Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spoko Kasia, paczka może chyba czekać 2 tygodnie zanim wróci do nadawcy:) W kwestii szycia, to te worki nadają się raczej na coś użytkowego, na pewno nie na poduszki (chyba, że jakieś siedziska...), bo są zbyt szorstkie.

Jeśli chodzi o koszty, to powychodziło około 10-12 zł, będziecie widziały na druku adresowym. Konto wyślę na priv:)

Chciałam się Wam jeszcze pochwalić, że dziś zamówiłam kominek i deski na podłogę - będę miała teak z elastomerem w łazienkach! Jest tak boski, że chyba będę na nim spała :D

Mada, znów Ci bałaganię w wątku ajajaj:)

Edytowane przez goobo

Goobo gdzie Twoj watek ?

Hej Yokasta:) Wątku jeszcze nie ma, bo nie mam się czym chwalić:( Na razie jest stan surowy prawie zamknięty - brakuje jeszcze drzwi wejściowych, które mają być gotowe w ciągu 2 tygodni. Tak więc na razie podglądam bardziej doświadczonych i zazdroszczę, też chciałabym już być na etapie wykończeniówki ehh...

Mada, konik bajer, chapeau bas dziewczyno!

Dziękuję Dziewczynki:hug: Fajnie, że konik choć trochę pomoże zebrać pieniądze na uszka dla Frania.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Powiem Wam, że mamy w domku już od prawie dwóch tygodni namiastkę świąt Bożego Narodzenia:wiggle: Wiem - wcześnie, ale nie dało się inaczej;)

Powiem Wam, że mamy w domku już od prawie dwóch tygodni namiastkę świąt Bożego Narodzenia:wiggle: Wiem - wcześnie, ale nie dało się inaczej;)

Naprawdę? http://www.matrax.net/forum/images/smilies/w00t.gif Aj tam zaraz wcześnie...http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/santa.gif