Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mada, Ty lepiej otwórz sklep :yes:

przy tempie w jakim produkujesz te cud podusie zarobisz na drugie poddasze !!!!!

Mada,

ale poduchy-----------------manufakturę otwórz, będziesz miała faktycznie zamówień masę!!!!!

:rotfl: :rotfl: To mnie dziewczynki ubawiłyście:lol2:

nosz ja nie mogę :jawdrop:Świetne te poduchy!!! Chyba jakąś maszynę zakupię, bo ja kiedyś sporo szyłam jak mieszkałam z rodzicami, i tak mnie ciągnie jak widzę takie wyroby. A te wszystkie materiały to kupujesz stacjonarnie czy Internetowo?

A skąd ta narzuta, skąd? :)

Asiu,

materiały różnie - takiego białego kawał kupiłam w bławatnym - to jest takie grubsze płócienko pościelowe, ale sporo grubsze:) Narzutę kupiłam zapakowaną :o , z metką :o w lumpku;)

Madziu, nie obrazisz się jak odgapię i coś tam sobie przetransferuję, prawda ? :)

No wiesz? Tylko pokaż wreszcie, co zrobiłaś:hug:

powzdychac mozna;)) chyba jednak pojade po maszyne do mamy;-))

no własnie skad materiały?

Dziękuję :) Aniu, nie wzdychaj tylko bierz się do roboty;)

Dziękuje za :hug:

:hug: A nie ma za co:) A takie podusie to dla Ciebie pestka przecież;)

Ja dzisiaj testowałam przenoszenie grafik na tkaninę za pomocą acetonu i wychodzi bosko :wiggle:

Ale chodzi o taki ze zmywaczy do paznokci?:o Może mniej śmierdzi:rotfl:

Mada,Kasia ja wylapuje DEPRECHĘ,przy waszych cudach poduszkowych:):):)A "krok po kroku" -bardzo motywujący:)(Kasia liczymy tez na twoj acetonowy instruktaż :).Tylko sie brac i robić...

Dokładnie, Diable, dokładnie:lol2: Ale DEPRECHA? Nieeeeeeeee.....:no:

Madzia, wychodzi REWELACJA! Nie wiedziałam, że można sobie samemu zrobić tak szybko i łatwo napis na tkaninie :rotfl: cudo!

Co prawda za pierwszym razem o bardzo późnej godzinie i kieliszeczku Becherovki przykleiłam grafikę nadrukiem w swoją stronę :rotfl: i rozmazałam wszystko niszcząc materiał :D ale trudno! Za drugim razem przykleiłam w dobrą stronę :rotfl:.

Pierwsze koty za płoty:D

yokasta :rotfl:

Pokaż co tam wyczarowałaś ;)

Zgadzam się z przedmówcą:lol2:

Mada jesteś prekursorką transferów na muratorze :) wiwat Madzia!!!! wiwat!!!!!

Yokasta pochwal się co zrobiłaś :)

Ja też chyba zgapię co nie co, bo mojemu małżowi strasznie spodobał się ten łoś?/jeleń? rogacz :)

Martuś, to jest Pan Łoś:D Ale, że ja prekursorką?:o Nie, nie :no: - ja tylko wykorzystałam znany od jakiegoś czasu sposób, do czego Was moooocno zachęcam:):)

Mada,

zrobiłaś tak piękne poduchy, i podałaś tak precyzyjny "przepis", że spróbuję sama coś takiego zrobić - może nie skończy się katastrofą!!!!

Oj tam, oj tam - na pewno się uda:)

Dziewczynki i chłopaki;), znikam na jakiś czas, bo wyjeżdżam się pourlopować:D Życzę udanych prób transferowych:) :bye:

Edytowane przez mada1412

Madziu miłego urlopu :)

Do transferów używam czystego acetonu.....mam większą ilość pracy ;) Zapach ma intensywny i szybko paruje....nie wiem jak nitro ale w przypadku acetonu trzeba to robić po kawałeczku, bo zanim namoczy się całą grafikę większość jest już sucha.

Nakładałam aceton czystą bawełnianą ściereczką i szybko masowałam mokre miejsce łyżką. Mam już jedną przeznaczoną właśnie do tego ;)

Efekt rewelacyjny :)

Hop hop, wróciliśmy:wave: Pogoda nam trochę nie dopisała, ale nasz wyjazd był raczej nastawiony na sightseeing;) niż na zimowe szaleństwa:lol2: Wypoczęliśmy - pewnie dzięki Waszym życzeniom:hug: Teraz powoli wracam do rzeczywistości - właśnie nastawiłam trzecią pralkę:sick:

ło matko ...ja to chyba jako jedyna na tym forum mam dwie lewe ręce :( Jedne szyją, robią transfery , inne malują , przerabiają meble, tapicerują ....a ja jak chce takie cudeńko to musze otworzyć portfel i płacić komuś ... Buuuuuuu

Mada wszytsko genialne !!!WoW:jawdrop:

aha i jeszcze jedno , mówię do meża, ze może pomógł by mi zrobić taki transfer na próbę ( bo smierdzi te nitro i żebym nie wąchała w moim stanie ) a on do mnie ,że na transferach to on sie zna dobrze :) po czym dodał ,że piłkarskich i że ido innych się nie tyka :) Rozbawił mnie na maxa