mada1412 05.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aricia, avatar wymiatahttp://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tak, tak to Mebelplast. Jest tam kilka ciekawych modeli moim zdaniem i mają salony w całej Polsce:)Może coś wybierzesz:wiggle: No, że też jutro jest wolne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Podusie wymiatają ... no muszę spróbować , a jeżeli chodzi o sofy to ja już nigdy nie zasugeruję się kupnem pod gości . Następnym razem ( przy zmianie) kupię nierozkładaną a im materac . No cóż tych , których ja gościłam i z myślą o nich kupiłam mnie ugościli na materacu , a sami kupili nierozkładaną o której marzyli . Moje szkraby też nauczone jadać i pić przy stole , problemu z plamami nie mam , a chodzimy po prawie białym dywanie już szósty rok. O, czyli następny głos na nierozkładaną Co do bieli - nie mam oporów, bo takową użytkuję również od 6 lat:yes: Dziołchy, a macie jakieś sprawdzone materace;)? Pompowane rzecz jasna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Oj to szkoda, że furninowa nie ma Twoim mieście sklepów ale z pewnością coś znajdziesz Przesyłki jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aricia tekst z awatarka mógłby stać się moim motto życiowym:rotfl: Maduś, furninova nie ma swoich salnów... ale ma dość rozległą dystrybucję... u nas mają ją np. Inne Meble czy B&B... zadzwoń do nich i spytaj o salony współpracujące z nimi w waszej okolicy - na pewno wam podadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Oj to szkoda, że furninowa nie ma Twoim mieście sklepów ale z pewnością coś znajdziesz Przesyłki jeszcze nie ma No ale k...&%^$#$$$#$%^&&()((...!!! jak to? http://emoty.blox.pl/resource/th_ireful1.gif Ile czasu może iść polecony priorytet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aricia tekst z awatarka mógłby stać się moim motto życiowym:rotfl: Moim JEST:D Maduś, furninova nie ma swoich salnów... ale ma dość rozległą dystrybucję... u nas mają ją np. Inne Meble czy B&B... zadzwoń do nich i spytaj o salony współpracujące z nimi w waszej okolicy - na pewno wam podadzą Ooooo, Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madziu mój rekord z poleconym priorytetem z Katowic do Warszawy to 2 tygodnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madziu mój rekord z poleconym priorytetem z Katowic do Warszawy to 2 tygodnie:bash: No chyba żartujesz? Którędy to szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Chyba pieszo go neśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Chyba pieszo go neśli http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No, że też jutro jest wolne:bash: Masz jeszcze sobotę i niedzielę no i sprawdź Madziu opcję Madzi ()że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 06.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madziu tak na wstępie pragnę życzyć samych pomyślnych dni w całym Nowym Roku podusie strrrrrasznie mnie zainspirowały, gdybyś tak pierwsze pokazała zdjęcia gotowych, w Twojej pięknej aranżacji, a później wstawiła "opis" to chyba bym nie uwierzyła, że można takie cuda zrobić tak łatwym sposobem Masz może jakieś strony z grafikami do pokoju dziecięcego?? Ektorpy też obstawiam u siebie, a Ferrucio wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.01.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madziu tak na wstępie pragnę życzyć samych pomyślnych dni w całym Nowym Roku podusie strrrrrasznie mnie zainspirowały, gdybyś tak pierwsze pokazała zdjęcia gotowych, w Twojej pięknej aranżacji, a później wstawiła "opis" to chyba bym nie uwierzyła, że można takie cuda zrobić tak łatwym sposobem Masz może jakieś strony z grafikami do pokoju dziecięcego?? Ektorpy też obstawiam u siebie, a Ferrucio wymiata Dziękuję za życzenia:) Dzisiaj miałam niecny plan fotografowania akcji transfer krok po kroku, ale światło było tak podłe, że sobie odpuściłam. Ale jutro planuję kolejną podusię wpadłam po uszy:rolleyes: Właśnie siedzę nad motywem:oops: Monisiaaa, szczerze mówiąc nie szukałam dziecięcych, bo u moich chłopaków takie trochę klimaty Lexington próbuję wprowadzić, więc raczej napisy tworzę, ale może coś z Clip Artu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.01.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Madziunia, ja też za nierozkładaną jestem. Przenocowało ostatnio u nas 13 osób + dwójka dzieci. Wszyscy na dmuchanych materacach, jednym łóżku turystycznym (i na gąbce tapicerskiej, którą znalazł mój brat ). Gośćmi nie ma co się przejmować. A bielą tym bardziej nie wiem czemu tak wiele osób się jej boi Ściskam! Właśnie urabiam małża w kierunku nierozkładanych:rolleyes: Bo będą dwie:D Lubimy sobie posiedzieć wszyscy razem;) Jutro dzwonię do furninovy i pędzę do salonu Voxa - tam mają też Mebelblast:) Feruccio wydaje się obłędny:rolleyes: Się zorientuję co i jak;) Aniu, a masz jakieś materace do polecenia? Bo pełno tego i nie wiadomo co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mado droga, wpadłam jeszcze podpytać jak sprawuje się Vigo u Ciebie w kuchni? Jeśli dobrze zauważyłam masz jasne fugi, nie masz problemów z ich utrzymaniem w "trudniejszych" miejscach, takich jak okolice zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 wiesz , że poduchy prześliczne ... Zagrzałaś do działania ... No to za jakieś pół roku będa jak znam swój refleks ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 07.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja też zachorowałam . Mada a powiedź mi dobra duszyczko jaki materiał kupiłaś na te podusie ,we wtorek idę trochę później do pracy to zdążę skoczyć po materiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madzia i jak się mają poszukiwania sofki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Melduję, że u mnie testowanie kooperacji drukarki z nitro przyniosło pozytywny wynik A w zasadzie przyniosłoby, gdybym wydrukowała lustrzane odbicie napisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts