pysiaczek 10.08.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Piękna ta belka w kuchni! I cała jej aranżacja Lampka też się tam świetnie wpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.08.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Madzia, a czym potraktujesz lampkę? jakimś preparatem na rdzę?czy bardziej mechanicznie?już ją widzę zaspreyowaną na nowy kolor:Pbuziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.08.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nie wiem na razie czy ją zasprejuję czy nie:D Póki co oddałam ją do galwanizerii, żeby mi te powłoki zdjęli:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 10.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) jednak warto czekać lampka superowa..jak kiedyś zapragnę po taniości dostać takie cacko to wdrapię się na latarnię uliczną stojącą na moim własnym podwórku.... i tak gmina oszczędza i od lat wieelu w latarniach są tylko zbite żarówki...i jakże cenne klosze Belka zdecydowanie zdobi Twoja kuchnię, tak samo to co na niej stoi oj lubię tu zaglądać.. pozdrawiam cieplutko! ps. Mada...na jaki kolor zasprejujesz lampę? czarny? Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 CO ZA LAMPKA :jawdrop:powiedziała zzieleniała z zazdrości lasche a i belka niewątpliwej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.08.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 CO ZA LAMPKA :jawdrop:powiedziała zzieleniała z zazdrości lasche a i belka niewątpliwej urody Fajna, nie? Ja też taka trochę śmietnikowa jestem;) Madileo, jestem ciekawa tych latarni u Was:lol: Nazbierałam trochę zdjęć z moją ukochaną harmonijką w roli głównej, ta ze zdjęcia poniżej będzie chyba główną inspiracją Będę musiała poprosić męża, żeby trochę inaczej umocował mi klosz i poprowadził kabel;) Mam nadzieję, że się uda:) Teraz go męczę o portal kominkowy - co ten chłop winien, że się tyle ze mną ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.08.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Madziulek i jak lampa?I czy Ty kochana wracasz już do pracki?buziaki z wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Hej mada, gdzie zniknęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 29.08.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Aguś, ja właśnie zniknęłam, bo wracam do pracki (tej głównej, bo tłumaczę dodatkowo;)) i masę czasu mi to przygotowanie pochłania:hug:Asiula,lampa się robi:D Za kilka dni będzie gotowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.08.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Matko jak to sie stalo ze dopiro dzis do Ciebie trafilam? no cudnie Mieszkacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.08.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witaj Anetko Cudnie to Wy mieszkacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Anetko, piszę u siebie, no bo gdzie;)?Oczyść troszkę mailboxa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Aguś, ja właśnie zniknęłam, bo wracam do pracki (tej głównej, bo tłumaczę dodatkowo;)) i masę czasu mi to przygotowanie pochłania:hug: Rozumiem, ale nie zostawiaj nas na tak długo, coooo? Czekamy na nowe fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Rozumiem, ale nie zostawiaj nas na tak długo, coooo? Czekamy na nowe fotki:D Tak jest! Ale na razie nudą wieje (ziew) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Tak jest! Ale na razie nudą wieje (ziew) U Ciebie nigdy nudą nie wieje, mada:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.08.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Oj tam, ciągnie się wszystko jak flaki z olejem;)Niemniej dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Madzia przepraszam, juz posprzatalam u siebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.09.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Jeziu ależ tam pięknie U Ciebie , jak pozwolisz to zostaję i popatrzę troszeczkę i też się zastanawiam dlaczego teraz tu zajrzałam:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 16.09.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Madziu,halooo co u Ciebie???Odezwij się bo już się stęskniłam za Tobą i Twoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.09.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Kubelku, witaj:) I dziękuję Oj Dziewczyny, dawno nie pisałam, bo czasu mi na przyjemności już nie starcza:( Albo jakaś taka mało zorganizowana jestem czy coś Codziennie siedzimy z Pierwszakiem i ćwiczymy rękę. Szlag mnie trafia, bo pani goni i dzieci piszą już 11 literek:-x W efekcie siedzimy po 2 - 3 godziny. Poza tym jakieś piosenki i wierszyki na ślubowanie z dnia na dzień plus matematyka i inne jeszcze rzeczy. W dodatku rzeczony wziął i sie jeszcze do tego rozchorował. Na szkarlatynę. A co - jak już zacząć to z grubej rury:evil: Na szczęście już powoli wychodzimy na prostą... Dziś zupełnym przypadkiem nabyłam drogą nieplanowanego zakupu czajnik. Myślałam o ceramicznym już od jakiegoś czasu i dziś sam wpadł mi w ręce:) A tak wygląda z bliska i z daleka Jakiś czas temu wpadła mi też przypadkiem stara lampa stołowa, istny koszmarek. Oczyściłam, pomalowałam podstawę na szaro i jest:) Szukam do niej abażuru, bo stary jest za duży. Dzisiaj - chwilowo z kloszem z IKEA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts