mada1412 17.11.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) To zdjęcia robione przeze mnie, więc jakość taka sobie;) I tylko dwa, bo wiadomo;) Niemniej widać na nich klimat sesji:) Najbardziej cieszę się, że udało nam się spotkać z Asią i Pawłem. Od razu poczuliśmy, że nadajemy na tych samych falach:D Fantastyczni z nich ludzie:) Edytowane 17 Listopada 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Madziu,ale cudnie udekorowany stół!!!No bajka Cieszę się Twoim szczęściem,to miło czytać,że Asia i Paweł oraz Ty z mężem świetnie się ze sobą czuliście i od razu polubiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Madzia super! no to bede polowala na gazetke:yes: emotikony Agi poprostu rozwalaja:rotfl: wspaniale, ze Twoj konik trafi w dobre rece:hug: wiem, ze dziecko ktoro go otrzyma bedzie przeszczesliwe...do dzis pamietam wzrok Okruszka jak wyciagnal swojego z paczki - zreszta On go uwielbia do dzis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.11.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Anetko kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.11.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Madzia super się zapowiada!http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/thumbsup.gif Gratulacje!http://forum.barcis.pl/images/smilies/kwiat.gif Czekam na więcej i na gazetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.11.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki Dziewuszki:) Zmykam zaraz spać. Zdjęcia usuwam i wrzucam tę naszą namiastkę już po sesji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 17.11.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Madziu,dobrej nocy.Pięknie jest u Ciebie oj pięknie,może mi się przyśni,że i ja u Ciebie gościłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 17.11.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Oj tam, Kochana, nie zawstydzaj mnie:oops: Żebyś wiedziała, jaką mieliśmy z moim mężem tremę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No i nie załapałam się Mam nadzieję, że jak wyjdzie gazeta to o niej przypomnisz madziu (bo ja sklerozę mam ) i że będziesz tu mogła wtedy zdjęcia powklejać Namiastka po sesji cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ej, no co, JA nie widziałam!!!!!!!foch normalnie:)Mada,w której gazetce będzie zamieszczona sesja??? bo już nogami przebieram!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Żebyś wiedziała, jaką mieliśmy z moim mężem tremę! lepsza trema z własnym niż z cudzym ... Też się na fotki nocne nie załapałam, ale i tak były piękne, a poza tym - jak Sharlotka - liczę na namiar prasowy! Bloga Green Canoe znam i osobowość i zdolności Autorki podziwiam, więc czekam niecierpliwie na Wasze wspólne dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.11.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jasna cholera. Jak u Yokasty zdjęcia ślubne przerobiłam ze 3 razy, tak u Magdzi na sesyjkę się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mada, w której gazetce będzie zamieszczona sesja??? bo już nogami przebieram!!!! Aniu w grudniowym "Dobrze Mieszkaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 JUŻ jest ten numer, Aga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aniu jeszcze nie sprawdzałam, mada podała ten tytuł wczoraj wieczorem. Myślę, że lada chwila powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Phi! Jeszcze wybrzydza zdjątka były tylko dwa i były tak małą zapowiedzią, że mam nadzieję że więcej będzie w gazetce Może i dwa, ale zawsze coś. Dajcie znać jak się magazyn pojawi to sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Madzia super:))))))to teraz gazety wypatrujemy:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Jessssuuuu, dziewczyny, dziękuję, Wy się pewnie cudów spodziewacie, a ta moja chałupa zwyczajna jest.... Jestem w ogóle wściekła jak diabli:mad::mad: Mieliśmy dzisiaj jechać do Gdyni z dzieciakami na The Little Big Club, a tu chłopaki (jak zwykle przy takiej wyjściowej;) akcji) gile do pasa, stany podgorączkowe i kaszel nie wiadomo skąd:cry: No powiedzcie mamuśki - też tak macie? Już byłam w ogródku, już witałam się z gąską Planowałam, że przy okazji jakieś sklepy z wiadomym asortymentem odwiedzę, a tu dupka:cry: Na pocieszenie zostały mi koniki od Sharlotki Jeden przycupnął na komodzie a drugi na parapecie Wczoraj byłam przelotem w H&Y i trafiłam na wyprzedaż. W biegu złapałam taką podstawkę pod książkę kucharską. Coś czuję, że jutro się tam wybiorę na trochę większe zakupy;) Edytowane 19 Listopada 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 PIĘKNIE !!!!!!!!!!!!! Ja jestem zachwycona,Madziu,każde,każde Twoje zdjęcie wywołuje u mnie szybsze bicie serca Muszę chyba jakieś kropelki nasercowe zacząć łykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No co ty, Paula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts