Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To zdjęcia robione przeze mnie, więc jakość taka sobie;) I tylko dwa, bo wiadomo;) Niemniej widać na nich klimat sesji:)

Najbardziej cieszę się, że udało nam się spotkać z Asią i Pawłem. Od razu poczuliśmy, że nadajemy na tych samych falach:D Fantastyczni z nich ludzie:)

Edytowane przez mada1412

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madzia super! no to bede polowala na gazetke:yes::)

emotikony Agi poprostu rozwalaja:rotfl:

wspaniale, ze Twoj konik trafi w dobre rece:hug: wiem, ze dziecko ktoro go otrzyma bedzie przeszczesliwe.:yes::D..do dzis pamietam wzrok Okruszka jak wyciagnal swojego z paczki - zreszta On go uwielbia do dzis:hug:

Żebyś wiedziała, jaką mieliśmy z moim mężem tremę!;)

:rotfl: lepsza trema z własnym niż z cudzym ...

Też się na fotki nocne nie załapałam, ale i tak były piękne, a poza tym - jak Sharlotka - liczę na namiar prasowy! Bloga Green Canoe znam i osobowość i zdolności Autorki podziwiam, więc czekam niecierpliwie na Wasze wspólne dzieło :yes:

Jessssuuuu, dziewczyny, dziękuję, Wy się pewnie cudów spodziewacie, a ta moja chałupa zwyczajna jest....:roll:

Jestem w ogóle wściekła jak diabli:mad::mad::mad: Mieliśmy dzisiaj jechać do Gdyni z dzieciakami na The Little Big Club, a tu chłopaki (jak zwykle przy takiej wyjściowej;) akcji) gile do pasa, stany podgorączkowe i kaszel nie wiadomo skąd:cry: No powiedzcie mamuśki - też tak macie? Już byłam w ogródku, już witałam się z gąską;):lol2: Planowałam, że przy okazji jakieś sklepy z wiadomym asortymentem odwiedzę, a tu dupka:cry:

Na pocieszenie zostały mi koniki od Sharlotki :hug:

Jeden przycupnął na komodzie

konik1.JPG

konik1a.JPG

a drugi na parapecie

konik2.JPG

Wczoraj byłam przelotem w H&Y i trafiłam na wyprzedaż. W biegu złapałam taką podstawkę pod książkę kucharską. Coś czuję, że jutro się tam wybiorę na trochę większe zakupy;)

podstawka.JPG

Edytowane przez mada1412