pendrak 23.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Te poduszki Madzia zrobione własnoręcznie??? Piękneee; czemu ja jestem takim beztalenciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 26.02.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A dziękuję, Pendraku, ale gdzież tam im do piękna;) Lasche, zdrowie najważniejsze - prawda:D I wiosna idzie:) Namierzyłam u siebie filię składziku Diabełków i oczywiście przy pierwszej okazji się tam pofatygowałam. I za pierwszym razem trafiłam świetną ławę Robi się Miała pęknięty blat, aleśmy sobie z tym poradzili - teraz jest jak nowy:) czeka go jeszcze koloryzacja - chcę go poszarzyć. A dziś skończyliśmy inny stolik. Jakiś czas temu trafił w moje ręce mały okrągły stolik, noga w dość dobrym stanie natomiast blat baaaardzo zniszczony. No i czeka sobie ten blat na lepsze czasy, a nodze dostał się inny - prostokątny. Pomysł podpatrzony w RM, tak wygląda Nam się podoba na tyle, że póki co upadł pomysł umieszczenia atrapy kominka w tym miejscu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wooow jaki super stolik zazdroszczę talentu odnawiania a jak zdrówko u Was? zapalenie płuc jest zdradliwe i to bardzo trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ooooooo jak fajnie, taka noga kojarzy się głownie z okrągłymi stołami, a tak fajnie wygląda z prostokątnym blatem, nigdy bym na to nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mada bardzo ładny stoliczek A ja już jestem ciekawa tej Waszej ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A u Mady co kompozycja to jak z żurnala :) masz TY dziewczyno rękę do szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 boski ten stolik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.02.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mada, cudna kompozycja. A że ja na etapie drzwi, to od razu trochę Cię podpytam. http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Kupiłaś gotowe czy gdzieś je zamawiałaś? Bo ten wzór to jeden z moich faworytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A u Mady co kompozycja to jak z żurnala :) masz TY dziewczyno rękę do szczegółów właśnie, włąsnie to samo chciałam napisaś , stolik oczywiscie ładny - ale to co zawsze sie dzieje na pokazanych stolikach , szafeczkach ....mniam kompozycje przecudowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale czadowo ten stoliczek wyszedł jestem pod niezmiennym wrażeniem twojego talentu:no: podpisano - JA-Niedorajda (która malując sprajem wzór opaski drzwiowej zrobiła 10 zacieków:lol2: a i tak nie domalowała wszystkiego;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 podpisano - JA-Niedorajda (która malując sprajem wzór opaski drzwiowej zrobiła 10 zacieków:lol2: a i tak nie domalowała wszystkiego;)) :rotfl: Maduś stoliczek świetny, zdjęcie wyszło jak na sesji:yes: ZDOLNIACHA z Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.02.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 ale czadowo ten stoliczek wyszedł jestem pod niezmiennym wrażeniem twojego talentu:no: podpisano - JA-Niedorajda (która malując sprajem wzór opaski drzwiowej zrobiła 10 zacieków:lol2: a i tak nie domalowała wszystkiego;)) jak dobrze Madzia, że są na ty forum tacy jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 maduś za ile będzie ława? Bo czas urzędowy u Ciebie leci jakoś zawsze szybciej niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Łoooo fajny. To może kominek gdzie indziej? Ale gdzie? Nie mam już miejsca:confused: wooow jaki super stolik zazdroszczę talentu odnawiania a jak zdrówko u Was? zapalenie płuc jest zdradliwe i to bardzo trzymajcie się Z tym talentem do mebli to jest tak, że ja tylko mam zamysł i pokazuję paluszkiem 'to tak a to tak", a talent ma mój mąż ooooooo jak fajnie, taka noga kojarzy się głownie z okrągłymi stołami, a tak fajnie wygląda z prostokątnym blatem, nigdy bym na to nie wpadła Prawda? Podobają mi się też takie z tacą na trójnogu. mada bardzo ładny stoliczek A ja już jestem ciekawa tej Waszej ławy Powiem Ci, że ja sama jestem ciekawa. Jeśli wyjdzie tak jak chcemy - to mam nadzieję, że będzie wyglądać tak, tyle że ta pólka u nas ma być z desek bez takich przerw, a blat poszarzany. Kurde, czy ja zrozumiała jestem? http://media-cdn.pinterest.com/upload/93168286011092967_SYQAAEGe_c.jpg Na razie strasznie trudno ją zeszlfować do żywego Twarda z niej dębina;) A u Mady co kompozycja to jak z żurnala :) masz TY dziewczyno rękę do szczegółów właśnie, włąsnie to samo chciałam napisaś , stolik oczywiscie ładny - ale to co zawsze sie dzieje na pokazanych stolikach , szafeczkach ....mniam kompozycje przecudowne! Oj kurcze, dziewuchy, tak tylko machnęłam na szybko:oops: Rili rili? Śmiejecie się ze mnie czy cuś? boski ten stolik! Dziękuję Mada, cudna kompozycja. A że ja na etapie drzwi, to od razu trochę Cię podpytam. http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Kupiłaś gotowe czy gdzieś je zamawiałaś? Bo ten wzór to jeden z moich faworytów. Drop, już gdzieś pisałam o tych drzwiach - z marketu, malowane:) ale czadowo ten stoliczek wyszedł jestem pod niezmiennym wrażeniem twojego talentu:no: podpisano - JA-Niedorajda (która malując sprajem wzór opaski drzwiowej zrobiła 10 zacieków:lol2: a i tak nie domalowała wszystkiego;)) Oj, Madziu, niedorajdo ty;) O talencie pisałam już wyżej;) Zakochałam się w takich stolikach, kiedy zobaczyłam ten z Riviera Maison:eek: :rotfl: Maduś stoliczek świetny, zdjęcie wyszło jak na sesji:yes: ZDOLNIACHA z Ciebie:D Aguś, Edytowane 27 Lutego 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 no kupia jakaś ...jak to się śmiejemy ??? niejeden magazyn mógłby się od Ciebie uczyć ...rili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Lasche, a dlaczego ja nie mogę już dłuższy czas u Ciebie komentarzy na blogu zostawiać? Zbanowałaś mnie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 noż kurcze okazuje się, że nie tylko TY a ja się nie znam ...nie wiem nawet jak to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 yyy powiedz ze to zdjęcie z jakiegoś magazynu prawda?opadła mi szczęka do samej podłogi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 mada Twoja ława będzie boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.02.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Lasche, sprawdź w ustawieniach, kto ma prawo do komentowania - może blogger samowolnie coś Ci zmienił Mada, Twoich cudnych wyczynów nawet nie komentuję, bo podobnie jak u Diabłów, słów brakuje Wpadam sobie i kontempluję... Edytowane 28 Lutego 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts