Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No nie, to netto aż mnie rozwala:jawdrop: Aż sobie wygooglowałam:lol2: I czy to możliwe, że w całej warszawie nie ma???:confused: http://www.netto.pl/internet/nettopl/menu/main.nsf/web/stores?OpenDocument

czy ja ślepa jestem?;)

Przepiękny ten zegar

Madzia, ale zobacz ile jest w Szczecinie - poprosisz mamunię ;)

edit: o widzę, ze już wiesz o Szczecinie ;)

Mada, no jak nie chciałas powiedzieć, to tak się domyśliłam, że o Netto chodzi. I patrz jaka Ty szczęściara jesteś - 5 wizyt w Netto, a takie cuda upolowałaś :)

A dla tych co świeczników poszukują:

http://sklep.szykownydom.pl/product.php?id_product=64

:)

Edytowane przez ragazza

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madzia, ale zobacz ile jest w Szczecinie - poprosisz mamunię ;)

edit: o widzę, ze już wiesz o Szczecinie ;)

Mada, no jak nie chciałas powiedzieć, to tak się domyśliłam, że o Netto chodzi. I patrz jaka Ty szczęściara jesteś - 5 wizyt w Netto, a takie cuda upolowałaś :)

:)

5 wizyt, z czego 2 po Wasze stoliki:lol2::lol2:

Jeżdżę tylko jak coś w gazetce wypatrzę:D

Witam serdecznie i informuję, że podczytuję:) domek wyszedł rewelacyjny, bardzo mi się podoba i paręnaściedziesiąt fotek już podreptało grzecznie na dysk twardy:)

zawsze podziwiam osoby które potrafią upolowac taaakie okazje, nawet w zwykłym sklepie (ja nie potrafię, zakupy ograniczam do minimum i poza działy owoce/warzywa/makaron/kasze/oliwa/nabiał nie bardzo chce mi się wędrować...ale po przejrzeniu Twojego wątku chyba zaczną zaglądać do sklepów typu wszystko za 5 zł...albo mocno rozglądzać się na Netto na jakichkolwiek wycieczkach:lol2:

Witaj classic:)

Alboż to warto sobie twardziela zaśmiecać moimi fotkami? W każdym razie bardzo dziękuję:)

U mnie ostatnio nuuuda, panie;) W niedzielę wyjeżdżam do Niemiec i spędzam czas na pakowaniu - siebie, męża i chłopaków, bo robią sobie także męski wypad.... do dziadków:lol2:. Pakowania szczerze nie znoszę :no:

A w związku z wyjazdem dostałam pozwolenie na zakupy wnętrzarskie;) i nie zawaham się z niego skorzystać:D:D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Jestem:)

Wróciłam.

Od dwóch dni próbuję ogarnąć poremontowy bajzel w domu i końca nie widać;)

Ane3ka1,

witaj u mnie:)

Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za cynk ws. Netto;) Niestety, na nic już się nie załapałam:( Przywiozłam sobie za to trochę pierdółek ( z naciskiem na TROCHĘ), co mi odrobinę ten fakt rekompensuje;) Na razie jednak ich zdjęć nie będzie, bo część jeszcze w opakowaniach, a część w wysoce niewyględnym otoczeniu:p

Za to pokażę Wam coś, co robię w ramach odstresowania i co bardzo lubię. Pomysł przywiozłam z zeszłorocznej podróży na Litwę i od tego czasu powstało ich już trochę... no może więcej;)

dla%252520mwoj2.JPG

dla%252520mwoj1.JPG

dla%252520mwoj.JPG

A z tegorocznej podróży przywiozłam również pomysł na lampę i zobaczymy, co z tego wyjdzie :D

Idę ponadrabiać zaległości:)

Lampy, lampy, czy ktoś wspomniał o oświetleniu ? ;)

W Dreźnie trafiłam na lampy Nordal, co prawda znałam je już wcześniej, ale tam miałam okazję je obmacać;) Są obłędne! Niemniej to nie one mnie zainspirowały do DIY, ale na razie o tym ciii;)

Edytowane przez mada1412