MagdaZZZ 04.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 ło matko ...ja to chyba jako jedyna na tym forum mam dwie lewe ręce Jedne szyją, robią transfery , inne malują , przerabiają meble, tapicerują ....a ja jak chce takie cudeńko to musze otworzyć portfel i płacić komuś ... Buuuuuuu Mada wszytsko genialne !!!WoW:jawdrop: aha i jeszcze jedno , mówię do meża, ze może pomógł by mi zrobić taki transfer na próbę ( bo smierdzi te nitro i żebym nie wąchała w moim stanie ) a on do mnie ,że na transferach to on sie zna dobrze po czym dodał ,że piłkarskich i że ido innych się nie tyka Rozbawił mnie na maxa nie, nie, spokojnie -są jeszcze tu tacy z lewymi rączkami;) co dają zarobić innym:lol2: maduś, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 nie, nie, spokojnie -są jeszcze tu tacy z lewymi rączkami;) co dają zarobić innym:lol2: :rotfl: To jest nas już dwie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.02.2012 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 :rotfl: To jest nas już dwie:lol2: trzy - z tego wynika:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 05.02.2012 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziu zdrówka i odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 trzy - z tego wynika:rotfl: Zakładamy klub? Pod nazwą "Niedorajdy":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 05.02.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 heheh , oj uwierzcie z moimi "NIe- zdolnościami " mogę zostać przewodniczącą tego Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 "Niedorajdy"? - to ja się wpisuję w ten klub dla niedorajd szyciowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 to i ja się do klubu wpisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 heheh , oj uwierzcie z moimi "NIe- zdolnościami " mogę zostać przewodniczącą tego Klubu Stoi Przewodnicząco:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pozdrawiam walentynkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 20.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Beatko, Choć, szczerze mówiąc, walentynkom mówię stanowcze nie Ale Wy wariatki jesteście:lol2: Niedorajdy.... Akurat! Powoli się wygrzebujemy z choróbsk paskudnych, oczywiście jak zwykle chorowaliśmy całym domem:( Najgorzej Jasiek - zapalenie płuc:( Jakoś do tej pory się tego dziadostwa ustrzegliśmy, a tu nagle - ni z gruszki - pach! A jakby tego było mało, to w Tłusty Czwartek starszy synuś zrzucił ze stołu mojego laptopa i matryca ...w drobny mak:mad: Czekam na wymianę teraz, bo bez niego jak bez ręki Z wnętrzarskich rzeczy na razie nic się nie dzieje, choć wybraliśmy już kanapy i kilka jeszcze pierdół do dziennego, ale pojawią się u nas dopiero pod koniec marca lub na początku kwietnia. Kilka innych pierdół udało mi się przywieźć z urlopu, ale nie mam zdjęć, bo są na moim rozbitym laptopie:cry: No nie mówiłam, że jak bez ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Madziu bardzo się cieszę, ze juz jesteś cały dzień myślałam, żeby wieczorem do Ciebie napisać Cieszę się, że u Was już wszyscy zdrowi, bo to najważniejsze Z niecierpliwością czekamy na wnetrzarskie nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ojjjj szkoda lampa, ale trudno się mówi... Wierzę, że jak bez ręki:bash: Najważniejsze jednak, że wyzdrowieliście maduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Przykra sprawa z tym laptopem, ale tak jak piszesz zdrowie najważniejsze i ważne, że powróciło. Teraz się trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Madziulka, fajnie , że jesteś i żeście zdrowi:))))) bo to najważniejsze:)))) buziaki dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Aj, szkoda lapka strasznie... ja już nawet przy małych usterkach się wściekam, a co dopiero taka awaria. Grunt, że da się wymienić. No i że "cały dom" wraca do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Madziu...fajnie , że zdrówko już ok:) I to najważniejsze! A laptopik...cóż naprawi się ......a jak się naprawi, będą foteczki :) Pozdrawiam ....i nie chorujcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 22.02.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jezu jakie ty masz śliczne mieszkanie taki mój klimacik obejrzałam całego bloga miodzio po prostu :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.02.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Kasiu, Aguś, Pysiaczku,Asiula, Drop i Beatko wielkie :hug: ode mnie:) Joasiu, dziękuję i witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 z kompem współczuję bardzo i fajnie, że problemy zdrowotne minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts