Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Yokasta,

a Twoja cegiełka to nie mugat VIVESa? Moja szachownica to seria Zola, do mugatów właśnie. Głęboka czerń i śnieżna biel. Zależało mi na rozmiarze 20x20. I przyznam, że już jestem w niej zakochana:D

szach%252520zoom.JPG

Z drewnianą podłogą już sama nie wiem :bash: Najprościej w świecie boję się takiej ciemnej, bo nie dysponuję wielkimi powierzchniami:( Nie chcę też całkiem białej - może wybielę i polakieruję, a ona i tak ściemnieje z czasem, mam nadzieję nie żółknąc:sick:

DZIEWCZĘTA DROGIE,

dziękuję za miłe słowa, ale bez przesady z tą ekscytacją.

To tylko kilka fajnych duperszwanców, jak mawia Yokasta , nic więcej.

No, a że nam jeszcze daleko do przeprowadzki do domu, to nie ma co pokazywać.

Choć Kasiu masz rację - przeprowadzimy się pewnie z mnóstwem dodatków, ramek, latarenek, grafik, rysunków, zdjęć, poduch, lamp, zasłon, oraz innych przedmiotów niewiadomego przeznaczenia, choć mebli pewnie przez jakiś dłuuuuższy czas nie będzie:lol2:.

Ale co tam, dzięki dodatkom będzie klimatycznie:rotfl:

Dziewczynki,

dzięki wielkie za głoski w sprawie podłogi:hug:

Dziś rano miałam spotkanie z panem parkieciarzem i, nie szczypiąc się, pokazałam mu to zdjęcie, bo uradziliśmy z Małżem, że to jest właśnie TO (chyba;))

http://www.hgdeco.pl/wp-content/uploads/2010/11/Obrazek-21.png

Według niego - trzeba wybielić, ale nie ługować i polakierować lakierem 3V (?), podłoga i tak z czasem zeszlachetnieje i podobno nie zżółknie.

Wybrałam się wczoraj na giełdę a tu gucio:bash: Prawie nikogo, bo przecież Zielone Świątki:( Powoli się zaczynam żegnać z tymi cudownymi krzesłami. W przyszły weekend wyjeżdżam, jak wrócę pod koniec czerwca - zabieram dzieciaki nad morze, potem jedziemy na wesele na drugi koniec Polski i nawet nie będę jak miała skoczyć na starocie :cry::cry::cry:

Aniu,

piękne romantyczne widoczki:) Jest klimat:):)

Mogę zapytać skąd te dwa lampioniki na nóżkach śliczne?

Ja też głosuję za założeniem galerii;)

Madizu,jeżeli podłoga wyjdzie jak ta na fotografii,to piknie będzie :D

Szkoda,żeby te krzesełka przepadły...może jednak będą na Ciebie czekać :)

p.s.stoliki z inspiracji są cudne!!!

p.s.2 Aniu,zakładaj galerię z duperszwancami!!!Te też z chęcią będziemy oglądać.

Edytowane przez Paula_71