mada1412 19.05.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 ILE???????? ja chyba jutro obdzwonię sklepy w Polsce z pytaniem, czy gdzieś jest - bo to niesłychanie piękna rzecz - tylko jak to to się u nich nazywa?? stolik z tacą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 19.05.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mada 35 zł za taki stolik?!Kupisz mi????Ja już wysyłam kaskę na konto raz dwa... Imitacja kominka jak najbardziej na tak!Świetny pomysł,wieczorami palące się w nim świece mhmmm bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.05.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mada 35 zł za taki stolik?!Kupisz mi????Ja już wysyłam kaskę na konto raz dwa... Imitacja kominka jak najbardziej na tak!Świetny pomysł,wieczorami palące się w nim świece mhmmm bajka. Paulinko, sprawdzę czy jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mada...nie napisałaś, skąd TY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Nooo super ten stolik:wave:Pomysł z kominkiem też super, tylko mam pewne obiekcje, że 75 cm to za mało... Może trochę zniknąć.Ja mam normalny portal, ma on 150 cm i wcale nie jest duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 19.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) witam autorkę i bywalczynie i od progu wołam! CZADOWO mało z krzesła nie spadłam, u nas ma być w podobnym klimacie - masz gust w pierwszym gatunku, bez dwóch zdań! będę podglądać ps . mamy w domu taką samą deskę do serów, poszłam przeczytać co jest z tyłu napisane, jak w mordę strzelił designerska deska! hihihi Edytowane 20 Maja 2011 przez emi601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 20.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) No nie mogę się napatrzeć, jak tu u ciebie sielsko-anielsko Pomysł z portalem przedni Tyle, że możesz mieć problem z brakiem przestrzeni, niestety. Przeciętny portal ma jakieś 130 x 130 cm, jak np tu Spróbuj rozrysowac, jakby to u ciebie wyszło i ocenić proporcje. Edytowane 20 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) No nie mogę się napatrzeć, jak tu u ciebie sielsko-anielsko Pomysł z portalem przedni Tyle, że możesz mieć problem z brakiem przestrzeni, niestety. Przeciętny portal ma jakieś 130 x 130 cm, jak np tu Spróbuj rozrysowac, jakby to u ciebie wyszło i ocenić proporcje. Toteż się tego właśnie obawiam;) Prościej byłoby zrobić na tej ścianie ceglanej, ale tam stoi regał, planujemy go trochę rozbudować, bo mam jeszcze książki w kartonach:bash: Spróbuję to później naszkicować. Dzięki, Aguś I rozgość się Edytowane 21 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 witam autorkę i bywalczynie i od progu wołam! CZADOWO mało z krzesła nie spadłam, u nas ma być w podobnym klimacie! masz gust w pierwszym gatunku, bez dwóch zdań! będę podglądać ps . mamy w domu taką samą deskę do serów, poszłam przeczytać co jest z tyłu napisane, jak w mordę strzelił designerska deska! hihihi Emi, witam u siebie:) Przyczyniłam się do ujawnienia szlachetności Twojej deski:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Edytowane 28 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Maduś kochana,czy te stoliki jeszcze są?Ja już mam wizję na niego,że sobie stoi koło łóżka a na nim lampka i świeczuszka i czytana książka i i i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.05.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pół forum zachorowało na stolik Mady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam i od razu przyznaję - ja też zachorowałam na taki stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Maduś kochana,czy te stoliki jeszcze są?Ja już mam wizję na niego,że sobie stoi koło łóżka a na nim lampka i świeczuszka i czytana książka i i i ... Rety, rety, mój stolik takiego zamieszania narobił Witam i od razu przyznaję - ja też zachorowałam na taki stolik. Witaj Darcy Twój przepiękny dom podziwiam cichutko od jakiegoś czasu:) Dziewczyny, te stoliki były w regularnej sprzedaży jakoś pod koniec lutego. Często jednak bywa tak, że towar im zostaje i jeszcze długo długo zalega im w sklepach. Tak jak pisałam, kilkanaście dni temu jakiś mi się rzucił w oczy. Obiecuję, że podjadę i sprawdzę. Może jeszcze jutro:) Edytowane 20 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 20.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 co do deski to mam przeczucie że to może być jakiś sort co nie przeszedł kontroli jakości, a może zwykły "fake", ale będzie mi to spędzać snu z powiek, bo deska jest ładna, praktyczna i cały czas w użytku szaleństwo stolikowe normalnie! ale prawda to że fajowe rzeczy za grosze można wyszperać w biedronkach,innych marketach, sklepach "wszystko za 2,90" lub wiejskich AGD. Ostatnio w Biedronce były dzbanki i szklanki luminarc, takie ośmiokątne za połowę tego co w "normalnych" sklepach ze szkłem, w emalię z Olkusza też się tam obkupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 co do deski to mam przeczucie że to może być jakiś sort co nie przeszedł kontroli jakości, a może zwykły "fake", ale będzie mi to spędzać snu z powiek, bo deska jest ładna, praktyczna i cały czas w użytku szaleństwo stolikowe normalnie! ale prawda to że fajowe rzeczy za grosze można wyszperać w biedronkach,innych marketach, sklepach "wszystko za 2,90" lub wiejskich AGD. Ostatnio w Biedronce były dzbanki i szklanki luminarc, takie ośmiokątne za połowę tego co w "normalnych" sklepach ze szkłem, w emalię z Olkusza też się tam obkupiłam. Gdzieś kiedyś słyszałam/czytałam, że stosunkowo często w asortymencie właśnie tych sklepów Wszystko po... są przedmioty tzw. firmowe, które nie przeszły ostrej kontroli, bo miały wadę, np. krzywą literkę albo jeszcze mniejszą pierdółkę Czasem te wady niezauważalne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.05.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Dziewczynki, coby uporządkować sprawy stolikowe, otwieram społeczną listę kolejkową chętnych na stolik. Jutro jadEM i zobaczEm i w razie czego kupiEM;) Się proszę wpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 To ja trzecia!!! Jakby mogła oczywiście bardzo uprzejmie prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 I ja i ja się zapisuję Te stoliki "chodzą" za mną już od dawna.Moja znajoma w wynajmowanym mieszkaniu miała taki,dość sporych rozmiarów w ciemnym kolorze.Poprosiłam ją aby dała mi znać jak będzie się wyprowadzać,to ja chętnie zapytam właściciela czy by mi nie odsprzedał stolika.Koleżanka nie dała znać :/ Drugą szansę na stolik miałam w zeszłym roku na pchlim targu.Stał piękny a na nim lampka i dzbanek,z biciem serca podeszłam do sprzedawczyni,zapytałam o cenę,a Pani do mnie,że stolik już sprzedany i to tylko za 5€...ja odeszłam od niej z tą lampką i dzbankiem Do trzech razy sztuka jak to mówią. Czekam na dobre wieści p.s.Yokasta,na jakiej ulicy to pss społem?Ja polecam tan w domu handlowym Podwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts