mada1412 31.10.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) A co to za nadruki, Goobo? Edytuję, żeby dopisać, że Twój post jest u mnie bardzo na miejscu:) Fajnie, że dałaś głos na tę okoliczność Witam i pozdrawiam również Edytowane 31 Października 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 31.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Jakieś fabryczne, takie jakby czarną farbką przez szablon malowane. Zaraz wyciągnę jeden i cyknę fotkę. Nie wstawiałam jeszcze foty na forum, ale może się uda:) Zmierzyłam wielkość, mają ok. 65 cm na 100 cm. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcie (sorry za jakość, ale pstrykane na szybko małpką). http://images40.fotosik.pl/1175/8b8a3bb5bdc29f14m.jpg Edytowane 31 Października 2011 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 marzy mie siem taka podłoga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Siem uczem od najlepszychhttp://emoty.blox.pl/resource/coffeenews.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/creator2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.10.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Aneczko, Ja o niej marzyłam od lat:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 31.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A co to za nadruki, Goobo? Edytuję, żeby dopisać, że Twój post jest u mnie bardzo na miejscu:) Fajnie, że dałaś głos na tę okoliczność Witam i pozdrawiam również Dzięki za miłe słowo Też chciałabym się już móc pochwalić takimi rodzynkami wnętrzarskimi ehh... Tymczasem czekam na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.10.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Świetne są te worki! Ale Ty może je sobie zostaw, bo potem jednak zachce Ci się coś z nich wymodzić i możesz na takie nie trafićhttp://emoty.blox.pl/resource/583.gif Jednakże, gdybyś chciała się pozbyć ze dwóch - jestem chętna;) Edytowane 31 Października 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 31.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mada, leżą już kilka miesięcy i po prostu wiem, że się za działalność artystyczną nie zabiorę Jeśli nie znajdą nowego domu, to pewnie użyję do przeprowadzki (optymistycznie na wiosnę) i wywalę. Podziwiam dzieła DIY na forum, ale sama mam dwie lewe ręce i słomiany zapał. Kiedyś miałam szyć torebki, kupiłam nawet maszynę i co? Miałam ostatecznie super prezent dla byłej-przyszłej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.10.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mada, podłoga wygląda oszałamiajco!!!! :jawdrop: Gratuluję!!! Zobaczyłam światełko w tunelu dla mojej. Zawsze marzyłam o drewnianej pobielanej. Drewniana jest, ale do pobielenia nigdy nie doszło Jeszcze Proszę napisz, jak tego dokonaliście. Przepraszam, jeśli już tłumaczyłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.10.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ale jak to, Yokasta, w jakiej ciemniejszej wersji? http://emoty.blox.pl/resource/lookaround.gif Ona wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu z poszewkami.Neluś,najpierw było cyklinowanie, czterokrotne, za każdym razem z innym papierem. Potem polerowanie, po nim bejcowanie. Jedna osoba nakłada bejcę wakiem, druga ją wciera, aż pokaże się usłojenie:) Potem podkład i kika warstw lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 01.11.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jakieś fabryczne, takie jakby czarną farbką przez szablon malowane. Zaraz wyciągnę jeden i cyknę fotkę. Nie wstawiałam jeszcze foty na forum, ale może się uda:) Zmierzyłam wielkość, mają ok. 65 cm na 100 cm. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcie (sorry za jakość, ale pstrykane na szybko małpką). http://images40.fotosik.pl/1175/8b8a3bb5bdc29f14m.jpg Goobo, ja bardzo chętnie przygarnę wszystkie które Ci zostaną i się nie przydadzą. Właśnie szukam worków z oryginalnymi nadrukami. Napisz proszę jeśli jest to jeszcze aktualne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 01.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 GooBoo a czy dla mnie znajdzie się jeden worek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 01.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki za odzew, dziewczyny:) Dwa znalazły nowy dom wczoraj, jeden w takim razie przeznaczam dla Pauli, a resztę wyślę Kasi. Dajcie mi na priva swoje adresy, to w tym tygodniu się z tym uporam. No i mam nadzieję, że pochwalicie się co z tych worków wyczarowałyście:) Kasia, skąd jesteś? Jeśli z okolic Warszawy lub Gdańska, to możemy "przekazać towar" osobiście;) Paula widzę, że z Wrocka, tam raczej nie bywam... Edytowane 1 Listopada 2011 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.11.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hop, hop, Goobo, czy te wczorajsze dwa to dla mnie? Pisałam wczoraj o dwóch chyba równo z Tobą, o 22:01;) Jeśli nie zostanie to trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 01.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nie zauważyłam wczoraj, że chcesz, ale jaja! Spokojnie, wystarczy i dla Ciebie, nie może być, że gospodyni wątku zostaje na lodzie No dobrze, w takim razie worki rozdysponowane. Z innej beczki - poszukuję namiętnie namiaru na stolarza w okolicach W-wy - czy któraś z Was może kogoś polecić? Mada, kolejny raz bałaganię Ci w wątku, ale dobrowolnie poddam się ewentualnej karze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 03.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dziewczyny, worków wczoraj nie wysłałam, bo cały dzień spędziłam na budowie na pertraktacjach - sąsiad nie zgodził się nam na gaz:/ Dziś spróbuję, bo chciałabym przed weekendem to załatwić. Mada, chyba nie mam Twojego adresu...podeślij, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 03.11.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Już poszło:) Jeszcze raz dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 03.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Przeglądnęłam cały dziennik i będę śledzić nadal, naprawdę ładnie i stylowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.11.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Yokasiu, dziękuję Tych żółtych miałam już szczerze dość Goobo, teraz doczytałam - współczuję sąsiada:( Pendraku, witaj:welcome: Wczoraj miałam zupełnie zwariowany dzień, o czym napiszę kiedy indziej;) dziś powoli wracam do rzeczywistości;) Udało mi się pstryknąć zdjęcie z meblami - od wejścia. No i wreszcie pokażę moje sypialniane kinkieciki samoróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 06.11.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Fajnie, jestem całkowicie zielona z zazdrości;) Czym masz połączone płytki z deskami? Korkiem? Jeśli tak, to cyknęłabyś fotkę? U mnie też będzie takie połączenie i jestem ciekawa jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts