniki do pozazdroszczenia...czekam na Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Anja ile Ty tego masz...super rzeczy!!! Jak sie wprowadzisz dom bedzie wygladal jak zamieszkaly conajmniej od prau lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.06.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Mada, śliczne masz to karo:yes: Jeżeli jest głosowanie, to jestem za podłogą ciemniejszą, bo biała wydaje się być zbyt oczywista;) Anja- cudne zdjęcia i mnie też obiecałaś swoją galerię już dawno, pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.06.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 DZIEWCZĘTA DROGIE, dziękuję za miłe słowa, ale bez przesady z tą ekscytacją. To tylko kilka fajnych duperszwanców, jak mawia Yokasta , nic więcej.No, a że nam jeszcze daleko do przeprowadzki do domu, to nie ma co pokazywać.Choć Kasiu masz rację - przeprowadzimy się pewnie z mnóstwem dodatków, ramek, latarenek, grafik, rysunków, zdjęć, poduch, lamp, zasłon, oraz innych przedmiotów niewiadomego przeznaczenia, choć mebli pewnie przez jakiś dłuuuuższy czas nie będzie:lol2:. Ale co tam, dzięki dodatkom będzie klimatycznie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.06.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dziewczynki, dzięki wielkie za głoski w sprawie podłogi:hug: Dziś rano miałam spotkanie z panem parkieciarzem i, nie szczypiąc się, pokazałam mu to zdjęcie, bo uradziliśmy z Małżem, że to jest właśnie TO (chyba;)) http://www.hgdeco.pl/wp-content/uploads/2010/11/Obrazek-21.png Według niego - trzeba wybielić, ale nie ługować i polakierować lakierem 3V (?), podłoga i tak z czasem zeszlachetnieje i podobno nie zżółknie. Wybrałam się wczoraj na giełdę a tu gucio:bash: Prawie nikogo, bo przecież Zielone Świątki:( Powoli się zaczynam żegnać z tymi cudownymi krzesłami. W przyszły weekend wyjeżdżam, jak wrócę pod koniec czerwca - zabieram dzieciaki nad morze, potem jedziemy na wesele na drugi koniec Polski i nawet nie będę jak miała skoczyć na starocie :cry: Aniu, piękne romantyczne widoczki:) Jest klimat:) Mogę zapytać skąd te dwa lampioniki na nóżkach śliczne? Ja też głosuję za założeniem galerii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Madizu,jeżeli podłoga wyjdzie jak ta na fotografii,to piknie będzie Szkoda,żeby te krzesełka przepadły...może jednak będą na Ciebie czekać p.s.stoliki z inspiracji są cudne!!! p.s.2 Aniu,zakładaj galerię z duperszwancami!!!Te też z chęcią będziemy oglądać. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Paula_71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Mada,wysłałam PW z info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Aniu,czy i mi zdradzisz skąd te świeczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.06.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Paulinka,mam przez Ciebie zapchaną skrzynkę w związku ze stolikem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 piękna inspiracja:rolleyes: a na niej piękna podłoga:yes: krzeseł szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.06.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Pewnie, że szkoda krzeseł :cry: Przeryczałam wczoraj pół dnia. Wiecie, najgorsze jest to, że nie mam namiarów na faceta, bo wtedy zadzwoniłabym do niego i po sprawie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Madziu,przepraszam Nie sądziłam,że to wywoła taki odzew w Twoja stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.06.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Oj tam, nie przejmuj się - zrobię sobie jakiś szablon odpowiedzi;) :lol2: Bo stolików już nigdzie nie ma:) Ja Cię z kolei przepraszam, że podkupiłam świeczniki;):hug: Edytowane 13 Czerwca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 13.06.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Jakie podkupiłam!!!Pewnie świeczniki z AlmiDecor,a jak tak to już mnie na nie nie stać edit:jednak nie z Almi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts