mada1412 27.07.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dziękuję Się rumienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To i ja na końcu się wypowiem, a co:lol2: Ale co tu gadać-ślicznie jest maduś Dechy CUDO:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dechy bezbłędne ...jak jak jak będziesz wykańczać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 27.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To ja myslałam,że: Póki co nic się u mnie w sensie wnętrzarskim nie dzieje. a tu proszę świeżutka podłoga, nowa cudna lampa,motylkowa grafika, no BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 27.07.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A ja powtórze za Nelli - zazdroszcze ci tego wyczucia, tego smaku! szkoda ze i jak nie jestem Twoją sąsiadką) pieknie poprostu pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.07.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nelka już mnie uprzedziła - chciałam napisać dokładnie to samo. Bajeczny smak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.07.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Zdjęcia iście katalogowe, nabytki cudne - zbieram szczękę z podłogi mado SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 28.07.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Mada, podłoga z kafli obłędna - kładliście z fugą, czy bezfugowo? A ta sosna!!!!!!! Ja bardzo czekam na Twoją dalszę fotorelację z bielenia i inne szczegóły techniczne- to takie super jasne, bialutkie bielenie ma być, tak? Kultowy stolik no kultowy po prostu, ja go kocham miłością wielką i składam Ci pokłony ogromne, wiesz za co:) - prześliczne nowe nabytki, lampa cudna, świeczniki u Ciebie pięknie się prezentują, w ogóle cudnie aranżujesz wnętrza, wiesz? A co to za obłędna biała szafa tam w tle, w korytarzu???? Edytowane 28 Lipca 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.07.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Madziu,jest pięknie,nic dodać nic ująć!Za każdym razem zachwycam się Twoim poddaszem na nowo,oj ile razy przeglądałam Twojego bloga w poszukiwaniu inspiracji... Mnie też coś wzięło na czerń ostatnio,będę działać w tym temacie jak wrócę do ire.Może i mnie się trafi taka grafika... Pozdrawiam ze słonecznego dziś Wrocławia! p.s.szachownica cudnie wyszła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 30.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Piękna podłoga-jasna,sosnowa super.Rozumiem,że cyklinowaliście? Dodatki-w mieszkaniu dobrane bardzo,bardzo-sztuka to nie zrobić rupieciarni,a Tobie się to udało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 coś mi się stało z powiadomieniami i dopiero dzisiaj do Ciebie dotarłam, a tu od dawna takie fajne fotki na tapecie. Cudna podłoga i w ogóle całość mnie czaruje!!! ps. tak jak Anja chętnie się dowiem skąd drzwi do szafy są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.08.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dzięki, Dziewczyny, czytam Wasze pochwały i się wstydzę.... I to nie jest kokieteria:) Znów zniknęłam, bo znów miałam gości - brat z żoną - i jakoś nie TEGES by było przy nich przy lapku siedzieć Spędziliśmy kilka fajnych dni, wczoraj mieliśmy dzień wyjazdowy;) - z rana na giełdę (oj, upolowałam co nieco;)), potem nad morze. Ale do rzeczy, Anju i Ragazzo - drzwi od szafy są z Allegro, kupione jakieś 3 lata temu, cena była taka, że przezornie wzięliśmy od razu 5 sztuk i bardzo dobrze, bo drzwi do pokoju chłopców też zrobiliśmy z nich, mimo, że wcześniej tego nie planowaliśmy. Są drewniane, malowane na biało. Szukaliśmy białych drzwi w macie i uwierzcie, że ciężko było coś sensownego znaleźć. Te spełniły nasze oczekiwania w 1000% Szafa powstała z kawałka przedpokoju, w środku jest rozwiązana systemem ELFA z Castoramy. Przy pierwszej wycenie, jaką zaproponowali na panowie z firmy szafowej opadły nam szczęki i.... entuzjazm:D Do tego drzwi przez nich proponowane - koszmar! Dodatkowo, nie robili drzwi przesuwno - łamanych, a na tym nam najbarziej zależało. Zabraliśmy się wobec tego za to sami i szafa kosztowała nas 1/3 tej wyceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Kochana,chwal się koniecznie co upolowałaś!!! Ja zawsze z utęsknieniem czekam na kolejne Twoje zdjęcia...jak dla mnie mogłabyś pokazywać cały czas te same kąty w różnych aranżacjach,za każdym razem przyprawiają mnie o szybsze bicie serca i podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.08.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Madziu, cóż mam pisać, skoro dziewczyny już wszystko napisały. Bajecznie po prostu:)))))))))) CUD-MIÓD Podłoga wyszła rewelacyjnie, dechy i szachownica czad totalny. Zaraz chłopa zawołam i pokażę. Buziaki Kochana i pokazuj co tam jeszcze po szafach pochowałaś i uściski dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Aż mi głupio powtarzać po dziewczynach...ale cóż...pięknie:)Ktoś trafnie to określił....KATAlOGOWO!!!! Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.08.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 I ponownie nie było mnie kilka dni;) Jak w czerwcu spakowałam walizki, tak praktycznie od tamtej pory na nich siedzę Wyjazdy - planowane i nieplanowane, wpadam na kilka dni tylko do domku, trochę ogarniam, goszczę znajomych i rodzinę a potem znowu.... w drogę Gdyby jeszcze pogoda była prawdziwie letnia! Co jeszcze nowego w moim domu... Łup zza zachodniej granicy - skutek mojego szaleństwa literkowego;) Jak widać - nie mam okapu. Zrezygnowałam z niego świadomie po tym jak w ciągu kilku lat jego egzystencji posłużył mi może ze cztery razy:p A zamiast niego mam stareńką belkę - pobejcowaną i pobieloną - jaką zawsze chciałam mieć I mam:) A od kiedy zobaczyłam TĘ lampę - zwariowałam na jej punkcie. Wymyśliłam, że zawiśnie sobie nad belką - tam, gdzie jest gniazdko za rybką i będzie mi służyła jako dodatkowe oświetlenie blatu. Szukałam i szukałam, na Allegro, na Ebayu, na starociach, prawie rok - i kiedy już szykowałam się na grubszy wydatek w Innych Meblach, zupełnie przypadkiem wpadła mi w ręce ta:) Przyznaję - sterana jest życiem znacznie;) Czeka ją renowacja i mały tuning, ale ja już ją kocham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 09.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mada fajnie, że jesteś literowe zakupy piękne....nie wspomnę juz o lampie ....jednym słowem przedmiot z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 09.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Madziu,lampka świetna!!!Nie dziwię Ci się wcale a wcale,że się niej zakochałaś Będzie fajnym uzupełnieniem kuchennej belki Literki też fajowe,muszę się za czymś podobnym porozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.08.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Kasiu, Lampka dość zniszczona , ale czego można się spodziewać po zakupie za 10PLN? Mam nadzieję zrobić z niej cudeńko:) Paulina, literki są z House Doctor, więc pewnie nie będziesz miała problemu z nabyciem w Ire:) Są masywne, ciężkie, żaden styrodur, o coś takiego mi chodziło właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 09.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No lampka cudo:)Już widzę jak ją odremontujesz,będzie suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts