Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale to izi jest:o Dopiero teraz to widać:) A gdzie ten rozpuszczalnik nitro można nabyć? Pewnie casto i te sprawy? A do czego to tak normalnie służy? Na jakich działach szukać... wypytuję, coby na idiotkę przed panami w leroju nie wyjść:lol2:

A ja też własnie mam ochotę na białą poduchę z czarną lamówką... lamówkę już nawet 3 dni temu kupiłam:wiggle: - dobry początek;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada dzięki za córcię:hug: .

Wpadłam z tymi podusiami jak śliwka w kompot , są piękne a taką a'la flagę pewnie mój mały by chciał :)

Nie mnie dziękuj;) To Wy się przy niej napracowaliście;):lol2:

no siedzę i... się zachwycam!!! Zdolniacha z ciebie Madziu:)

:hug: Oj tam, Beata, każdy gUpi potrafi;)

Ale to izi jest:o Dopiero teraz to widać:) A gdzie ten rozpuszczalnik nitro można nabyć? Pewnie casto i te sprawy? A do czego to tak normalnie służy? Na jakich działach szukać... wypytuję, coby na idiotkę przed panami w leroju nie wyjść:lol2:

A ja też własnie mam ochotę na białą poduchę z czarną lamówką... lamówkę już nawet 3 dni temu kupiłam:wiggle: - dobry początek;)

No nie mówiłam, że izi? Fachowo to się nazywa rozcieńczalnik nitro i służy np. do usuwania plam z farb:wiggle:

:welcome:, przyszłam się przywitać, jestem pod wrażeniem klimatow w Twoim mieszkaniu, szachownica czarno-biała super a i podłoga bielona rewelacyjna, i zazdroszczę Ci, że masz tak blisko do morza:)

Pozdrawiam

A dziękuję, dziękuję:) Blisko morza? Niby tak:rolleyes: ale zdecydowanie za rzadko z tej bliskości korzystam:oops:

Jezuuuuuuuuu Madziu poszewki rewelacja!!!No muszę się wziąć za szycie bo zdziczeję,tylko kiedy?

p.s.jutro idę do pracy,zdjęcia postaram się zrobić przy najbliższym dniu wolnym.

To ja się już nie mogę doczekać:D

Ta z czarną lamówką piękna :) chyba zgapię jak nic :)

Proszę bardzo;)

Madziu poszewki cudne :wiggle: oj muszę zrobić coś dla siebie ;) piękna jest ta narzuta w gwiazdki ...gdzie ja kupiłaś ?

Narzuta w gwiazdki?..... Zgadnij;) Najśmieszniejsze, że identyczną wypatrzyłam tutaj:) Leży sobie na konsoli, świetnej zresztą.

Ależ mnie zmobilizowałaś ....fantastyczne wytwory :) chyba coś machnę jutro :) :)

Machaj, machaj;) A jak zmachasz to pokaż:D

Ale z Ciebie zdolna bestia! :wiggle: Poszewki świetne! A że ja też z tych lubiących Union Jack, dla mnie ta jest naj!

No i dzięki za instrukcje. Teraz chyba też się skuszę na zabawę z nitro. :lol2:

Namawiam! Świetna zabawa!

:rotfl::rotfl:

Dopiero zobaczyłam:o:o Piękne, nie ma żadnych krzywizn:no: Zdolna i śliczna z Ciebie kobietka maduś (widziałam fotki:rolleyes:)

Oj Aga:no::hug:

nosz ja nie mogę :jawdrop:Świetne te poduchy!!! Chyba jakąś maszynę zakupię, bo ja kiedyś sporo szyłam jak mieszkałam z rodzicami, i tak mnie ciągnie jak widzę takie wyroby. A te wszystkie materiały to kupujesz stacjonarnie czy Internetowo?

A skąd ta narzuta, skąd? :)