asiulkowo 19.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Madzia, pokazuj nabytki i wreszcie wróciłaś!! p.s. byłam z M. w P-niu, jeszcze jest zbyt mały, żeby operować, czekamy aż spokojnie skończy rok, półtora i po kawałku usuwamy Przerażona nadal jestem, ale nie tak, jak na początku.MUSI być dobrze i nie ma innej opcji. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.07.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Asiu,na pewno wszystko będzie dobrze,zobaczysz Trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 20.07.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Nie, oni chyba doszli do wniosku, że nas nawet na Netto nie stać przy tych cenach nieruchomości stołecznych A swoją droga wracałam dzisiaj w tę cholerną burzę z Zachodniego i chciałam wejść do lidla, wstukałam do gps i mi taka długa lista wyskoczyła, że szczękę z dywanika samochodowego zbierałam. Ale mapę świata dla Pierwszej mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia76 20.07.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam serdecznie !! Mada odwaliliscie kawal dobrej roboty, poddasze wyglada jak z zurnala uwielbiam stare domy, my rowniez kupilismy takowy i go remontujemy, dol jest juz gotowy, w sierpniu robudowujemy poddasze. Chetnie bede do Ciebie na kawe przychodzic i czerpac inspiracje Konik jest zaczepisty, chyba wybiore sie na Litwe po niego a deske do sera "desajgnerska" tez posiadam mama mi kupila rszte jeszcze nie obejzalam, ale jutro tez dzien pozdrawiam, gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.07.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Asieńko,to się MUSI dobrze skończyć - na pewno tak będzie:) Gosiu, witaj, przychodź kiedy chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.07.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Póki co nic się u mnie w sensie wnętrzarskim nie dzieje. Z podłogą nadal czekamy, co zaczyna już mnie denerwować. Do tego mieliśmy gości, co było oczywiście baaaardzo fajne, ale czasu nie miałam na nic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Trochę jednak obfociłam:p kilka nabytków z podróży. Lampa - ma inny abażur, ale dosięgły go usteczka pełne naleśnika z dżemem czereśniowym:mad: Na razie zatem jest ten a oryginalny się czyści, tj. próbuje;) Stała już w kilku miejscach, aktualnie na - nie zawaham się użyć tego słowa - kultowym stoliku:P W odrobinę szerszym ujęciu widać też podłogę - też nowość Za całe 1 euro na pchlim targu zanabyłam czarno-białą graficzkę ze szkicem motyla - myślę, że będzie początkiem małego zbioru;) Muszę jednak na nowo ją oprawić, ta ramka raczej przejściowa.Czarna mi się widzi;) Widać też świeczniki nabyte dzięki Anji Przywiozłam sobie jeszcze trochę fajnych materiałów, drobiazgi do kuchni i kilka mniejszych pierdółek, ale o tym kiedy indziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 mada, jaka podłoga:jawdrop: Bo rozumiem, ze to już sosna bielona się tak piknie prezentuje? No i karo oczywiście:D Rewelacja. Lampka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Majstrowałaś coś przy zdjęciach czy takie cudowne światło upolowałaś??? Bajka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A ja powtórzę: BAJKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Madziu, podłoga nie jest jeszcze bielona:no: Tak piknie siEm sosna NIE-bielona prezentuje;P Lampę wyrwałam ostatnią, inaczej kupiłabym dwie - tak mi się ostatnio te niklowane podobają Joluś, nic nie majstrowałam, psze pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nelcia, żadna bajka - za małe to moje mieszkanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.07.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nie grzesz, Mada, nie grzesz - BAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.07.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No to widzisz, chyba jednak to światło naprawdę jakieś wyjatkowe i niesamowite trafiłaś, bo podłoga (szczególnie na pierwszym zdjęciu) na bardzo jaśniutką wygąda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Mada, uwielbiam Twoje mieszkanie. Normalnie łzy mi się w oczach kręcą, tak mi się WSZYSTKO PODOBA O jakże chciałabym mieć taki zmysł, czy jak "to coś" nazwać, żeby tak urządzić swój domek:) Ale uczę się, cały czas się uczę i mam nadzieję, że jeszcze wszystko przede mną Jedyny problem jest taki, że ja właściwie nie mam żadnych talentów No kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A podłoga jest BOSKA. Ja osobiście uwielbiam sosnę, taką świeżą, młodą, która jest wtedy najpiękniejsza. Potem bardzo ciemnieje i to już nie jest to, ale ta "najsampierwsza" jest CUDOWNA. A w sumie jak jest stara, to zawsze można ją odnowić i znowu jest bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dziś rzeczywiście światło było wyjątkowo przyjazne, takie miękkie;) Nelka, nie wiem co mam napisać Część naszych gości traktuje nasze poddasze jak swego rodzaju ciekawostkę, że można się TAK urządzić a nas trochę jak dziwaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.07.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Gdybyś Ty była moją sąsiadką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.07.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A Ty moją... Z gabineciku swojego nie wygoniłabyś mnie za Chiny Ludowe. Tak bym sobie usiadła w foteliku cudownym i siedziała i siedziała i siedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.07.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Przepięknie podłogę w szachownicę zawsze bardzo mi się podobała, ale uważałam, że trzeba mieć odwagę, zeby taką mieć chyba bym się już odważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts