MagdaZZZ 08.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale to izi jest:o Dopiero teraz to widać A gdzie ten rozpuszczalnik nitro można nabyć? Pewnie casto i te sprawy? A do czego to tak normalnie służy? Na jakich działach szukać... wypytuję, coby na idiotkę przed panami w leroju nie wyjść A ja też własnie mam ochotę na białą poduchę z czarną lamówką... lamówkę już nawet 3 dni temu kupiłam:wiggle: - dobry początek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 08.01.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mada dzięki za córcię . Wpadłam z tymi podusiami jak śliwka w kompot , są piękne a taką a'la flagę pewnie mój mały by chciał Nie mnie dziękuj;) To Wy się przy niej napracowaliście;) no siedzę i... się zachwycam!!! Zdolniacha z ciebie Madziu:) Oj tam, Beata, każdy gUpi potrafi;) Ale to izi jest:o Dopiero teraz to widać A gdzie ten rozpuszczalnik nitro można nabyć? Pewnie casto i te sprawy? A do czego to tak normalnie służy? Na jakich działach szukać... wypytuję, coby na idiotkę przed panami w leroju nie wyjść A ja też własnie mam ochotę na białą poduchę z czarną lamówką... lamówkę już nawet 3 dni temu kupiłam:wiggle: - dobry początek;) No nie mówiłam, że izi? Fachowo to się nazywa rozcieńczalnik nitro i służy np. do usuwania plam z farb:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 , przyszłam się przywitać, jestem pod wrażeniem klimatow w Twoim mieszkaniu, szachownica czarno-biała super a i podłoga bielona rewelacyjna, i zazdroszczę Ci, że masz tak blisko do morza:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 08.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jezuuuuuuuuu Madziu poszewki rewelacja!!!No muszę się wziąć za szycie bo zdziczeję,tylko kiedy? p.s.jutro idę do pracy,zdjęcia postaram się zrobić przy najbliższym dniu wolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ta z czarną lamówką piękna chyba zgapię jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madziu poszewki cudne oj muszę zrobić coś dla siebie piękna jest ta narzuta w gwiazdki ...gdzie ja kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ależ mnie zmobilizowałaś ....fantastyczne wytwory chyba coś machnę jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ale z Ciebie zdolna bestia! Poszewki świetne! A że ja też z tych lubiących Union Jack, dla mnie ta jest naj! No i dzięki za instrukcje. Teraz chyba też się skuszę na zabawę z nitro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Na szczęście Jędruś nie dostrzegł krzywizn:lol2: :rotfl: Dopiero zobaczyłam:o:o Piękne, nie ma żadnych krzywizn:no: Zdolna i śliczna z Ciebie kobietka maduś (widziałam fotki:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.01.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 , przyszłam się przywitać, jestem pod wrażeniem klimatow w Twoim mieszkaniu, szachownica czarno-biała super a i podłoga bielona rewelacyjna, i zazdroszczę Ci, że masz tak blisko do morza:) Pozdrawiam A dziękuję, dziękuję Blisko morza? Niby tak:rolleyes: ale zdecydowanie za rzadko z tej bliskości korzystam:oops: Jezuuuuuuuuu Madziu poszewki rewelacja!!!No muszę się wziąć za szycie bo zdziczeję,tylko kiedy? p.s.jutro idę do pracy,zdjęcia postaram się zrobić przy najbliższym dniu wolnym. To ja się już nie mogę doczekać Ta z czarną lamówką piękna chyba zgapię jak nic Proszę bardzo;) Madziu poszewki cudne oj muszę zrobić coś dla siebie piękna jest ta narzuta w gwiazdki ...gdzie ja kupiłaś ? Narzuta w gwiazdki?..... Zgadnij;) Najśmieszniejsze, że identyczną wypatrzyłam tutaj Leży sobie na konsoli, świetnej zresztą. Ależ mnie zmobilizowałaś ....fantastyczne wytwory chyba coś machnę jutro :) Machaj, machaj;) A jak zmachasz to pokaż Ale z Ciebie zdolna bestia! Poszewki świetne! A że ja też z tych lubiących Union Jack, dla mnie ta jest naj! No i dzięki za instrukcje. Teraz chyba też się skuszę na zabawę z nitro. Namawiam! Świetna zabawa! :rotfl: Dopiero zobaczyłam:o:o Piękne, nie ma żadnych krzywizn:no: Zdolna i śliczna z Ciebie kobietka maduś (widziałam fotki:rolleyes:) Oj Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 mada super wychodzą Ci te poduszki i świetnie, że dałaś step by step Może i ja się kiedyś dam radę pobawić w takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak yokasta coś powie to już powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.01.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 mada, Ty lepiej otwórz sklep przy tempie w jakim produkujesz te cud podusie zarobisz na drugie poddasze !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 10.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 nosz ja nie mogę Świetne te poduchy!!! Chyba jakąś maszynę zakupię, bo ja kiedyś sporo szyłam jak mieszkałam z rodzicami, i tak mnie ciągnie jak widzę takie wyroby. A te wszystkie materiały to kupujesz stacjonarnie czy Internetowo? A skąd ta narzuta, skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mada,ale poduchy-----------------manufakturę otwórz, będziesz miała faktycznie zamówień masę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 powzdychac mozna;)) chyba jednak pojade po maszyne do mamy;-))no własnie skad materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 no piękne podusie:)))))) czacha dymi normalnie, ślinotok na każdym wątku. Niech no te choróbska idą precz, bo nie nadążam się zachwycać i komentować. Dziękuje za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja dzisiaj testowałam przenoszenie grafik na tkaninę za pomocą acetonu i wychodzi bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 11.01.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mada,Kasia ja wylapuje DEPRECHĘ,przy waszych cudach poduszkowych:):)A "krok po kroku" -bardzo motywujący:)(Kasia liczymy tez na twoj acetonowy instruktaż .Tylko sie brac i robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.01.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 yokasta Pokaż co tam wyczarowałaś Kurcze może i ja spróbuję? (kiedyś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts