Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mada, jestem u Ciebie pierwszy raz. Nie wiem, co powiedzieć. Zamurowało mnie na dobre :) Masz prześliczne poddasze. Wszystko mi się podoba! Strasznie żałuję, że nie załapałam się na listę chętnych na stoliczek :( Jest boski i też o takim marzę :) Ja do mojego Netto mam 25km, ale jeszcze nigdy tam nie byłam. Chyba czas to zmienić :) Madziu (?) Twoje Poddasze będzie dla mnie cenną inspiracją, kiedy będę cokolwiek u siebie zmieniała :) I cieszę się ogromnie, że jeszcze ktoś tak "jeżdzi z meblami, jak ja":lol: Pozdrawiam!!!

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki, Dziewczynki, aż się rumienię:oops: Lubię te swoje koniki niesłychanie;) Relaksują mnie bardzo i stanowią oddech od mojej codziennej pracy;) Już nawet nie liczę ile ich do tej pory uszyłam:)

Lasche i Ane3ka1 - może niedługo zrobię Wam jakieś tutki na PW, ok?

Dzięki, Dziewczynki, aż się rumienię:oops: Lubię te swoje koniki niesłychanie;) Relaksują mnie bardzo i stanowią oddech od mojej codziennej pracy;) Już nawet nie liczę ile ich do tej pory uszyłam:)

Lasche i Ane3ka1 - może niedługo zrobię Wam jakieś tutki na PW, ok?

Maduś czy ja też mogłabym się załapać na przepis na konika? :rolleyes: Proooooooszę :D

A bo się Yokasta mało po blogach bujasz ;) w ogrodzie siedzisz (tfu pracujesz ciężko ...bardzo ciężko) A ja za przepisik dziękuję z góry choć pewnie się zdarzy, że konika będę zamawiać u CIebie jeśli będzie taka możliwość ;) bo ja na razie mam wielki zapał do nauki szycia ...ale kto wie co z tego wyniknie

Witam i ja - kolejna zachwycona Twoim poddaszem, kolejna wielbicielka Kinga :) I koniara - zatem wiadomo jakie wrażenie zrobił na mnie konik :) Przyłączam się do achów i ochów, zapisuję do grona podczytywaczy i stwierdzam, że to fajnie, ze nie ja jedna jeżdżę z meblami non stop...

PS MagdoZZZ w Wwie nie ma niestety Netto...

Witam i ja - kolejna zachwycona Twoim poddaszem, kolejna wielbicielka Kinga :) I koniara - zatem wiadomo jakie wrażenie zrobił na mnie konik :) Przyłączam się do achów i ochów, zapisuję do grona podczytywaczy i stwierdzam, że to fajnie, ze nie ja jedna jeżdżę z meblami non stop...

waderko, niestety wiem:( i mimo, że wiem, to nadal nie mogę wyjść ze zdziwienia:o To niesamowity fakt, prawda?:lol2:

Mada,

fajnie, że jesteś!!!:hug:

A co na froncie pt. bielenie desek sosnowych???

Ha! Też już bym chciała być po;) Na razie podłoga czeka położona na zgranie terminów - naszych i parkieciarza. Ale i tak ją kocham, nawet taką saute;-)

Witaj Waderko,

ja też Cię podczytuję od wczoraj:)

Słuchajcie, oni pewnie wyszli z założenia, że Was we wtej Warszawie stać na DIZAJN a nie na jakieś tam netto:D:D O!

Edytowane przez mada1412

A ja za przepisik dziękuję z góry choć pewnie się zdarzy, że konika będę zamawiać u CIebie jeśli będzie taka możliwość ;) bo ja na razie mam wielki zapał do nauki szycia ...ale kto wie co z tego wyniknie

A proszEm Cię bardzo:) Przyznam, że zanim doszłam z konikami do ostaecznego wyglądu, nie raz i nie dwa miałam takiego NERWA, że rzucałam czym popadło, mięchem przede wszystkim:lol2: Ale się zaparłam, choć łatwo nie było:)

Madzikma, daj znać na PW.