Sharlotka 05.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A dużo macie nocujących gości w ogóle????Rozważcie, czy potrzebna Wam taka funkcja! Kanapy fajne, super, że zdejmowane do prania pokrycie, ale ja chyba przy swoich dzieciach i naszych zwyczajach żarcia czekolady, picia pepsi itp itp przez tv, bym się nie odważyła na biel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No to wpadłam podglądnąć te Cerkolorowe płytki Ale czy się mylę, czy to inna seria niż wenecka? bo za nic nie mogę się dopatrzeć "obdrapańców" PS Bajkowe masz te wnętrza. Chapeau bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A może nie przejmować się funkcją gościnnego spania i brać 2 EKTORPY, a do spania materac? Dmuchany czy cuś? Właśnie Maduś, zastanów się czy rzeczywiście często potrzebujecie rozkładanych? Jak nie, to nie ma sensu takiej szukać. A tak poza wszystkim często ta rozkładana różni się lekko do nierozkładanej, pomimo, że to taki sam model. Rozkładane mają inną konstrukcje i to widać A model wybrałaś super, bardzo pasuje do Waszych wnętrz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.01.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 w nosie miej gości ...ja tak zrobiłam i mam moją wymarzoną kanapę + materace z pompką elektryczną !!!!!!!! no chyba, ze potencjalni goście dorzucą Ci różnicę w cenie do tej rozkładanej z RM !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.01.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 o cholera, Aricia, wymiatasz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A dużo macie nocujących gości w ogóle???? Rozważcie, czy potrzebna Wam taka funkcja! Kanapy fajne, super, że zdejmowane do prania pokrycie, ale ja chyba przy swoich dzieciach i naszych zwyczajach żarcia czekolady, picia pepsi itp itp przez tv, bym się nie odważyła na biel! No mamy trochę tych gości;) Z noclegiem:D Gdzie ich położyć ewentualnie? Masz jakiś patent? Te, na które się zapatrujemy, mają funkcję spania, ale jakoś mnie ciągnie w stronę mebli na E. A dzieci moje są nauczone, że na kanapie się nie je:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 w nosie miej gości ...ja tak zrobiłam i mam moją wymarzoną kanapę + materace z pompką elektryczną !!!!!!!! no chyba, ze potencjalni goście dorzucą Ci różnicę w cenie do tej rozkładanej z RM !!!!!!!!!! Aricia, zmieniłaś avatar i czytam, kto mi tak radzi;) Sprawdzają się u Ciebie te materace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No to wpadłam podglądnąć te Cerkolorowe płytki Ale czy się mylę, czy to inna seria niż wenecka? bo za nic nie mogę się dopatrzeć "obdrapańców" PS Bajkowe masz te wnętrza. Chapeau bas! Rzeczywiście, nie mamy weneckiej. Dla mnie zbyt rustykalizująca;) Chciałam mieć neutralne tło, bo lubię zmiany. I kupiliśmy Vigo:) A w ogóle to witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 w nosie miej gości ...ja tak zrobiłam i mam moją wymarzoną kanapę + materace z pompką elektryczną !!!!!!!! no chyba, ze potencjalni goście dorzucą Ci różnicę w cenie do tej rozkładanej z RM !!!!!!!!!! Madziu,z rozkładanymi kanapami to też jest tak,że im częściej je rozkładasz i składasz,to szybciej się niszczą Więc kupuj nie rozkładane a dla gości materac z Mango.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Chyba się sprawdza... Choc odkryłam pewną ciekawostkę...Młodsi goście mówią, ze są głośne, starsi tego problemu nie widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no to jestem niepocieszona bo ten Ikeowski model miał stanać w moim gabinecie i też z myslą o gościach...kurcze...Madzia ja teraz uzywam od pół roku materaca dmuchanego ale wolałabym sofę...ja wychodzę z założenia, że skoro ma być w gabinecie to rozkładana właśnie...w salonie i bawialni mam nierozkładane bo jak piszą Dziewczyny te rozkładane zawsze są jakieś "inne" od tych samych modeli nierozkładanych.Muszę zgłębić temat tych Imho bo pierwszy raz o nich słyszę...Kurcze myślałam po Twoim opisie, że ta przygoda z podusiami to będzie bułka z masłem i że się na to porwę ale skoro Diabełek miał problem to ja odpuszczam...będę wzdychać do Twoich póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mada piękne te sofy z inspiracji...ahhhhhhhhhh.............. Ale wracając do rzeczywistości i sof z Meblexu: rozkładane jakby bardziej się zapadają (bardziej się w nie wpada), nierozkładane mają proste siedziska, są twardsze. My wolimy do leniuchowania sofę rozkładaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Chyba się sprawdza... Choc odkryłam pewną ciekawostkę...Młodsi goście mówią, ze są głośne, starsi tego problemu nie widzą... No popatrz;) :rotfl: no to jestem niepocieszona bo ten Ikeowski model miał stanać w moim gabinecie i też z myslą o gościach...kurcze...Madzia ja teraz uzywam od pół roku materaca dmuchanego ale wolałabym sofę...ja wychodzę z założenia, że skoro ma być w gabinecie to rozkładana właśnie...w salonie i bawialni mam nierozkładane bo jak piszą Dziewczyny te rozkładane zawsze są jakieś "inne" od tych samych modeli nierozkładanych. Muszę zgłębić temat tych Imho bo pierwszy raz o nich słyszę...Kurcze myślałam po Twoim opisie, że ta przygoda z podusiami to będzie bułka z masłem i że się na to porwę ale skoro Diabełek miał problem to ja odpuszczam...będę wzdychać do Twoich póki co... Nie ma ich na stronie IKEA, są same nierozkładane:( Chyba, że ja ślepa jestem:confused: A ta, którą pokazałam to Meblex:D Anetko, przygoda z podusiami to naprawdę BUŁKA Z MASLEM:) Nie mam cudownych zdolności:D Porywaj się jeśli tylko masz dostęp do wydruku laserowego:) Jutro może wrzucę krok po kroku:) Madziu,z rozkładanymi kanapami to też jest tak,że im częściej je rozkładasz i składasz,to szybciej się niszczą Więc kupuj nie rozkładane a dla gości materac z Mango.tv Mango, mówisz? One nie będą znowu tak często rozkładane;) Kilka razy do roku raptem. Mada piękne te sofy z inspiracji...ahhhhhhhhhh.............. Ale wracając do rzeczywistości i sof z Meblexu: rozkładane jakby bardziej się zapadają (bardziej się w nie wpada), nierozkładane mają proste siedziska, są twardsze. My wolimy do leniuchowania sofę rozkładaną Dzięki Martuś za opinię A to zapadanie nie wpływa na ich wygląd potem? Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Gołym okiem tego nie widać, dopiero jak się usiądzie to czujesz, że lekko wpadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madziu ja miałam ten sam problem ....bo często mamy nocujących gości. Kupiłam kanapę tu http://www.mti-furninova.pl/oferta.html rozkładaną, ze zdejmowanym pokrowcem, do tego oni mają badzo duży wybór tkanin. Kanapa jest fajna, wygodna ...mamy ją 2 lata i nic złego się z nią nie dzieje. Ja mam model Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiu, myśmy Furninovę też brali pod uwagę Kłopot w tym, że oni nie mają salonu w naszym mieście:( I nie sprzedają online. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mada, a widziałaś ofertę Livingroom, seria country? Np. Ferruccio, ale też wiele innych jest w Twoim stylu:wiggle:http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Mada, a widziałaś ofertę Livingroom, seria country? Np. Ferruccio, ale też wiele innych jest w Twoim stylu:wiggle: http://www.livingroom.eu/produkt.php?id=215 Aga, chodzi Ci o Mebelplast? Bo mi się link nie otwiera:( Edit: Dobra, już mi się otworzył To Mebelplast:) Śliczny ten Feruccio:rolleyes: Thx:D Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Podusie wymiatają ... no muszę spróbować , a jeżeli chodzi o sofy to ja już nigdy nie zasugeruję się kupnem pod gości . Następnym razem ( przy zmianie) kupię nierozkładaną a im materac . No cóż tych , których ja gościłam i z myślą o nich kupiłam mnie ugościli na materacu , a sami kupili nierozkładaną o której marzyli . Moje szkraby też nauczone jadać i pić przy stole , problemu z plamami nie mam , a chodzimy po prawie białym dywanie już szósty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Edit: Dobra, już mi się otworzył To Mebelplast:) Śliczny ten Feruccio:rolleyes: Tak, tak to Mebelplast. Jest tam kilka ciekawych modeli moim zdaniem i mają salony w całej Polsce:)Może coś wybierzesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts