Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada,

ufff, czyli NA PEWNO i NIEZAUWAŻALNIE udało się skleić?

Dziewczęta,

gdy Mada napisała, że jeden koń dotarł z...........urwanym łbem, mało nie padłam na zawał. No takiej wtopy bym nie zaliczyła raczej, może faktycznie na poczcie sobie rzucają tymi przesyłkami, albo po nich skaczą?

Aranżacje CUDNE!!!!!!!!!!!!!!!!

I jaka podstawka!!!!!!!!!!!!!!!!:jawdrop:

A miałam JUŻ NA PEWNO nic nie kupować w tym mcu:lol2: - a Ty mnie kusisz!!!!!

Współczuję historii chorobowych, i zawodu, że nie oblecisz sklepów wnętrzarskich........

Kubciu, wkleiłam tylko dwa, w dodatku swoje zdjęcia. Nic ciekawego:)

Widać niesamowite światło, które jakimś cudem towarzyszyło tamtego dnia:) Kawałek stołu z przepięknym wiankiem autorstwa Green Canoe. Uwierzycie, że całą dekorację zrobiła w 10 minut, włączając w to uwicie dwóch wianków i nakrycie stołu?:lol2:

Edytowane przez mada1412

Ale super załapałam się na zdjęcia :wiggle: Już nie mogę się doczekać tych co będą w gazecie, bo o co pokazałaś na zachętę jest super!!! Faktycznie światło niesamowite :yes:

mada aranżacje z konikami piękne :) A podstawkę COOK mam taką samą, ale kupowałam ją ze 2tyg temu jeszcze po jakieś 12zł :D

Obniżki na 3,50 to ja u nas nie widuję :no: Pewnie towar wtedy schodzi zanim jeszcze sklep otworzą :lol2:

Kochana jesteś ,że pokazałaś je jeszcze raz i to razem z Wami ... wszystko wygląda cudnie , dekoracja nad stołem wymiata.

Strasznie lubię do Was zaglądać , jest tak domowo i przytulnie ,że mogłabym zamieszkać z miejsca .

Dzięki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif

Ależ Kochana - to nie my:no:

Czółko:D

Ależ Paulinko, widziałaś je wcześniej:)

Dziewczyny, usunęłam zdjęcia, bo na jednym była Green z mężem, drugie zdjęcie przedstawiało ujęcie stołu i tyle... Zdjęcia mojego autorstwa, więc nieprofesjonalne;) Dostałam pozwolenie Asi na ich publikację, ale nie chcę, żeby tu cały czas wisiały;) Jak ukaże się gazeta, wrzucę stos zdjęć, obiecuję:) Do artykułu wybrano kilkanaście, a zrobionych jest naprawdę mnóstwo:D

Powiem Wam tylko jeszcze, że to była cudowna sobota i niezwykła przygoda:)