mugatka 12.01.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja mam problem z odbiciem lustrzanym tekstu Dwie drukarki w pracy i żadna nie ma tej opcji buuuuuuuuuuuuu A jakieś inne strony z grafikami ? ktoś coś znalazł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Yokasta może ja jakaś tępa jestem ale jak to zrobić ? OBRAZ/PRZERZUĆ/OBRÓĆ ? Chodzi o tekst, nie obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 JUŻ WIEM Dziękuje za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mada jesteś prekursorką transferów na muratorze wiwat Madzia!!!! wiwat!!!!! Yokasta pochwal się co zrobiłaś Ja też chyba zgapię co nie co, bo mojemu małżowi strasznie spodobał się ten łoś?/jeleń? rogacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mada,zrobiłaś tak piękne poduchy, i podałaś tak precyzyjny "przepis", że spróbuję sama coś takiego zrobić - może nie skończy się katastrofą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.01.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) mada, Ty lepiej otwórz sklep przy tempie w jakim produkujesz te cud podusie zarobisz na drugie poddasze !!!!! Mada, ale poduchy-----------------manufakturę otwórz, będziesz miała faktycznie zamówień masę!!!!! :rotfl: To mnie dziewczynki ubawiłyście:lol2: nosz ja nie mogę Świetne te poduchy!!! Chyba jakąś maszynę zakupię, bo ja kiedyś sporo szyłam jak mieszkałam z rodzicami, i tak mnie ciągnie jak widzę takie wyroby. A te wszystkie materiały to kupujesz stacjonarnie czy Internetowo? A skąd ta narzuta, skąd? Asiu, materiały różnie - takiego białego kawał kupiłam w bławatnym - to jest takie grubsze płócienko pościelowe, ale sporo grubsze:) Narzutę kupiłam zapakowaną , z metką w lumpku;) Madziu, nie obrazisz się jak odgapię i coś tam sobie przetransferuję, prawda ? No wiesz? Tylko pokaż wreszcie, co zrobiłaś powzdychac mozna;)) chyba jednak pojade po maszyne do mamy;-)) no własnie skad materiały? Dziękuję Aniu, nie wzdychaj tylko bierz się do roboty;) Dziękuje za A nie ma za co:) A takie podusie to dla Ciebie pestka przecież Ja dzisiaj testowałam przenoszenie grafik na tkaninę za pomocą acetonu i wychodzi bosko Ale chodzi o taki ze zmywaczy do paznokci? Może mniej śmierdzi:rotfl: Mada,Kasia ja wylapuje DEPRECHĘ,przy waszych cudach poduszkowych:):)A "krok po kroku" -bardzo motywujący:)(Kasia liczymy tez na twoj acetonowy instruktaż .Tylko sie brac i robić... Dokładnie, Diable, dokładnie:lol2: Ale DEPRECHA? Nieeeeeeeee..... Madzia, wychodzi REWELACJA! Nie wiedziałam, że można sobie samemu zrobić tak szybko i łatwo napis na tkaninie cudo! Co prawda za pierwszym razem o bardzo późnej godzinie i kieliszeczku Becherovki przykleiłam grafikę nadrukiem w swoją stronę i rozmazałam wszystko niszcząc materiał ale trudno! Za drugim razem przykleiłam w dobrą stronę . Pierwsze koty za płoty:D yokasta Pokaż co tam wyczarowałaś Zgadzam się z przedmówcą Mada jesteś prekursorką transferów na muratorze wiwat Madzia!!!! wiwat!!!!! Yokasta pochwal się co zrobiłaś Ja też chyba zgapię co nie co, bo mojemu małżowi strasznie spodobał się ten łoś?/jeleń? rogacz Martuś, to jest Pan Łoś Ale, że ja prekursorką? Nie, nie - ja tylko wykorzystałam znany od jakiegoś czasu sposób, do czego Was moooocno zachęcam:) Mada, zrobiłaś tak piękne poduchy, i podałaś tak precyzyjny "przepis", że spróbuję sama coś takiego zrobić - może nie skończy się katastrofą!!!! Oj tam, oj tam - na pewno się uda:) Dziewczynki i chłopaki, znikam na jakiś czas, bo wyjeżdżam się pourlopować Życzę udanych prób transferowych:) Edytowane 14 Stycznia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Urlopuj się skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Madziu miłego urlopu Do transferów używam czystego acetonu.....mam większą ilość pracy Zapach ma intensywny i szybko paruje....nie wiem jak nitro ale w przypadku acetonu trzeba to robić po kawałeczku, bo zanim namoczy się całą grafikę większość jest już sucha. Nakładałam aceton czystą bawełnianą ściereczką i szybko masowałam mokre miejsce łyżką. Mam już jedną przeznaczoną właśnie do tego Efekt rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 mada udanych ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 17.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Mada się wczasuje, a ja informuję, że użyłam NITRO i jest super! Dzięki mada. Efekty pracy u mnie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Madziu kochana, zdradź mi proszę jak wrócisz, skąd wzięłaś ten rysunek łosia na poduszkę? Potrzebuję dla Młodej, bo ma ksywkę Łoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Bawcie się dobrze maduś http://emoty.blox.pl/resource/skating2.gif http://www.vpsingles.com/pics/ski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Madziu,mam nadzieję,że dobrze się bawicie Wracaj do Nas z nowymi pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.01.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hop hop, wróciliśmy:wave: Pogoda nam trochę nie dopisała, ale nasz wyjazd był raczej nastawiony na sightseeing;) niż na zimowe szaleństwa:lol2: Wypoczęliśmy - pewnie dzięki Waszym życzeniom:hug: Teraz powoli wracam do rzeczywistości - właśnie nastawiłam trzecią pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Fajnie,że już jesteś No i super,że wyjazd się udał a skoro się udał,to i prania sporo Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.01.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a skoro się udał,to i prania sporo Widać wspólne doświadczenia U mnie inaczej ta korelacja wygląda: wyjazd się udał, bo zdjęć duuuużo i zakupy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.01.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Widać wspólne doświadczenia U mnie inaczej ta korelacja wygląda: wyjazd się udał, bo zdjęć duuuużo i zakupy fajne Heeej bez zdjęć i przynajmniej jednej pamiątki z wyjazdu nie wracam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witamy:hug:http://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/snowball.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 03.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 ło matko ...ja to chyba jako jedyna na tym forum mam dwie lewe ręce Jedne szyją, robią transfery , inne malują , przerabiają meble, tapicerują ....a ja jak chce takie cudeńko to musze otworzyć portfel i płacić komuś ... Buuuuuuu Mada wszytsko genialne !!!WoW:jawdrop: aha i jeszcze jedno , mówię do meża, ze może pomógł by mi zrobić taki transfer na próbę ( bo smierdzi te nitro i żebym nie wąchała w moim stanie ) a on do mnie ,że na transferach to on sie zna dobrze po czym dodał ,że piłkarskich i że ido innych się nie tyka Rozbawił mnie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 04.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 :hug:Madziu, wracajcie do zdrówka tulę, tulę cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts