Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam autorkę i bywalczynie :) i od progu wołam! CZADOWO mało z krzesła nie spadłam, u nas ma być w podobnym klimacie - masz gust w pierwszym gatunku, bez dwóch zdań! będę podglądać ;)

ps . mamy w domu taką samą deskę do serów, poszłam przeczytać co jest z tyłu napisane, jak w mordę strzelił designerska deska! :) hihihi

Edytowane przez emi601

No nie mogę się napatrzeć, jak tu u ciebie sielsko-anielsko ;)

Pomysł z portalem przedni :cool: Tyle, że możesz mieć problem z brakiem przestrzeni, niestety. Przeciętny portal ma jakieś 130 x 130 cm, jak np tu

H100A_4c483afad4f76.jpg

H100B_4c483b383d4ac.jpg

Spróbuj rozrysowac, jakby to u ciebie wyszło i ocenić proporcje.

Edytowane przez aga_domatorka

No nie mogę się napatrzeć, jak tu u ciebie sielsko-anielsko ;)

Pomysł z portalem przedni :cool: Tyle, że możesz mieć problem z brakiem przestrzeni, niestety. Przeciętny portal ma jakieś 130 x 130 cm, jak np tu

H100A_4c483afad4f76.jpg

H100B_4c483b383d4ac.jpg

Spróbuj rozrysowac, jakby to u ciebie wyszło i ocenić proporcje.

Toteż się tego właśnie obawiam;) Prościej byłoby zrobić na tej ścianie ceglanej, ale tam stoi regał, planujemy go trochę rozbudować, bo mam jeszcze książki w kartonach:bash:

Spróbuję to później naszkicować.

Dzięki, Aguś:) I rozgość się:)

Edytowane przez mada1412

witam autorkę i bywalczynie :) i od progu wołam! CZADOWO mało z krzesła nie spadłam, u nas ma być w podobnym klimacie! masz gust w pierwszym gatunku, bez dwóch zdań! będę podglądać ;)

ps . mamy w domu taką samą deskę do serów, poszłam przeczytać co jest z tyłu napisane, jak w mordę strzelił designerska deska! :) hihihi

Emi, witam u siebie:)

Przyczyniłam się do ujawnienia szlachetności Twojej deski:wave:

Maduś kochana,czy te stoliki jeszcze są?Ja już mam wizję na niego,że sobie stoi koło łóżka a na nim lampka i świeczuszka i czytana książka i i i ...

Rety, rety, mój stolik takiego zamieszania narobił:)

Witam i od razu przyznaję - ja też zachorowałam na taki stolik. :)

Witaj Darcy:)

Twój przepiękny dom podziwiam cichutko od jakiegoś czasu:)

Dziewczyny, te stoliki były w regularnej sprzedaży jakoś pod koniec lutego. Często jednak bywa tak, że towar im zostaje i jeszcze długo długo zalega im w sklepach. Tak jak pisałam, kilkanaście dni temu jakiś mi się rzucił w oczy. Obiecuję, że podjadę i sprawdzę. Może jeszcze jutro:)

Edytowane przez mada1412

co do deski to mam przeczucie że to może być jakiś sort co nie przeszedł kontroli jakości, a może zwykły "fake", ale będzie mi to spędzać snu z powiek, bo deska jest ładna, praktyczna i cały czas w użytku :)

szaleństwo stolikowe normalnie! ale prawda to że fajowe rzeczy za grosze można wyszperać w biedronkach,innych marketach, sklepach "wszystko za 2,90" lub wiejskich AGD.

Ostatnio w Biedronce były dzbanki i szklanki luminarc, takie ośmiokątne za połowę tego co w "normalnych" sklepach ze szkłem, w emalię z Olkusza też się tam obkupiłam.

co do deski to mam przeczucie że to może być jakiś sort co nie przeszedł kontroli jakości, a może zwykły "fake", ale będzie mi to spędzać snu z powiek, bo deska jest ładna, praktyczna i cały czas w użytku :)

szaleństwo stolikowe normalnie! ale prawda to że fajowe rzeczy za grosze można wyszperać w biedronkach,innych marketach, sklepach "wszystko za 2,90" lub wiejskich AGD.

Ostatnio w Biedronce były dzbanki i szklanki luminarc, takie ośmiokątne za połowę tego co w "normalnych" sklepach ze szkłem, w emalię z Olkusza też się tam obkupiłam.

:yes: Gdzieś kiedyś słyszałam/czytałam, że stosunkowo często w asortymencie właśnie tych sklepów Wszystko po... są przedmioty tzw. firmowe, które nie przeszły ostrej kontroli, bo miały wadę, np. krzywą literkę albo jeszcze mniejszą pierdółkę;) Czasem te wady niezauważalne są...

I ja i ja się zapisuję :)

Te stoliki "chodzą" za mną już od dawna.Moja znajoma w wynajmowanym mieszkaniu miała taki,dość sporych rozmiarów w ciemnym kolorze.Poprosiłam ją aby dała mi znać jak będzie się wyprowadzać,to ja chętnie zapytam właściciela czy by mi nie odsprzedał stolika.Koleżanka nie dała znać :/

Drugą szansę na stolik miałam w zeszłym roku na pchlim targu.Stał piękny a na nim lampka i dzbanek,z biciem serca podeszłam do sprzedawczyni,zapytałam o cenę,a Pani do mnie,że stolik już sprzedany i to tylko za 5€...ja odeszłam od niej z tą lampką i dzbankiem :)

Do trzech razy sztuka jak to mówią.

Czekam na dobre wieści :)

p.s.Yokasta,na jakiej ulicy to pss społem?Ja polecam tan w domu handlowym Podwale.