mada1412 30.12.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ...dla mnie wciąż niesamowite jest, że można stworzyć sobie TAKIE otoczenie... i tak bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum , to chyba jedna z lepszych rzeczy, które spotkały mnie w tym roku pozdrawiam, Marzena Ojej, strasznie miło mi to czytać Dziękuję, kochana:hug: Marzenko, fajnie, że tu trafiłaś, bo tu same fajne ludzie SOM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mada w takim razie dziś chyba w końcu uda mi się podjechać do galerii i koniecznie muszę stoisko prasowe namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No, jeśli moja wariacka rodzina nie dotarła tam przed Tobą..... Żartuję oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 30.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wpadłam z rewizytą. Macie piękne mieszkanko. Trochę Wam zazdroszczę (chociaż zazdrość to głupie uczucie ) pomysłów jakie macie na aranżacje swojego poddasza. Cudne to wszystko. Gazetę zakupiłam wczoraj, bo wcześniej faktycznie też nie mogłam jej znaleźć, ale mam i oglądam z lubością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Puk, puk . Dzień dobry . Pomyślałam, że wypada się przywitać i przyznać, że... ja też od miesiąca wypatrywałam gazety . Udało się wczoraj - nie wiem czy była ostatnia, czy tylko jeden egzemplarz w tym Empiku mieli, ale rzuciłam się na nią, bez zbędnej zwłoki pobiegłam do kasy i... dopiero w samochodzie pomyślałam, czy aby dobry numer wzięłam, bo nawet nie zajrzałam do środka przy półce. Pod domem nadrobiłam zatem zaległość - ufff... JEST . Cieszę się ogromnie i pięknie gratuluję klimatycznego mieszkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.12.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mada przeczytałam, no może bardziej przejrzałam dziś cały Twój wątek. Miło upłynął czas w pracy Brak słów żeby opisać jak bardzo masz piękne, jasne a jednocześnie ciepłe wnętrza... Dołączam do grona podglądaczy... i zazdroszczę klimatu jaki potrafisz stworzyć Zdjęcia z sesji przepiękne... Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madziu...sesja piękna...zdjęcia cudne bo wnętrza są cudne. Masz piękne mieszkanie, jest dopieszczone, ma duszę i widać, że bardzo je kochasz:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.12.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Mada piękne ... jasne ... naturalne wnętrza ... wymiany podłogi zazdraszczam szczególnie intensywnie bo nic innego mi po głowie nie chodzi od dawna ... Aśka jest wielka, że znalazła takie gniazdko bo jak już powiedziałam kiedyś wiele jest westchnień za takim klimatem w domku ale o wiele mniej takich wnętrz ... gratuluje i diabeł tkwi w szczegółach wiele z nich znam a teraz prywata ... komoda z BRW w zdecydowanie lepszej szacie niż pierwowzór ... gdzie wynorałaś te prostokąciki pod uchwytami ? ... Edytowane 30 Grudnia 2011 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 30.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 O kurde jaka "seszyn". Fajnie to wyszło, choć ja nie które ujęcia kadrowałbym ciut inaczej, ale co osoba to inne spojrzenie na świat. Tak już mam że patrzę na fotki, i pierwsze co mi do łba przychodzi to mój punkt widzenia:), takie małe zboczenie. Asia wywiązała się zawodowo:)). Kurde Mada wiesz ile się naszukalismy tego numeru? i lipa, nigdzie nie było. Czyżby twoje mieszkanie tak zadziałało:):? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 30.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mago masz prześliczne mieszkanie. Meble, dodatki oraz kolory tworzą śliczne wnętrze - gratuluję sesji ale przede wszystkim tego co udało Ci się osiągnąć na swoim poddaszu Wydaje mi się, że już gdzieś widziałam Twoje zdjęcie - może na deccorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 oj fajnie, że są zdjęcia bo ja bez skutku szukam gazety ...sesja jest świetna ...jakoś mniej biało wydawało mi się u Ciebie ale ja biel i płótno darze wielką miłością ...nie dziwię się radości z prezentu gwiazdkowego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 30.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Mada w takim razie dziś chyba w końcu uda mi się podjechać do galerii i koniecznie muszę stoisko prasowe namierzyć No i jak Pysiaczku? Najszłaś? (Karguli i Pawlaków oglądam;)) Wpadłam z rewizytą. Macie piękne mieszkanko. Trochę Wam zazdroszczę (chociaż zazdrość to głupie uczucie ) pomysłów jakie macie na aranżacje swojego poddasza. Cudne to wszystko. Gazetę zakupiłam wczoraj, bo wcześniej faktycznie też nie mogłam jej znaleźć, ale mam i oglądam z lubością Dziękuję Madziu, zdjęcia rewelka (bo poddasze rewelka!), widziałam w gazecie super Dzięki Aniu Puk, puk . Dzień dobry . Pomyślałam, że wypada się przywitać i przyznać, że... ja też od miesiąca wypatrywałam gazety . Udało się wczoraj - nie wiem czy była ostatnia, czy tylko jeden egzemplarz w tym Empiku mieli, ale rzuciłam się na nią, bez zbędnej zwłoki pobiegłam do kasy i... dopiero w samochodzie pomyślałam, czy aby dobry numer wzięłam, bo nawet nie zajrzałam do środka przy półce. Pod domem nadrobiłam zatem zaległość - ufff... JEST . Cieszę się ogromnie i pięknie gratuluję klimatycznego mieszkania . Witaj:welcome: Fajnie, że się ujawniłaś Mada przeczytałam, no może bardziej przejrzałam dziś cały Twój wątek. Miło upłynął czas w pracy Brak słów żeby opisać jak bardzo masz piękne, jasne a jednocześnie ciepłe wnętrza... Dołączam do grona podglądaczy... i zazdroszczę klimatu jaki potrafisz stworzyć Zdjęcia z sesji przepiękne... Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dzięki, fajnie, że Ci czas w pracy umiliłam;) Witaj u mnie:D Madziu...sesja piękna...zdjęcia cudne bo wnętrza są cudne. Masz piękne mieszkanie, jest dopieszczone, ma duszę i widać, że bardzo je kochasz:):) Oj, Beatko:hug: Mada piękne ... jasne ... naturalne wnętrza ... wymiany podłogi zazdraszczam szczególnie intensywnie bo nic innego mi po głowie nie chodzi od dawna ... Aśka jest wielka, że znalazła takie gniazdko bo jak już powiedziałam kiedyś wiele jest westchnień za takim klimatem w domku ale o wiele mniej takich wnętrz ... gratuluje i diabeł tkwi w szczegółach wiele z nich znam a teraz prywata ... komoda z BRW w zdecydowanie lepszej szacie niż pierwowzór ... gdzie wynorałaś te prostokąciki pod uchwytami ? ... Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Ramki na opisy znalazł mój mąż na starociach. Ktoś likwidował biuro jakieś i sporo tego miał, więc przygarnęliśmy wszystko;) Wcześniej przez długi czas szukaliśmy takich zintegrowanych z uchwytem muszelką, ale nie mieliśmy szczęścia:( Więc są takie:) A wiesz, że ja dopiero dziś trafiłam na Twojego bloga? I siedzę u Ciebie już dobre 2 godziny.... O kurde jaka "seszyn". Fajnie to wyszło, choć ja nie które ujęcia kadrowałbym ciut inaczej, ale co osoba to inne spojrzenie na świat. Tak już mam że patrzę na fotki, i pierwsze co mi do łba przychodzi to mój punkt widzenia:), takie małe zboczenie. Asia wywiązała się zawodowo:)). Kurde Mada wiesz ile się naszukalismy tego numeru? i lipa, nigdzie nie było. Czyżby twoje mieszkanie tak zadziałało:):? Diable, wrzuciłam tu niektóre ujęcia, jest tego duuuużo więcej, w gazecie też są inne:) Może akurat te pozostałe są skadrowane tak jak Ty to widzisz? Asia rzeczywiście profesjonalistką jest, ale Wy o tym wiecie doskonale;) Ale doprawdy nie wiem co z tą gazetą, że jej nigdzie dostać nie można:( U mnie w lokalnym markecie leży jeszcze sporo:yes: Mago masz prześliczne mieszkanie. Meble, dodatki oraz kolory tworzą śliczne wnętrze - gratuluję sesji ale przede wszystkim tego co udało Ci się osiągnąć na swoim poddaszu Wydaje mi się, że już gdzieś widziałam Twoje zdjęcie - może na deccorii? Witam i dziękuję Na decorii? Nie:no: Raczej na FF:) oj fajnie, że są zdjęcia bo ja bez skutku szukam gazety ...sesja jest świetna ...jakoś mniej biało wydawało mi się u Ciebie ale ja biel i płótno darze wielką miłością ...nie dziwię się radości z prezentu gwiazdkowego ... Lasche, wydawało Ci się mniej biało, bo ja takie głupkowate zdjęcia robię. Lubię te zdjęcia z sesji właśnie za to, że oddają stan rzeczywisty. Rzeczywiście jest tak jasno i biało;) A tamtego dnia dodatkowo pogoda była piękna i stąd takie światło:) Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję Strasznie miło wiedzieć, że komuś podobają się efekty naszej pracy:) Mojemu Pedru też się buzia śmieje, gdy to czyta:) Edytowane 30 Grudnia 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 31.12.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości, przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia:) http://img444.imageshack.us/img444/2566/39155237.jpg Beata z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 31.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Śmiało w przód, Nie patrz w tył, Oby ten Nowy Rok przyniósł masę niezapomnianych chwil Życzy Warmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 mada tak mnie rozłożyło, że od wczoraj po pracy tylko leżę i smarkam za przeproszeniem tak więc jeszcze nie miałam jak po gazetkę się wybrać, ale zamelduję jak ją dorwę Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 mada zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie i całej rodzinki. Alfabet życzeń na Nowy Rok! A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif PS. Mada witam się oficjalnie u Ciebie. Do wątku zaglądam od jakiegoś czasu, ale jakoś dotąd nie miałam okazji się przywitać. Macie przepiękne mieszkanie! Gratuluję sesji zdjęciowej. Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 W pierwszym dniu nowego roku życzę Wam miłości, zdrowia i aby los stawiał na Waszej drodze tylko dobrych ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.01.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Beatko, Warmio, Pysiaczku zasmarkany - baaaardzo dziękuję za życzenia:) Nemi witaj:welcome: Dziękuję za piękny alfabet - oby się spełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 01.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja dopiero teraz czytam o sesji... Pięknie wyszła, zazdroszczę efektu, bo u nas jeszcze do takiego daleko! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts