Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dziękuję, Pendraku, ale gdzież tam im do piękna;)

Lasche,

zdrowie najważniejsze - prawda:D I wiosna idzie:)

Namierzyłam u siebie filię składziku Diabełków i oczywiście przy pierwszej okazji się tam pofatygowałam. I za pierwszym razem trafiłam świetną ławę:D Robi się;) Miała pęknięty blat, aleśmy sobie z tym poradzili - teraz jest jak nowy:) czeka go jeszcze koloryzacja - chcę go poszarzyć.

A dziś skończyliśmy inny stolik. Jakiś czas temu trafił w moje ręce mały okrągły stolik, noga w dość dobrym stanie natomiast blat baaaardzo zniszczony. No i czeka sobie ten blat na lepsze czasy, a nodze dostał się inny - prostokątny. Pomysł podpatrzony w RM, tak wygląda

stolik2.JPG

stolik1.JPG

stolik1zoom.JPG

Nam się podoba na tyle, że póki co upadł pomysł umieszczenia atrapy kominka w tym miejscu:P

Łoooo :D fajny. To może kominek gdzie indziej? :D

Ale gdzie? Nie mam już miejsca:confused:

wooow jaki super stolik

zazdroszczę talentu odnawiania :)

a jak zdrówko u Was?

zapalenie płuc jest zdradliwe i to bardzo

trzymajcie się :)

Z tym talentem do mebli to jest tak, że ja tylko mam zamysł i pokazuję paluszkiem 'to tak a to tak", a talent ma mój mąż;) :lol2:

ooooooo jak fajnie, taka noga kojarzy się głownie z okrągłymi stołami, a tak fajnie wygląda z prostokątnym blatem, nigdy bym na to nie wpadła :)

Prawda? Podobają mi się też takie z tacą na trójnogu.

mada bardzo ładny stoliczek :yes:

A ja już jestem ciekawa tej Waszej ławy :)

Powiem Ci, że ja sama jestem ciekawa. Jeśli wyjdzie tak jak chcemy - to mam nadzieję, że będzie wyglądać tak, tyle że ta pólka u nas ma być z desek bez takich przerw, a blat poszarzany. Kurde, czy ja zrozumiała jestem?:confused:

http://media-cdn.pinterest.com/upload/93168286011092967_SYQAAEGe_c.jpg

Na razie strasznie trudno ją zeszlfować do żywego Twarda z niej dębina;)

A u Mady co kompozycja to jak z żurnala :) :) masz TY dziewczyno rękę do szczegółów :)

właśnie, włąsnie to samo chciałam napisaś , stolik oczywiscie ładny - ale to co zawsze sie dzieje na pokazanych stolikach , szafeczkach ....mniam :) kompozycje przecudowne!

Oj kurcze, dziewuchy, tak tylko machnęłam na szybko:oops: Rili rili? Śmiejecie się ze mnie czy cuś?;)

boski ten stolik! :)

Dziękuję:)

Mada, cudna kompozycja. :jawdrop:

A że ja na etapie drzwi, to od razu trochę Cię podpytam. http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Kupiłaś gotowe czy gdzieś je zamawiałaś? Bo ten wzór to jeden z moich faworytów. :)

Drop,

już gdzieś pisałam o tych drzwiach - z marketu, malowane:)

ale czadowo ten stoliczek wyszedł:o jestem pod niezmiennym wrażeniem twojego talentu:no:

podpisano - JA-Niedorajda (która malując sprajem wzór opaski drzwiowej zrobiła 10 zacieków:lol2: a i tak nie domalowała wszystkiego;):lol2:)

Oj, Madziu, niedorajdo ty;) :lol2: O talencie pisałam już wyżej;) Zakochałam się w takich stolikach, kiedy zobaczyłam ten z Riviera Maison:eek:

:rotfl::rotfl:

Maduś stoliczek świetny, zdjęcie wyszło jak na sesji:yes: ZDOLNIACHA z Ciebie:D

Aguś,

:hug:

Edytowane przez mada1412

Lasche,

sprawdź w ustawieniach, kto ma prawo do komentowania - może blogger samowolnie coś Ci zmienił :yes:

Mada,

Twoich cudnych wyczynów nawet nie komentuję, bo podobnie jak u Diabłów, słów brakuje :D Wpadam sobie i kontempluję...

Edytowane przez joliska