asiulkowo 19.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Madziu, mój M.obudził sie dziś z kaszlem, świszczącym, mega paskudnym. Ale zapodałam leki i jutro będzie lepiej:)Musi. Nabytki cudne:)Ceraty oblukałam, u siebie wklejam inspirkę z gazety. Buziakimiłych niedzielnych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mada, ufff, czyli NA PEWNO i NIEZAUWAŻALNIE udało się skleić? Dziewczęta, gdy Mada napisała, że jeden koń dotarł z...........urwanym łbem, mało nie padłam na zawał. No takiej wtopy bym nie zaliczyła raczej, może faktycznie na poczcie sobie rzucają tymi przesyłkami, albo po nich skaczą? Aranżacje CUDNE!!!!!!!!!!!!!!!! I jaka podstawka!!!!!!!!!!!!!!!! A miałam JUŻ NA PEWNO nic nie kupować w tym mcu:lol2: - a Ty mnie kusisz!!!!! Współczuję historii chorobowych, i zawodu, że nie oblecisz sklepów wnętrzarskich........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mada, ufff, czyli NA PEWNO i NIEZAUWAŻALNIE udało się skleić? No widzisz przecież Nie masz sobie absolutnie nic do zarzucenia:hug: Podstawka przeceniona z 29pln na...... 3,50! No jak tu nie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 co? co? co??????????????????????????????????3.50 ??????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No niech to szlag nie załapałam się na zdjęcia http://emoty.blox.pl/resource/icon_cry.gif , Mada wklej jeszcze raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No fantastyczna wiadomość o tej sesji ...Twoje mieszkanie jest tak pełne cudnych detali, że na pewno kupię gazetę, żeby się "po napawać" A z gilami i temperaturą ...to skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Kubciu, wkleiłam tylko dwa, w dodatku swoje zdjęcia. Nic ciekawego:) Widać niesamowite światło, które jakimś cudem towarzyszyło tamtego dnia:) Kawałek stołu z przepięknym wiankiem autorstwa Green Canoe. Uwierzycie, że całą dekorację zrobiła w 10 minut, włączając w to uwicie dwóch wianków i nakrycie stołu? Edytowane 19 Listopada 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ale super załapałam się na zdjęcia Już nie mogę się doczekać tych co będą w gazecie, bo o co pokazałaś na zachętę jest super!!! Faktycznie światło niesamowite mada aranżacje z konikami piękne A podstawkę COOK mam taką samą, ale kupowałam ją ze 2tyg temu jeszcze po jakieś 12zł Obniżki na 3,50 to ja u nas nie widuję Pewnie towar wtedy schodzi zanim jeszcze sklep otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kochana jesteś ,że pokazałaś je jeszcze raz i to razem z Wami ... wszystko wygląda cudnie , dekoracja nad stołem wymiata. Strasznie lubię do Was zaglądać , jest tak domowo i przytulnie ,że mogłabym zamieszkać z miejsca .Dzięki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Widziały? To usuwam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kochana jesteś ,że pokazałaś je jeszcze raz i to razem z Wami ... wszystko wygląda cudnie , dekoracja nad stołem wymiata. Strasznie lubię do Was zaglądać , jest tak domowo i przytulnie ,że mogłabym zamieszkać z miejsca . Dzięki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif Ależ Kochana - to nie my:no: Czółko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 no chyba 5 min sie spóźniłam. Ewidentnie mam pecha do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja też sie nie załapałam na fotki szukałam dzisiaj w sklepie wiadomego czasopisma ale jescze nie ma Piękne koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Kasiu, ten numer ma wyjść jakoś koło albo chwilę po 28XI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ale wtopa , teraz kojarzę ,że to babka czarodziejka z Green Canoe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.11.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.11.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja też nie, ale gazetę i tak kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.11.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ależ Paulinko, widziałaś je wcześniej:) Dziewczyny, usunęłam zdjęcia, bo na jednym była Green z mężem, drugie zdjęcie przedstawiało ujęcie stołu i tyle... Zdjęcia mojego autorstwa, więc nieprofesjonalne;) Dostałam pozwolenie Asi na ich publikację, ale nie chcę, żeby tu cały czas wisiały;) Jak ukaże się gazeta, wrzucę stos zdjęć, obiecuję Do artykułu wybrano kilkanaście, a zrobionych jest naprawdę mnóstwo:D Powiem Wam tylko jeszcze, że to była cudowna sobota i niezwykła przygoda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts