Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podusie wymiatają ... no muszę spróbować , a jeżeli chodzi o sofy to ja już nigdy nie zasugeruję się kupnem pod gości . Następnym razem ( przy zmianie) kupię nierozkładaną a im materac . No cóż tych , których ja gościłam i z myślą o nich kupiłam mnie ugościli na materacu :( , a sami kupili nierozkładaną o której marzyli .

Moje szkraby też nauczone jadać i pić przy stole :D , problemu z plamami nie mam , a chodzimy po prawie białym dywanie już szósty rok.

O, czyli następny głos na nierozkładaną:D Co do bieli - nie mam oporów, bo takową użytkuję również od 6 lat:yes:

Dziołchy, a macie jakieś sprawdzone materace;)? Pompowane rzecz jasna;)

Aricia tekst z awatarka mógłby stać się moim motto życiowym:rotfl:

Maduś, furninova nie ma swoich salnów... ale ma dość rozległą dystrybucję... u nas mają ją np. Inne Meble czy B&B... zadzwoń do nich i spytaj o salony współpracujące z nimi w waszej okolicy - na pewno wam podadzą:yes:

Aricia tekst z awatarka mógłby stać się moim motto życiowym:rotfl:

:lol2: Moim JEST:D

Maduś, furninova nie ma swoich salnów... ale ma dość rozległą dystrybucję... u nas mają ją np. Inne Meble czy B&B... zadzwoń do nich i spytaj o salony współpracujące z nimi w waszej okolicy - na pewno wam podadzą:yes:

Ooooo, :o Dzięki :hug:

Madziu tak na wstępie pragnę życzyć samych pomyślnych dni w całym Nowym Roku :)

podusie strrrrrasznie mnie zainspirowały, gdybyś tak pierwsze pokazała zdjęcia gotowych, w Twojej pięknej aranżacji, a później wstawiła "opis" to chyba bym nie uwierzyła, że można takie cuda zrobić tak łatwym sposobem :)

Masz może jakieś strony z grafikami do pokoju dziecięcego??

Ektorpy też obstawiam u siebie, a Ferrucio wymiata :)

Madziu tak na wstępie pragnę życzyć samych pomyślnych dni w całym Nowym Roku :)

podusie strrrrrasznie mnie zainspirowały, gdybyś tak pierwsze pokazała zdjęcia gotowych, w Twojej pięknej aranżacji, a później wstawiła "opis" to chyba bym nie uwierzyła, że można takie cuda zrobić tak łatwym sposobem :)

Masz może jakieś strony z grafikami do pokoju dziecięcego??

Ektorpy też obstawiam u siebie, a Ferrucio wymiata :)

Dziękuję za życzenia:)

Dzisiaj miałam niecny plan fotografowania akcji transfer krok po kroku, ale światło było tak podłe, że sobie odpuściłam.:( Ale jutro planuję kolejną podusię:lol2: wpadłam po uszy:rolleyes: Właśnie siedzę nad motywem:oops:

Monisiaaa,

szczerze mówiąc nie szukałam dziecięcych, bo u moich chłopaków takie trochę klimaty Lexington próbuję wprowadzić, więc raczej napisy tworzę, ale może coś z Clip Artu?

Madziunia, ja też za nierozkładaną jestem. Przenocowało ostatnio u nas 13 osób + dwójka dzieci. Wszyscy na dmuchanych materacach, jednym łóżku turystycznym (i na gąbce tapicerskiej, którą znalazł mój brat :rotfl:). Gośćmi nie ma co się przejmować. A bielą tym bardziej :rotfl: nie wiem czemu tak wiele osób się jej boi :)

Ściskam!

Właśnie urabiam małża w kierunku nierozkładanych:rolleyes: Bo będą dwie:D Lubimy sobie posiedzieć wszyscy razem;) Jutro dzwonię do furninovy i pędzę do salonu Voxa - tam mają też Mebelblast:) Feruccio wydaje się obłędny:rolleyes: Się zorientuję co i jak;)

Aniu, a masz jakieś materace do polecenia? Bo pełno tego i nie wiadomo co wybrać:confused: