Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jednak warto czekać :) lampka superowa..jak kiedyś zapragnę po taniości dostać takie cacko to wdrapię się na latarnię uliczną stojącą na moim własnym podwórku.... i tak gmina oszczędza i od lat wieelu w latarniach są tylko zbite żarówki...i jakże cenne klosze :D

Belka zdecydowanie zdobi Twoja kuchnię, tak samo to co na niej stoi ;) oj lubię tu zaglądać..

pozdrawiam cieplutko!

ps. Mada...na jaki kolor zasprejujesz lampę? czarny?

Edytowane przez madileo

CO ZA LAMPKA :jawdrop:powiedziała zzieleniała z zazdrości lasche :) a i belka niewątpliwej urody :)

Fajna, nie? Ja też taka trochę śmietnikowa jestem;)

Madileo,

jestem ciekawa tych latarni u Was:lol:

Nazbierałam trochę zdjęć z moją ukochaną harmonijką w roli głównej, ta ze zdjęcia poniżej będzie chyba główną inspiracją

harmonica1.jpg

Będę musiała poprosić męża, żeby trochę inaczej umocował mi klosz i poprowadził kabel;) Mam nadzieję, że się uda:)

Teraz go męczę o portal kominkowy - co ten chłop winien, że się tyle ze mną ma?:lol2:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Kubelku,

witaj:) I dziękuję:)

Oj Dziewczyny,

dawno nie pisałam, bo czasu mi na przyjemności już nie starcza:( Albo jakaś taka mało zorganizowana jestem czy coś:confused: Codziennie siedzimy z Pierwszakiem i ćwiczymy rękę. Szlag mnie trafia, bo pani goni i dzieci piszą już 11 literek:-x W efekcie siedzimy po 2 - 3 godziny. Poza tym jakieś piosenki i wierszyki na ślubowanie z dnia na dzień:cry: plus matematyka i inne jeszcze rzeczy. W dodatku rzeczony wziął i sie jeszcze do tego rozchorował. Na szkarlatynę. A co - jak już zacząć to z grubej rury:evil: Na szczęście już powoli wychodzimy na prostą...

Dziś zupełnym przypadkiem nabyłam drogą nieplanowanego zakupu :lol: czajnik. Myślałam o ceramicznym już od jakiegoś czasu i dziś sam wpadł mi w ręce:) A tak wygląda z bliska

dzbanek3.JPG

i z daleka

dzbanek2.JPG

Jakiś czas temu wpadła mi też przypadkiem stara lampa stołowa, istny koszmarek. Oczyściłam, pomalowałam podstawę na szaro i jest:) Szukam do niej abażuru, bo stary jest za duży. Dzisiaj - chwilowo z kloszem z IKEA:)

lampa%252520sto%2525C5%252582.JPG

lampa%252520stol1.JPG

lampa%252520stol2.JPG