Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świątecznie melduję, że pierwsze brykanie małej Zosi się odbyło:lol: Co prawda na słowa swojej Mamy - Usiądź na koniku - siadała i rozczłapywała się z nim na podłodze;) :lol2:, ale raz Jej się nawet udało bryknąć do przodu:lol:.

Dzięki Kochana raz jeszcze!!!:hug:

Bardzo Wam dziękuję za życzenia świąteczne:)) Bardzo bardzo:) I mocno ściskam i życzę zdrowia - najważniejsze przecież;) O czym się przekonuję właśnie - od 1,5 miesiąca jestem nonstop chora - jutro się wreszcie wybieram do lekarza. Jako astmatyk wszystko mam poczwórnie chyba, szczególnie kaszel - zabije mnie kiedyś....

Arcobaleno,

czy mnie się wydaje, czy Ty u mnie pierwszy raz? Witam Cię ciepło:welcome:

Świątecznie melduję, że pierwsze brykanie małej Zosi się odbyło:lol: Co prawda na słowa swojej Mamy - Usiądź na koniku - siadała i rozczłapywała się z nim na podłodze;) :lol2:, ale raz Jej się nawet udało bryknąć do przodu:lol:.

Dzięki Kochana raz jeszcze!!!:hug:

:rotfl: Cieszy mnie to niezmiernie:) Jak nabierze wprawy, to będzie Zosieńka brykała, że hej:)

Dzięki Kasiu:)

Powiem Wam, że ja swoje egzemplarze nabyłam jakoś bez większych problemów8), więc dziwi mnie to, co piszecie:eek:

Namęczyłam się, żeby przekonwertować zdjęcia z sesji - były w formacie, który nie wchodził w picasę - więc kilka z nich wrzucam:) Numer DM z naszą sesją ukazał się 22 grudnia i był to niezapomniany prezent gwiazdkowy;)

1jpg.jpg

18jpg.jpg

2jpg.jpg

3jpg.jpg

27jpg.jpg

28jpg.jpg

11jpg.jpg

16jpg.jpg

12jpg.jpg

19jpg.jpg

20jpg.jpg

21jpg.jpg

25jpg.jpg

Zdjęcia Green Canoe http://www.mygreencanoe.blogspot.com

Edytowane przez mada1412

Maduś dzięki za fotki:hug::hug:Sesja jest obłędna:) Bardzo podoba mi ię u Was taka lekkość i przejrzystość pomimo, że nie wszystko jest w bieli. Cudne są te brązowe akcenty kolorystyczne:wiggle:

Tak, wiem Aguś, że brązy uwielbiasz;):hug:

Mada świetnie, że pokazałaś fotki, bo nie wiem czy inaczej bym to obejrzała, a naprawdę jest co oglądać! Przepiękna sesja, cudowna pamiątka dla Was! Zdjęcia są piękne, ale to też dlatego, że wnętrza są boskie. Zachwyt, zachwyt, zachwyt :yes:

Dzięki, Pysiaczku:) Z tego co wiem, w Szczecinie spokojnie można gazetę dostać, no chyba, że po inwazji mojej osobistej sister oraz bratowej na saloniki prasowe sytuacja się pogorszyła;)....

:jawdrop::jawdrop: Jeju Pięknie , obłędnie... jakbym miała mieć kiedyś mieszkanko to tylko na poddaszu :)

Ale za to masz cudowny dom, którego Ci niesamowicie zazdroszczę:) :hug:

Madziu kolejny raz mogę się zachwycać Twoimi wnętrzami :D oj jak ja bym chciała osiągnąć taki efekt w swoim mieszkaniu ..... Przepięknie :)

Kasiu, o efekt w swoim mieszkaniu to chyba się nie musisz martwić;) Cudnie masz przecież:) A pamiętasz jak kiedyś pisałam Ci o komodzie z BRW, stuningowanej? Ona jest na zdjęciach z łazienki. Wystarczyła puszka białej farby, uchwyty muszelki i stare rameczki na opisy:) (A propos rameczek - daj znać na pw, bo mam kilka dla Ciebie, gdybyś chciała oczywiście;))

Sesja obledna, mieszkanko cudowne, takie delikatne, jasne... no poprostu :o

Kasiu, :hug::hug:

Madziu,bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia.Inaczej nie byłoby mi dane ich zobaczyć :hug:

Jest pięknie!!!:)

Paulinko:hug:

Daj znać, gdybyś chciała ten numer DM - zobaczę, co da się zrobić;)