Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Och i ach :rolleyes: tylko chodzę i podziwiam, tyle mam do nadrobienia!

Wszystkiego dobrego Madziu w Nowym Roku :hug:

Dzięki, Aniu:hug: Dla Was też wszystkiego naj:) w Nowym Roku i Nowym Domku;):)

madziu ale cudne poduchy :o Pięknie Ci wyszły :yes:

Dziękuję:):hug: Mnie też się podobają, że tak nieskromnie dodam;)

Wow świetne poduchy, pobieram inspiracje z Twojego wątku do zrobienia zmienienia całości mego domu

:D A pokażesz jak już zrobisz to zmienienie całości Twego domu?;)

mada1412 czy mozesz opisac jak robisz te poduszki? link nie dzialaja a podusie sa PIEKNE!

Ależ oczywiście, że działają - trzeba tylko dobrze poszukać;)

Rzadko zaglądam, ale cieszę właśnie oko zdjęciami sesyjnymi. Są świetne. Nieeee... to nie zdjęcia są świetne. To to, co na nich! Gratuluję!

Aneczko kochana:) Dziękuję:) Zaraz piszę do Ciebie pw, bo od dawna się z tym bujam;)

Madzia pięknie wyszly te poduchy! A u mnie nigdzie nie ma magazynu z Twoim domkiem....buuuuuu....

Dzięki Anetko:) Szkoda, że nie ma u Was gazety:(

Mada ........poduchy superasne(juz tu mojego diabelka przysylam na oblukanie:)ps......a teraz najwazniejsze,koniec koncow udalo mi sie znalez DM;),a przekopalam pol wojewodztwa ale bylo warto!!!!!!!!!!!!!:)Piekne mieszkanko:):)

:oops: Zawstydzacie mnie tymi komplementami:) Dzięki Diabełkowo:)

I ja melduję, że znalazłam dziś DM :D W Empiku, ale ostatnia sztuka była! Piękna sesja, przepiękna. Pokazałam mężowi i od razu rozpoznał, że już gdzieś te wnętrza widział :D (pokazywałam mu tu na muratorze oczywiście :p)

Super:)

qurde, a ja nie mogę gazety namierzyć :(

Oj, a czemuż to?:(

No i ja się melduję.

Na jakim laserze drukowałaś grafiki? Ja próbowałem tego jakieś 2 miechy temu, i drukowałem na laserówce HP i lipa! nie przeniosło grafiki, ani ani. Koniec końców wkur... wyszedłem z garażu z postanowienie "I'll be back", no i był come back, znów nie cenzuralne słowa poleciały siarczyście. Materiał dalej tam gdzieś leży, nitro całe ( ja tego nie piję:):) ). grafiki poszły w niebo z dymem.

Jutro pójdę do punktu ksero, bo gdzieś czytałem że oni maja tam inne ( nie firmowe) tonery i może tu tkwił mój problem.

Fotki fajne faktycznie.

Mada, wszystkiego dobrego w nowym roku :)

Gratuluję sesji gazetowej!!! Zdjęcia piękne. Szkoda kurcze, że gazeta jakoś niedostępna, byłam w kilku gazetowniach i nie było. Czyżbyś wykupiła wszystkie ;)

A poduszki to po prostu CUDO!!!

Dzięki:) Tak je chwalicie:) A one powstały dosłownie w kilkadziesiąt minut;) Wszystkie trzy, łącznie z szyciem. Jeszcze się materiał na poduchy do chłopaków załapał na transfer;)

No i ja się melduję.

Na jakim laserze drukowałaś grafiki? Ja próbowałem tego jakieś 2 miechy temu, i drukowałem na laserówce HP i lipa! nie przeniosło grafiki, ani ani. Koniec końców wkur... wyszedłem z garażu z postanowienie "I'll be back", no i był come back, znów nie cenzuralne słowa poleciały siarczyście. Materiał dalej tam gdzieś leży, nitro całe ( ja tego nie piję:):) ). grafiki poszły w niebo z dymem.

Jutro pójdę do punktu ksero, bo gdzieś czytałem że oni maja tam inne ( nie firmowe) tonery i może tu tkwił mój problem.

Fotki fajne faktycznie.

Kurczę, ja mam Konicę minoltę. Nie wiem, co nie tak z HP:confused: Pisałam już u ragazzy, że zawsze można zrobić ksero, podobno też dobrze wychodzi:) Polecam tę metodę, bo efekt jest naprawdę wart fatygi:) Disiaj planuję zrobić jeszcze kilka;)

No, a do poduch przydałaby się nowa kanapa;) Albo na przykład dwie:D

Od dawna marzą mi się takie:

z Pottery Barn

sofa%252520PB1.jpg

sofa%252520PB2.jpg

albo taka

sofa%252520PB3.jpg

Te z Riviera Maison :rolleyes: Marzenie....

sofa%252520RM2.jpg

sofa%252520RM1.jpg

Od jakiegoś czasu bujamy się z pomysłem zakupu nowych sof i właśnie jesteśmy w trakcie podejmowania decyzji jakie:)

Po pierwsze - wygląd. Muszą być w stylu tych ze zdjęć, takie sofy, na które tylko człowiek spojrzy i już by sobie w nich zaległ;)

Po drugie - zdejmowane pokrowce. Raz, że białe (wiadomo;)), dwa, że dzieci, choć one akurat od zawsze jedzą i tym samym brudzą TYLKO przy stole;) Ale przydałyby się też jakieś szarości na zmianę:)

Po trzecie - rozkładane. Bo goście śpią właśnie na kanapie w dziennym.

Najprościej byłoby po prostu kupić dwie sofy EKTORP i ok;) Niestety, IKEA wycofała rozkładane i dupka:(

Wstępnie zapatrujemy się na takie

sofa%252520Victoria.jpeg

Czytaliśmy o nich sporo dobrych opinii, no i wyglądają fajnie:) IMHO są jakby bardziej subtelne niż te ikeowskie;)

A może nie przejmować się funkcją gościnnego spania i brać 2 EKTORPY, a do spania materac? Dmuchany czy cuś;)?