Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie, oni chyba doszli do wniosku, że nas nawet na Netto nie stać przy tych cenach nieruchomości stołecznych :)

A swoją droga wracałam dzisiaj w tę cholerną burzę z Zachodniego i chciałam wejść do lidla, wstukałam do gps i mi taka długa lista wyskoczyła, że szczękę z dywanika samochodowego zbierałam. Ale mapę świata dla Pierwszej mam :)

Witam serdecznie !! Mada odwaliliscie kawal dobrej roboty, poddasze wyglada jak z zurnala :) uwielbiam stare domy, my rowniez kupilismy takowy i go remontujemy, dol jest juz gotowy, w sierpniu robudowujemy poddasze. Chetnie bede do Ciebie na kawe przychodzic i czerpac inspiracje ;)

Konik jest zaczepisty, chyba wybiore sie na Litwe po niego ;) a deske do sera "desajgnerska" tez posiadam ;) mama mi kupila ;) rszte jeszcze nie obejzalam, ale jutro tez dzien ;)

pozdrawiam, gosia

Trochę jednak obfociłam:p kilka nabytków z podróży.

Lampa - ma inny abażur, ale dosięgły go usteczka pełne naleśnika z dżemem czereśniowym:mad: Na razie zatem jest ten a oryginalny się czyści, tj. próbuje;)

Stała już w kilku miejscach, aktualnie na - nie zawaham się użyć tego słowa - kultowym stoliku:P

pod%2525C5%252582oga4.JPG

W odrobinę szerszym ujęciu widać też podłogę - też nowość;)

pod%2525C5%252582oga1.JPG

pod%2525C5%252582oga3.JPG

Za całe 1 euro na pchlim targu zanabyłam czarno-białą graficzkę ze szkicem motyla - myślę, że będzie początkiem małego zbioru;) Muszę jednak na nowo ją oprawić, ta ramka raczej przejściowa.Czarna mi się widzi;)

bibeloty%252520na%252520komodzie.JPG

Widać też świeczniki nabyte dzięki Anji:)

Przywiozłam sobie jeszcze trochę fajnych materiałów, drobiazgi do kuchni i kilka mniejszych pierdółek, ale o tym kiedy indziej;)

Mada, uwielbiam Twoje mieszkanie. Normalnie łzy mi się w oczach kręcą, tak mi się WSZYSTKO PODOBA :) O jakże chciałabym mieć taki zmysł, czy jak "to coś" nazwać, żeby tak urządzić swój domek:) Ale uczę się, cały czas się uczę i mam nadzieję, że jeszcze wszystko przede mną :) Jedyny problem jest taki, że ja właściwie nie mam żadnych talentów :(

No kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy :)

A podłoga jest BOSKA. Ja osobiście uwielbiam sosnę, taką świeżą, młodą, która jest wtedy najpiękniejsza. Potem bardzo ciemnieje i to już nie jest to, ale ta "najsampierwsza" jest CUDOWNA. A w sumie jak jest stara, to zawsze można ją odnowić i znowu jest bosko!!! :)