mada1412 17.05.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dzięki bardzo Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Jeśli można także mam pytanie. Śliczne są te kuchenne pojemniczki z krówkami, które stoją na belce. Już je kiedyś widziałam i bardzo mi się podobały. Zdradzisz gdzie można je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Mada,Ty wiesz,że ja kocham Twoje mieszkanie.Od dawna podziwiłam je na gazecie,później na blogu no i teraz mam okazję też i tutaj Uczta dla moich oczu. Pozdrawiam cieplutko. p.s.jak stanęła sprawa z biurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 17.05.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 aaaale klimat! mada, cudnie! po prostu rewelacyjnie. po nitce..i ja dotarłam na gazetową galeryjkę...i bloga ...no i te koniki, króliki...itede, itepe....masz dziewczyno talent:yes: wpisuję się na liste stałych podglądaczek:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 18.05.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Jeśli można także mam pytanie. Śliczne są te kuchenne pojemniczki z krówkami, które stoją na belce. Już je kiedyś widziałam i bardzo mi się podobały. Zdradzisz gdzie można je dostać? Ruby, pojemniki są z Home&You. Zaczaiłam się kiedyś na wyprzedaż Ja w ogóle lubię takie kuchenne pierdółki, często można trafić na naprawdę brylanciki w z pozoru nieciekawych miejscach:) Lubię odwiedzać te stare sklepy PSS Społem, szczególnie w mniejszych miasteczkach - tam naprawdę można się obkupić czasem za niewielkie pieniądze. CZęsto też bywam w Nanu-Nana, jak odwiedzam Kraków. Ale w ogóle to pierwszy raz trafiłam na N-N kiedy byłam w Berlinie. Słuchajcie, asortyment bez porównania lepszy... Czasem mam wrażenie, że do Pl same resztki trafiają Ale, ale, może jeszcze dzisiaj uda mi się Wam pokazać, jaką perełkę znalazłam we własnym domu:) Paula, witaj i tu:):) Biurko malujemy To znaczy ja maluję Madileo, zapraszam:welcome: A w ogóle Dziewczyny, dzięki za tak ciepłe przyjęcie. Chciałam sobie tylko przycupnąć w kąciku i podziwiać, a tu Joliska mleko rozlała:rolleyes: Edytowane 18 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.05.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 He he, Mada, to u Ciebie jest co podziwiać, a Joliska ma dobre oko do pięknych wnętrz! Dziękuję za info o drzwiach - bardzo mnie cieszy, że można tak piękne stworzyć ze zwykłych sosnowych.A szachownica wymiata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Mada,ja czekam na domową perełkę To prawda,że w pss społem można znaleźć cacuszka,jak byłam ostatnio w pl to przytachałam z takiego sklepu dwa piękne słoje,takie,które na allegro kosztują 5 razy tyle :/ Czekam na efekty malowania biurka z niecierpliwością!Na pewno wyjdzie świetnie.Twoje zdolne łapki czynią cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 I ja się pozachwycam - piękne, piękne wnętrze!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 18.05.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) I ja się pozachwycam - piękne, piękne wnętrze!!! Dzień dobry Witaj, Ragazzo, chyba zaraz przyjdę do Ciebie, bo tytuł brzmi obiecująco:) Z tą "perełką" było tak: Jakieś dwa - trzy lata temu dostałam prezent od Teściowej. Fakt wart zapamiętania, bo rzadki niezwykle;) Przyznam, że sporej urody, więc podobał mi się bardzo. Teściowa, zachęcona chyba moimi zachwytami, przyznała, że zakupu dokonała w sklepie Czwórka, gdzie wszystko jest po 4 zł:) Przemilczałam, bo - jak wspomniałam - prezent mi się spodobał A mowa o desce do podawania serów. Widać ją tu: Tu z bliska:) Przyznacie, że fajna czcionka:) Ja w ogóle uwielbiam napisy wszelkie;0 Kilka dni temu jakoś przypadkowo zdarłam, przy myciu chyba, kawałek naklejki z tyłu, co się jeszcze ostał. I co widzę? I teraz już wiem, że nie można oceniać książek po okładce;) Edytowane 18 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.05.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 No cacuszko I to za 4 zyle. Chyba zacznę zaglądać do tych sklepików A po moim wątku nie obiecuj sobie zbyt wiele... nazwa może być myląca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 niezła metamorfoza, wchodzę i podglądam i u wszystkic tak bardzo mi się podoba co forum to piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wow prawdziwy skarb i to ze sklepu Wszystko za 4 zł.Brawo dla teściowej,miała nosa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Chciałam sobie tylko przycupnąć w kąciku i podziwiać, a tu Joliska mleko rozlała:rolleyes: I ani myślę przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 a ja przyszlam sie przywitac ...i koniecznie dopytaj tesciowej gdzie ten sklep to sie zlecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 18.05.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 PRZEPIĘKNIE!! Mada, powiedz proszę , gdzie kupiłaś tę witrynke , ktora stoi obok lodówki??? Bardzo ładnie urządziłaś swoje gniazdko, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.05.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 cześć Madziulku:)Kochana pokazuj wszystko wszystko, bardzo bardzo dużo:PCieszę się, że i tutaj JESTES:)))))))buziaki dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.05.2011 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) a ja przyszlam sie przywitac ...i koniecznie dopytaj tesciowej gdzie ten sklep to sie zlecimy Witaj Lasche! Dopytam dopytam:) Chyba, że się zasłoni tajemnicą służbową Eva, dziękuję Witrynkę robił nam stolarz. Cześć Asiu Edytowane 19 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 No to i ja się przywitam Piękne wnętrza! Z przyjemnością poprzyglądam się jak je dopieszczasz, jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 19.05.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ..kURDE! Fajnego macie tego stolarza... zdolna bestia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.05.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 No to i ja się przywitam Piękne wnętrza! Z przyjemnością poprzyglądam się jak je dopieszczasz, jeśli pozwolisz Aga! Dziękuję I zapraszam Eva, no ja nie wiem czy taka zdolna:bash: Już kilka poprawek było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts