ragazza 24.12.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Pięknie się Twój świąteczny domek prezentuje !! http://img715.imageshack.us/img715/7825/dsc0091bz.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Świątecznie melduję, że pierwsze brykanie małej Zosi się odbyło:lol: Co prawda na słowa swojej Mamy - Usiądź na koniku - siadała i rozczłapywała się z nim na podłodze;) , ale raz Jej się nawet udało bryknąć do przodu:lol:. Dzięki Kochana raz jeszcze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.12.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Mada, serdeczne gratulacje - widziałam zdjęcie w gazecie!!!Piękna sesja przepięknego poddasza!!! Czarujesz swoimi dekoracjami świątecznymi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Bardzo Wam dziękuję za życzenia świąteczne:)) Bardzo bardzo:) I mocno ściskam i życzę zdrowia - najważniejsze przecież O czym się przekonuję właśnie - od 1,5 miesiąca jestem nonstop chora - jutro się wreszcie wybieram do lekarza. Jako astmatyk wszystko mam poczwórnie chyba, szczególnie kaszel - zabije mnie kiedyś.... Arcobaleno, czy mnie się wydaje, czy Ty u mnie pierwszy raz? Witam Cię ciepło:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.12.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Świątecznie melduję, że pierwsze brykanie małej Zosi się odbyło:lol: Co prawda na słowa swojej Mamy - Usiądź na koniku - siadała i rozczłapywała się z nim na podłodze;) , ale raz Jej się nawet udało bryknąć do przodu:lol:. Dzięki Kochana raz jeszcze!!! Cieszy mnie to niezmiernie:) Jak nabierze wprawy, to będzie Zosieńka brykała, że hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.12.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mada, serdeczne gratulacje - widziałam zdjęcie w gazecie!!! Piękna sesja przepięknego poddasza!!! Czarujesz swoimi dekoracjami świątecznymi............. Dziękuję Moja namiastka dekoracji świątecznych nie umywa się do pokazywanych tutaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 a ja nie mogę znaleźć gazety ...ale szukam szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 a ja nie mogę znaleźć gazety ...ale szukam szukam ... No właśnie ja też Może będzie w Empiku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja też póki co nigdzie nie znalazłam, ale do Empiku jeszcze nie miałam czasu się wybrać, więc szansa jakaś jest, że ją jeszcze zdobędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 29.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Madziu ja gazetke z Twoim mieszkaniem juz mam trudno ją dostać a jesli już jest to pojedyńcze sztuki. Sesja piękna gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 29.12.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Dzięki Kasiu Powiem Wam, że ja swoje egzemplarze nabyłam jakoś bez większych problemów8), więc dziwi mnie to, co piszecie:eek: Namęczyłam się, żeby przekonwertować zdjęcia z sesji - były w formacie, który nie wchodził w picasę - więc kilka z nich wrzucam:) Numer DM z naszą sesją ukazał się 22 grudnia i był to niezapomniany prezent gwiazdkowy;) Zdjęcia Green Canoe http://www.mygreencanoe.blogspot.com Edytowane 29 Grudnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.12.2011 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Maduś dzięki za fotki:hug::hug:Sesja jest obłędna:) Bardzo podoba mi ię u Was taka lekkość i przejrzystość pomimo, że nie wszystko jest w bieli. Cudne są te brązowe akcenty kolorystyczne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mada świetnie, że pokazałaś fotki, bo nie wiem czy inaczej bym to obejrzała, a naprawdę jest co oglądać! Przepiękna sesja, cudowna pamiątka dla Was! Zdjęcia są piękne, ale to też dlatego, że wnętrza są boskie. Zachwyt, zachwyt, zachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 30.12.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 :jawdrop: Jeju Pięknie , obłędnie... jakbym miała mieć kiedyś mieszkanko to tylko na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madziu kolejny raz mogę się zachwycać Twoimi wnętrzami oj jak ja bym chciała osiągnąć taki efekt w swoim mieszkaniu ..... Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.12.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Sesja obledna, mieszkanko cudowne, takie delikatne, jasne... no poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 30.12.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ...dla mnie wciąż niesamowite jest, że można stworzyć sobie TAKIE otoczenie... i tak bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum , to chyba jedna z lepszych rzeczy, które spotkały mnie w tym roku pozdrawiam, Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 30.12.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madziu,bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia.Inaczej nie byłoby mi dane ich zobaczyć Jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Maduś dzięki za fotki:hug::hug:Sesja jest obłędna:) Bardzo podoba mi ię u Was taka lekkość i przejrzystość pomimo, że nie wszystko jest w bieli. Cudne są te brązowe akcenty kolorystyczne:wiggle: Tak, wiem Aguś, że brązy uwielbiasz;) Mada świetnie, że pokazałaś fotki, bo nie wiem czy inaczej bym to obejrzała, a naprawdę jest co oglądać! Przepiękna sesja, cudowna pamiątka dla Was! Zdjęcia są piękne, ale to też dlatego, że wnętrza są boskie. Zachwyt, zachwyt, zachwyt Dzięki, Pysiaczku Z tego co wiem, w Szczecinie spokojnie można gazetę dostać, no chyba, że po inwazji mojej osobistej sister oraz bratowej na saloniki prasowe sytuacja się pogorszyła;).... :jawdrop: Jeju Pięknie , obłędnie... jakbym miała mieć kiedyś mieszkanko to tylko na poddaszu Ale za to masz cudowny dom, którego Ci niesamowicie zazdroszczę Madziu kolejny raz mogę się zachwycać Twoimi wnętrzami oj jak ja bym chciała osiągnąć taki efekt w swoim mieszkaniu ..... Przepięknie Kasiu, o efekt w swoim mieszkaniu to chyba się nie musisz martwić Cudnie masz przecież A pamiętasz jak kiedyś pisałam Ci o komodzie z BRW, stuningowanej? Ona jest na zdjęciach z łazienki. Wystarczyła puszka białej farby, uchwyty muszelki i stare rameczki na opisy:) (A propos rameczek - daj znać na pw, bo mam kilka dla Ciebie, gdybyś chciała oczywiście;)) Sesja obledna, mieszkanko cudowne, takie delikatne, jasne... no poprostu Kasiu, :hug: Madziu,bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia.Inaczej nie byłoby mi dane ich zobaczyć Jest pięknie!!! Paulinko Daj znać, gdybyś chciała ten numer DM - zobaczę, co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts