Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mada1412 ---> WITAM, BARDZO prosze wrecz blagam;--) o podanie mi co to jest za podłoga (te dechy drewniane) i czym zostało pomalowane i gdzie kupione oraz jak sie sprawuje

z gory bardzo dziekuje

pzdr Natalia

O, Natalia, miło mi, że pierwszy post u mnie:D

Podłoga to deska sosnowa. Cyklinowana, polerowana, barwiona bejcą nitro firmy Sopur - najpierw malujesz wałkiem jak zwykłą farbą, po kilku minutach wcierasz, najlepiej przy pomocy tetry, aż do pokazania się usłojenia. Na to podkład i 3-4 warstwy lakieru, po każdej z nich polerowanie:)

Deski były kupione w tartaku, sprawują się - jak dotąd - super.

Ja NIGDZIE nie namierzyłam tej gazety, nawet w Empiku:(

U mnie jest. Nie w każdym kiosku ale w większych salonikach prasowych czy supermarketach. I oczywiście w Empiku :).Ale nie wiem czy JUŻ jest numer grudniowy?:)

Mada coś pisała o premierze 29.IX ...............?

Oj Dziewuchy, już jestem:)

Jak się położyłam do łóżka w piątek, tak dziś dopiero wstałamhttp://emoty.blox.pl/resource/podbite.gif Się wychorowałam znaczy;)

Dziś dowiedziałam się, że ten numer wychodzi 20 grudnia - wyjątkowo późno:cry: Więc nie szukajcie;) A BTW to bardzo mi miło, że tak czekacie:D Choć powtarzam - nie wiem, czy jest na cohttp://emoty.blox.pl/resource/th_holeinwall.gif

A może kto biedną rekonwalescentkę uświadomić cóż to za tytuły macie?