lasche 02.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 super ja używałam CItrasolv fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 02.01.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No właśnie, CitraSolv w Pl niedostępny, więc chyba dlatego się tak ociągałam;) Aż tu nitro - jak z nieba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Piękne:jawdrop: Zdolniacha:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.01.2012 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 suuper! cudne poduchy...a jaka aranżacja na ostatniej fotce... jak z magazynu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.01.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 nosz fajurskie cioteczka:)trzeba sie dokształcić w tym temacie.buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 03.01.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 suuper! cudne poduchy...a jaka aranżacja na ostatniej fotce... jak z magazynu:) Boszsz.... aż wróciłam zerknąć co to za aranżacja na ostatniej fotce:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 madziu ale cudne poduchy Pięknie Ci wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wow świetne poduchy, pobieram inspiracje z Twojego wątku do zrobienia zmienienia całości mego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
23natalia 03.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 mada1412 czy mozesz opisac jak robisz te poduszki? link nie dzialaja a podusie sa PIEKNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Rzadko zaglądam, ale cieszę właśnie oko zdjęciami sesyjnymi. Są świetne. Nieeee... to nie zdjęcia są świetne. To to, co na nich! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Madzia pięknie wyszly te poduchy! A u mnie nigdzie nie ma magazynu z Twoim domkiem....buuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diabełkowa 04.01.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mada ........poduchy superasne(juz tu mojego diabelka przysylam na oblukanie:)ps......a teraz najwazniejsze,koniec koncow udalo mi sie znalez DM;),a przekopalam pol wojewodztwa ale bylo warto!!!!!!!!!!!!!:)Piekne mieszkanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.01.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 I ja melduję, że znalazłam dziś DM W Empiku, ale ostatnia sztuka była! Piękna sesja, przepiękna. Pokazałam mężowi i od razu rozpoznał, że już gdzieś te wnętrza widział (pokazywałam mu tu na muratorze oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 qurde, a ja nie mogę gazety namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 04.01.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Och i ach tylko chodzę i podziwiam, tyle mam do nadrobienia! Wszystkiego dobrego Madziu w Nowym Roku Dzięki, Aniu Dla Was też wszystkiego naj:) w Nowym Roku i Nowym Domku;) madziu ale cudne poduchy Pięknie Ci wyszły Dziękuję Mnie też się podobają, że tak nieskromnie dodam;) Wow świetne poduchy, pobieram inspiracje z Twojego wątku do zrobienia zmienienia całości mego domu A pokażesz jak już zrobisz to zmienienie całości Twego domu? mada1412 czy mozesz opisac jak robisz te poduszki? link nie dzialaja a podusie sa PIEKNE! Ależ oczywiście, że działają - trzeba tylko dobrze poszukać Rzadko zaglądam, ale cieszę właśnie oko zdjęciami sesyjnymi. Są świetne. Nieeee... to nie zdjęcia są świetne. To to, co na nich! Gratuluję! Aneczko kochana:) Dziękuję Zaraz piszę do Ciebie pw, bo od dawna się z tym bujam;) Madzia pięknie wyszly te poduchy! A u mnie nigdzie nie ma magazynu z Twoim domkiem....buuuuuu.... Dzięki Anetko Szkoda, że nie ma u Was gazety:( Mada ........poduchy superasne(juz tu mojego diabelka przysylam na oblukanie:)ps......a teraz najwazniejsze,koniec koncow udalo mi sie znalez DM;),a przekopalam pol wojewodztwa ale bylo warto!!!!!!!!!!!!!:)Piekne mieszkanko:) Zawstydzacie mnie tymi komplementami:) Dzięki Diabełkowo I ja melduję, że znalazłam dziś DM W Empiku, ale ostatnia sztuka była! Piękna sesja, przepiękna. Pokazałam mężowi i od razu rozpoznał, że już gdzieś te wnętrza widział (pokazywałam mu tu na muratorze oczywiście ) Super:) qurde, a ja nie mogę gazety namierzyć Oj, a czemuż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja qrde też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 04.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mada, wszystkiego dobrego w nowym roku Gratuluję sesji gazetowej!!! Zdjęcia piękne. Szkoda kurcze, że gazeta jakoś niedostępna, byłam w kilku gazetowniach i nie było. Czyżbyś wykupiła wszystkie A poduszki to po prostu CUDO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 04.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 No i ja się melduję. Na jakim laserze drukowałaś grafiki? Ja próbowałem tego jakieś 2 miechy temu, i drukowałem na laserówce HP i lipa! nie przeniosło grafiki, ani ani. Koniec końców wkur... wyszedłem z garażu z postanowienie "I'll be back", no i był come back, znów nie cenzuralne słowa poleciały siarczyście. Materiał dalej tam gdzieś leży, nitro całe ( ja tego nie piję:) ). grafiki poszły w niebo z dymem. Jutro pójdę do punktu ksero, bo gdzieś czytałem że oni maja tam inne ( nie firmowe) tonery i może tu tkwił mój problem. Fotki fajne faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mada, wszystkiego dobrego w nowym roku Gratuluję sesji gazetowej!!! Zdjęcia piękne. Szkoda kurcze, że gazeta jakoś niedostępna, byłam w kilku gazetowniach i nie było. Czyżbyś wykupiła wszystkie A poduszki to po prostu CUDO!!! Dzięki:) Tak je chwalicie:) A one powstały dosłownie w kilkadziesiąt minut;) Wszystkie trzy, łącznie z szyciem. Jeszcze się materiał na poduchy do chłopaków załapał na transfer;) No i ja się melduję. Na jakim laserze drukowałaś grafiki? Ja próbowałem tego jakieś 2 miechy temu, i drukowałem na laserówce HP i lipa! nie przeniosło grafiki, ani ani. Koniec końców wkur... wyszedłem z garażu z postanowienie "I'll be back", no i był come back, znów nie cenzuralne słowa poleciały siarczyście. Materiał dalej tam gdzieś leży, nitro całe ( ja tego nie piję:) ). grafiki poszły w niebo z dymem. Jutro pójdę do punktu ksero, bo gdzieś czytałem że oni maja tam inne ( nie firmowe) tonery i może tu tkwił mój problem. Fotki fajne faktycznie. Kurczę, ja mam Konicę minoltę. Nie wiem, co nie tak z HP:confused: Pisałam już u ragazzy, że zawsze można zrobić ksero, podobno też dobrze wychodzi:) Polecam tę metodę, bo efekt jest naprawdę wart fatygi:) Disiaj planuję zrobić jeszcze kilka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No, a do poduch przydałaby się nowa kanapa;) Albo na przykład dwie:D Od dawna marzą mi się takie: z Pottery Barn albo taka Te z Riviera Maison Marzenie.... Od jakiegoś czasu bujamy się z pomysłem zakupu nowych sof i właśnie jesteśmy w trakcie podejmowania decyzji jakie:) Po pierwsze - wygląd. Muszą być w stylu tych ze zdjęć, takie sofy, na które tylko człowiek spojrzy i już by sobie w nich zaległ Po drugie - zdejmowane pokrowce. Raz, że białe (wiadomo;)), dwa, że dzieci, choć one akurat od zawsze jedzą i tym samym brudzą TYLKO przy stole;) Ale przydałyby się też jakieś szarości na zmianę Po trzecie - rozkładane. Bo goście śpią właśnie na kanapie w dziennym. Najprościej byłoby po prostu kupić dwie sofy EKTORP i ok;) Niestety, IKEA wycofała rozkładane i dupka:( Wstępnie zapatrujemy się na takie Czytaliśmy o nich sporo dobrych opinii, no i wyglądają fajnie:) IMHO są jakby bardziej subtelne niż te ikeowskie;) A może nie przejmować się funkcją gościnnego spania i brać 2 EKTORPY, a do spania materac? Dmuchany czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts