Nelli Sza 13.07.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Mada, jestem u Ciebie pierwszy raz. Nie wiem, co powiedzieć. Zamurowało mnie na dobre Masz prześliczne poddasze. Wszystko mi się podoba! Strasznie żałuję, że nie załapałam się na listę chętnych na stoliczek Jest boski i też o takim marzę Ja do mojego Netto mam 25km, ale jeszcze nigdy tam nie byłam. Chyba czas to zmienić Madziu (?) Twoje Poddasze będzie dla mnie cenną inspiracją, kiedy będę cokolwiek u siebie zmieniała I cieszę się ogromnie, że jeszcze ktoś tak "jeżdzi z meblami, jak ja":lol: Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.07.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mada fajnie, że jesteś Ogarniaj się szybko i dawaja foty Szacun za konika - zdolna jesteś niesłychanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 14.07.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witaj Madziu Tak się cieszę,że wróciłaś pełna wrażeń,wspomnnień i suvenirów Czekam na nowe zdjęcia z niecierpliwością. Konik świetny,chyba kiedyś,jak Lenka trochę podrośnie uśmiechnę się do Ciebie w jego sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mada, śliczny konik Widzę, że ujawniła się kolejna miłośniczka robótek ręcznych... Również proszę o przepis na takiego konika to może kiedyś coś wymodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Jaki piękny konik! Zdolna dziewczyna jesteś Nie mogę się już doczekać co to za pomysł na lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Mnie konik nie zaskoczył, bo znałam Mady twórczość już z bloga:D Ale ten jest wyjątkowo piękny, przyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki, Dziewczynki, aż się rumienię Lubię te swoje koniki niesłychanie;) Relaksują mnie bardzo i stanowią oddech od mojej codziennej pracy;) Już nawet nie liczę ile ich do tej pory uszyłam:) Lasche i Ane3ka1 - może niedługo zrobię Wam jakieś tutki na PW, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.07.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzięki, Dziewczynki, aż się rumienię Lubię te swoje koniki niesłychanie;) Relaksują mnie bardzo i stanowią oddech od mojej codziennej pracy;) Już nawet nie liczę ile ich do tej pory uszyłam:) Lasche i Ane3ka1 - może niedługo zrobię Wam jakieś tutki na PW, ok? Maduś czy ja też mogłabym się załapać na przepis na konika? Proooooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mada, tutki? Ja jakaś do tyłu chyba jestem, ale co to "tutki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.07.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) mada, tutki? Ja jakaś do tyłu chyba jestem, ale co to "tutki"? No przepisik - tutorial - tutek :D Nelli - wybacz:) Witam u siebie - zaraz wpadam z rewizytą Edytowane 14 Lipca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 a chętnie, przepisik bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 A bo się Yokasta mało po blogach bujasz w ogrodzie siedzisz (tfu pracujesz ciężko ...bardzo ciężko) A ja za przepisik dziękuję z góry choć pewnie się zdarzy, że konika będę zamawiać u CIebie jeśli będzie taka możliwość bo ja na razie mam wielki zapał do nauki szycia ...ale kto wie co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.07.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Mada, fajnie, że jesteś!!! A co na froncie pt. bielenie desek sosnowych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 16.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witam,konik piękny.Może mała manufaktura ręczna?Ja tez bym chętna była na takiego konika:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 16.07.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witam i ja - kolejna zachwycona Twoim poddaszem, kolejna wielbicielka Kinga I koniara - zatem wiadomo jakie wrażenie zrobił na mnie konik Przyłączam się do achów i ochów, zapisuję do grona podczytywaczy i stwierdzam, że to fajnie, ze nie ja jedna jeżdżę z meblami non stop... PS MagdoZZZ w Wwie nie ma niestety Netto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Witam i ja - kolejna zachwycona Twoim poddaszem, kolejna wielbicielka Kinga I koniara - zatem wiadomo jakie wrażenie zrobił na mnie konik Przyłączam się do achów i ochów, zapisuję do grona podczytywaczy i stwierdzam, że to fajnie, ze nie ja jedna jeżdżę z meblami non stop... PS MagdoZZZ w Wwie nie ma niestety Netto... waderko, niestety wiem:( i mimo, że wiem, to nadal nie mogę wyjść ze zdziwienia:o To niesamowity fakt, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.07.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 (edytowane) Mada, fajnie, że jesteś!!! A co na froncie pt. bielenie desek sosnowych??? Ha! Też już bym chciała być po;) Na razie podłoga czeka położona na zgranie terminów - naszych i parkieciarza. Ale i tak ją kocham, nawet taką saute Witam i ja - kolejna zachwycona Twoim poddaszem, kolejna wielbicielka Kinga I koniara - zatem wiadomo jakie wrażenie zrobił na mnie konik Przyłączam się do achów i ochów, zapisuję do grona podczytywaczy i stwierdzam, że to fajnie, ze nie ja jedna jeżdżę z meblami non stop... PS MagdoZZZ w Wwie nie ma niestety Netto... Witaj Waderko, ja też Cię podczytuję od wczoraj:) Słuchajcie, oni pewnie wyszli z założenia, że Was we wtej Warszawie stać na DIZAJN a nie na jakieś tam netto:D:D O! Edytowane 16 Lipca 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.07.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 A ja za przepisik dziękuję z góry choć pewnie się zdarzy, że konika będę zamawiać u CIebie jeśli będzie taka możliwość bo ja na razie mam wielki zapał do nauki szycia ...ale kto wie co z tego wyniknie A proszEm Cię bardzo:) Przyznam, że zanim doszłam z konikami do ostaecznego wyglądu, nie raz i nie dwa miałam takiego NERWA, że rzucałam czym popadło, mięchem przede wszystkim:lol2: Ale się zaparłam, choć łatwo nie było:) Madzikma, daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 koniki cudne................padlam, dlaczego ja nie mam takich talentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 16.07.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Beti,nie grzesz kobieto:mad:Spójrz na swój dom i przyznaj szczerze, co to za UTALENTOWANA osóbka go urządziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts