Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli można także mam pytanie. Śliczne są te kuchenne pojemniczki z krówkami, które stoją na belce. Już je kiedyś widziałam i bardzo mi się podobały. Zdradzisz gdzie można je dostać? :)

Ruby, pojemniki są z Home&You. Zaczaiłam się kiedyś na wyprzedaż:wiggle:

Ja w ogóle lubię takie kuchenne pierdółki, często można trafić na naprawdę brylanciki w z pozoru nieciekawych miejscach:)

Lubię odwiedzać te stare sklepy PSS Społem, szczególnie w mniejszych miasteczkach - tam naprawdę można się obkupić czasem za niewielkie pieniądze.

CZęsto też bywam w Nanu-Nana, jak odwiedzam Kraków. Ale w ogóle to pierwszy raz trafiłam na N-N kiedy byłam w Berlinie. Słuchajcie, asortyment bez porównania lepszy... Czasem mam wrażenie, że do Pl same resztki trafiają:mad:

Ale, ale, może jeszcze dzisiaj uda mi się Wam pokazać, jaką perełkę znalazłam we własnym domu:)

Paula, witaj i tu:):):) Biurko malujemy :) To znaczy ja maluję;)

Madileo, zapraszam:welcome:

A w ogóle Dziewczyny, dzięki za tak ciepłe przyjęcie. Chciałam sobie tylko przycupnąć w kąciku i podziwiać:jawdrop:, a tu Joliska mleko rozlała:rolleyes:

Edytowane przez mada1412

Mada,ja czekam na domową perełkę :D

To prawda,że w pss społem można znaleźć cacuszka,jak byłam ostatnio w pl to przytachałam z takiego sklepu dwa piękne słoje,takie,które na allegro kosztują 5 razy tyle :/

Czekam na efekty malowania biurka z niecierpliwością!Na pewno wyjdzie świetnie.Twoje zdolne łapki czynią cuda.

I ja się pozachwycam - piękne, piękne wnętrze!!!

Dzień dobry :)

Witaj, Ragazzo, chyba zaraz przyjdę do Ciebie, bo tytuł brzmi obiecująco:)

Z tą "perełką" było tak:

Jakieś dwa - trzy lata temu dostałam prezent od Teściowej. Fakt wart zapamiętania, bo rzadki niezwykle;) Przyznam, że sporej urody, więc podobał mi się bardzo. Teściowa, zachęcona chyba moimi zachwytami, przyznała, że zakupu dokonała w sklepie Czwórka, gdzie wszystko jest po 4 zł;):):):)

Przemilczałam, bo - jak wspomniałam - prezent mi się spodobał:)

A mowa o desce do podawania serów. Widać ją tu:

deska.JPG

Tu z bliska:) Przyznacie, że fajna czcionka:) Ja w ogóle uwielbiam napisy wszelkie;0

deskaRM.JPG

Kilka dni temu jakoś przypadkowo zdarłam, przy myciu chyba, kawałek naklejki z tyłu, co się jeszcze ostał. I co widzę? :jawdrop:

sygnRM.JPG

I teraz już wiem, że nie można oceniać książek po okładce;)

Edytowane przez mada1412

a ja przyszlam sie przywitac ...i koniecznie dopytaj tesciowej gdzie ten sklep to sie zlecimy ;)

:lol2: Witaj Lasche! Dopytam dopytam:) Chyba, że się zasłoni tajemnicą służbową:)

Eva, dziękuję:) Witrynkę robił nam stolarz.

Cześć Asiu:bye:

Edytowane przez mada1412