Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ło matko ...ja to chyba jako jedyna na tym forum mam dwie lewe ręce :( Jedne szyją, robią transfery , inne malują , przerabiają meble, tapicerują ....a ja jak chce takie cudeńko to musze otworzyć portfel i płacić komuś ... Buuuuuuu

Mada wszytsko genialne !!!WoW:jawdrop:

aha i jeszcze jedno , mówię do meża, ze może pomógł by mi zrobić taki transfer na próbę ( bo smierdzi te nitro i żebym nie wąchała w moim stanie ) a on do mnie ,że na transferach to on sie zna dobrze :) po czym dodał ,że piłkarskich i że ido innych się nie tyka :) Rozbawił mnie na maxa

nie, nie, spokojnie -są jeszcze tu tacy z lewymi rączkami;) co dają zarobić innym:lol2:

maduś, gdzie jesteś?:hug:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Beatko,

:hug: Choć, szczerze mówiąc, walentynkom mówię stanowcze nie :no:

Ale Wy wariatki jesteście:lol2: Niedorajdy.... Akurat!

Powoli się wygrzebujemy z choróbsk paskudnych, oczywiście jak zwykle chorowaliśmy całym domem:( Najgorzej Jasiek - zapalenie płuc:( Jakoś do tej pory się tego dziadostwa ustrzegliśmy, a tu nagle - ni z gruszki - pach!

A jakby tego było mało, to w Tłusty Czwartek starszy synuś zrzucił ze stołu mojego laptopa i matryca ...w drobny mak:mad: Czekam na wymianę teraz, bo bez niego jak bez ręki :cry:

Z wnętrzarskich rzeczy na razie nic się nie dzieje, choć wybraliśmy już kanapy i kilka jeszcze pierdół do dziennego, ale pojawią się u nas dopiero pod koniec marca lub na początku kwietnia.

Kilka innych pierdół udało mi się przywieźć z urlopu, ale nie mam zdjęć, bo są na moim rozbitym laptopie:cry: No nie mówiłam, że jak bez ręki?