ragazza 14.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) No nie, to netto aż mnie rozwala:jawdrop: Aż sobie wygooglowałam:lol2: I czy to możliwe, że w całej warszawie nie ma??? http://www.netto.pl/internet/nettopl/menu/main.nsf/web/stores?OpenDocument czy ja ślepa jestem? Przepiękny ten zegar Madzia, ale zobacz ile jest w Szczecinie - poprosisz mamunię edit: o widzę, ze już wiesz o Szczecinie Mada, no jak nie chciałas powiedzieć, to tak się domyśliłam, że o Netto chodzi. I patrz jaka Ty szczęściara jesteś - 5 wizyt w Netto, a takie cuda upolowałaś A dla tych co świeczników poszukują: http://sklep.szykownydom.pl/product.php?id_product=64 Edytowane 14 Czerwca 2011 przez ragazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 14.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 właśnie we Włocławku są dwa ale wcześniej jak jeździłam do męża to nigdy tam żadnych zakupów nie robiłam:) no może za wyjątkiem cukierni . Bo u nas w każdym Netto jest cukiernia z Nakła i mają przepyszne torty np tort Zeusa mogłabym jeść codziennie Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ragazza,dziękuję za namiary na świeczniki,ale coś mi się wydaje,że na allegro tańsze były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.06.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Madzia, ale zobacz ile jest w Szczecinie - poprosisz mamunię edit: o widzę, ze już wiesz o Szczecinie Mada, no jak nie chciałas powiedzieć, to tak się domyśliłam, że o Netto chodzi. I patrz jaka Ty szczęściara jesteś - 5 wizyt w Netto, a takie cuda upolowałaś 5 wizyt, z czego 2 po Wasze stoliki:lol2: Jeżdżę tylko jak coś w gazetce wypatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 A apropo stolika,to mój będzie w ire w przyszłym tygodniu Tylko,że mnie nie będzie,bo ja już będę we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 U mnie też się nie wyświetla,ale znalazłam taką stronkę i tam masz wszystko od Biedronki po Lidl http://www.promomaniak.pl/gazetki.html,filtr,2,20,,,,,,,wsz,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.06.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam serdecznie i informuję, że podczytuję domek wyszedł rewelacyjny, bardzo mi się podoba i paręnaściedziesiąt fotek już podreptało grzecznie na dysk twardy:) zawsze podziwiam osoby które potrafią upolowac taaakie okazje, nawet w zwykłym sklepie (ja nie potrafię, zakupy ograniczam do minimum i poza działy owoce/warzywa/makaron/kasze/oliwa/nabiał nie bardzo chce mi się wędrować...ale po przejrzeniu Twojego wątku chyba zaczną zaglądać do sklepów typu wszystko za 5 zł...albo mocno rozglądzać się na Netto na jakichkolwiek wycieczkach:lol2: Witaj classic Alboż to warto sobie twardziela zaśmiecać moimi fotkami? W każdym razie bardzo dziękuję ************************************************ U mnie ostatnio nuuuda, panie;) W niedzielę wyjeżdżam do Niemiec i spędzam czas na pakowaniu - siebie, męża i chłopaków, bo robią sobie także męski wypad.... do dziadków:lol2:. Pakowania szczerze nie znoszę A w związku z wyjazdem dostałam pozwolenie na zakupy wnętrzarskie;) i nie zawaham się z niego skorzystać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Korzystaj,korzystaj na-ten-tych-miast Nam tu się chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witaj mada1412! Dotarłam do Ciebie i oglądnęłam sobie wszystkie zdjęcia. Śliczne Twoje poddasze. Mam jakieś dziwne wrażenie, że gdzieś już widziałam Twoje zakamarki... W każdym bądź razie bardzo udomowione wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.06.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Madziu,mój kochany teściu przywiózł mi dwie książki S.K. "Bezsenność" i "Czarna bezgwiezdna noc" ta druga to nowość,zbiór czterech opowiadań,już zaczęłam ją czytać Polecać chyba nie muszę p.s.jak zakupy u sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.06.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj to znaczy, że będą fotki nowych nabytków Ja dziś z racji poniedziałku przejrzałam nową gazetkę Netto ale niestety nic ze spraw wnętrzarskich w niej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.06.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj to znaczy, że będą fotki nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.07.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Halo,Madziu.Gdzie jesteś hop,hooooop Pewnie się urlopujesz,leniuchujesz,kupujesz cudniaste nowe rzeczy do domku.Czekamy cierpliwie na Ciebie. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 03.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Mada ogladajac Twoje cuda z netto, mam ochote wydrukowac sobie liste sklepow w calej Polsce i miec ja w aucie na wszelki wypadek a nuz kiedys bede przejezdzac przez miasto z listy:) LO BOZE Mada zobacz gazetke netto.. stoli pomocnik kuchenny za 120 zl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 05.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) kubki w prążki też super! czadowe kolory! trzeba mieć oko na to netto! zapodaję link, gazetki do kliknięcia u góry stronyhttp://www.netto.pl/internet/nettopl/menu/main.nsf a w ofercie weekendowej są śmiesznie tanie hamaki! dwa rodzaje! Edytowane 6 Lipca 2011 przez emi601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Jestem:) Wróciłam. Od dwóch dni próbuję ogarnąć poremontowy bajzel w domu i końca nie widać Ane3ka1, witaj u mnie:) Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za cynk ws. Netto;) Niestety, na nic już się nie załapałam:( Przywiozłam sobie za to trochę pierdółek ( z naciskiem na TROCHĘ), co mi odrobinę ten fakt rekompensuje;) Na razie jednak ich zdjęć nie będzie, bo część jeszcze w opakowaniach, a część w wysoce niewyględnym otoczeniu:p Za to pokażę Wam coś, co robię w ramach odstresowania i co bardzo lubię. Pomysł przywiozłam z zeszłorocznej podróży na Litwę i od tego czasu powstało ich już trochę... no może więcej;) A z tegorocznej podróży przywiozłam również pomysł na lampę i zobaczymy, co z tego wyjdzie Idę ponadrabiać zaległości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mada, rany boskie, jesteś Już się naprawdę o Ciebie bałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 I ja też się melduję u Ciebie mada po przerwie:D Konik śliczny i aż się nie chce wierzyć, że zrobiłaś go sama... Zdolna z Ciebie bestia:lol2: Aż się boję pomysłu na lampę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.07.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Lampy, lampy, czy ktoś wspomniał o oświetleniu ? A jest szansa na przepis na konika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 (edytowane) Lampy, lampy, czy ktoś wspomniał o oświetleniu ? W Dreźnie trafiłam na lampy Nordal, co prawda znałam je już wcześniej, ale tam miałam okazję je obmacać Są obłędne! Niemniej to nie one mnie zainspirowały do DIY, ale na razie o tym ciii;) Edytowane 13 Lipca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts