Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakieś fabryczne, takie jakby czarną farbką przez szablon malowane. Zaraz wyciągnę jeden i cyknę fotkę. Nie wstawiałam jeszcze foty na forum, ale może się uda:)

Zmierzyłam wielkość, mają ok. 65 cm na 100 cm. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcie (sorry za jakość, ale pstrykane na szybko małpką).

http://images40.fotosik.pl/1175/8b8a3bb5bdc29f14m.jpg

Edytowane przez goobo

A co to za nadruki, Goobo?

Edytuję, żeby dopisać, że Twój post jest u mnie bardzo na miejscu:) Fajnie, że dałaś głos na tę okoliczność;)

Witam i pozdrawiam również:bye:

Dzięki za miłe słowo :) Też chciałabym się już móc pochwalić takimi rodzynkami wnętrzarskimi ehh... Tymczasem czekam na okna :)

Świetne są te worki! Ale Ty może je sobie zostaw, bo potem jednak zachce Ci się coś z nich wymodzić i możesz na takie nie trafićhttp://emoty.blox.pl/resource/583.gif

Jednakże, gdybyś chciała się pozbyć ze dwóch - jestem chętna;)

Edytowane przez mada1412

Mada, leżą już kilka miesięcy i po prostu wiem, że się za działalność artystyczną nie zabiorę :) Jeśli nie znajdą nowego domu, to pewnie użyję do przeprowadzki (optymistycznie na wiosnę) i wywalę. Podziwiam dzieła DIY na forum, ale sama mam dwie lewe ręce i słomiany zapał. Kiedyś miałam szyć torebki, kupiłam nawet maszynę i co? Miałam ostatecznie super prezent dla byłej-przyszłej teściowej :D

Mada, podłoga wygląda oszałamiajco!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::wave:

Gratuluję!!! Zobaczyłam światełko w tunelu dla mojej. Zawsze marzyłam o drewnianej pobielanej. Drewniana jest, ale do pobielenia nigdy nie doszło :(

Jeszcze ;)

Proszę napisz, jak tego dokonaliście. Przepraszam, jeśli już tłumaczyłaś.

Ale jak to, Yokasta, w jakiej ciemniejszej wersji? http://emoty.blox.pl/resource/lookaround.gif Ona wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu z poszewkami.

Neluś,

najpierw było cyklinowanie, czterokrotne, za każdym razem z innym papierem. Potem polerowanie, po nim bejcowanie. Jedna osoba nakłada bejcę wakiem, druga ją wciera, aż pokaże się usłojenie:) Potem podkład i kika warstw lakieru.

Jakieś fabryczne, takie jakby czarną farbką przez szablon malowane. Zaraz wyciągnę jeden i cyknę fotkę. Nie wstawiałam jeszcze foty na forum, ale może się uda:)

Zmierzyłam wielkość, mają ok. 65 cm na 100 cm. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcie (sorry za jakość, ale pstrykane na szybko małpką).

http://images40.fotosik.pl/1175/8b8a3bb5bdc29f14m.jpg

Goobo, ja bardzo chętnie przygarnę wszystkie które Ci zostaną i się nie przydadzą. Właśnie szukam worków z oryginalnymi nadrukami.

Napisz proszę jeśli jest to jeszcze aktualne.

Pozdrawiam

Dzięki za odzew, dziewczyny:) Dwa znalazły nowy dom wczoraj, jeden w takim razie przeznaczam dla Pauli, a resztę wyślę Kasi. Dajcie mi na priva swoje adresy, to w tym tygodniu się z tym uporam. No i mam nadzieję, że pochwalicie się co z tych worków wyczarowałyście:)

Kasia, skąd jesteś? Jeśli z okolic Warszawy lub Gdańska, to możemy "przekazać towar" osobiście;) Paula widzę, że z Wrocka, tam raczej nie bywam...

Edytowane przez goobo

Nie zauważyłam wczoraj, że chcesz, ale jaja! Spokojnie, wystarczy i dla Ciebie, nie może być, że gospodyni wątku zostaje na lodzie :D No dobrze, w takim razie worki rozdysponowane.

Z innej beczki - poszukuję namiętnie namiaru na stolarza w okolicach W-wy - czy któraś z Was może kogoś polecić? Mada, kolejny raz bałaganię Ci w wątku, ale dobrowolnie poddam się ewentualnej karze!;)

Yokasiu,

dziękuję:hug: Tych żółtych miałam już szczerze dość:x

Goobo,

teraz doczytałam - współczuję sąsiada:(

Pendraku, witaj:welcome:

Wczoraj miałam zupełnie zwariowany dzień, o czym napiszę kiedy indziej;) dziś powoli wracam do rzeczywistości;)

Udało mi się pstryknąć zdjęcie z meblami - od wejścia.

sesja7.JPG

No i wreszcie pokażę moje sypialniane kinkieciki samoróbki :lol2:

sypialnia2.JPG