Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Paulinko,

dzięki :) Cudne zdjęcia.

Anetka,

nie mam starej ramy, za to mam stare lustro;)

Słoneczko , Agawi :hug:

Alladyn, bardzo bardzo dziękuję i zapraszam kiedt tylko masz ochotę:) Lejesz miód na moje sterane remontem serducho;)

Mamy bardzo pracowity weekend, wczoraj złożyliśmy wreszcie łóżko ze spodem z palet i bokami z bielonego drewna:p. Główkuję jeszcze nad zagłówkiem.

No i działam właśnie w kwestii lustereCka:wiggle: Zobaczymy, może potem się nada do pokazania;)

Ależ to nic szczególnego, naprawdę! Ot, łóżko na antresoli:rolleyes: Przez lata całe spaliśmy na samym materacu, teraz doczekaliśmy się łóżka:P Niewymiarowe, więc musieliśmy coś zdziałać sami:) Wykorzystaliśmy palety:lol2: I już. Zdjęcia są jakie są, zrobiłam je na szybko, no i trudno tam zrobić jakiekolwiek zdjęcia;)

%2525C5%252582%2525C3%2525B3%2525C5%2525BCko1.JPG

%2525C5%252582%2525C3%2525B3%2525C5%2525BCko.JPG

Pauluś, dzięki, ale naprawdę żaden to cud. W gwiazdki rzeczywiście narzuta:) Z drugiej strony jest biała w szare gwiazdki.

EDIT: Lascheńko,

wybacz, schowała - palety są pod spodem;) Mąż wymierzył, dociął, Waćpanna palety oczyściła, pomalowała, do nich są dokręcone dechy, a palety służą jako spód żebrowy, hihihi:lol:

Kasiu,

stare drzwi jako wezgłowie to świetny pomysł

Edytowane przez mada1412