pendrak 28.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Mada, pisałam kiedyś, że twój dom mi się kojarzy z Riviera Maison, które zresztą darzę dozgonną miłością i teraz widzę, że to nie przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 yyy powiedz ze to zdjęcie z jakiegoś magazynu prawda? opadła mi szczęka do samej podłogi!! No wariatka;) Pewnie, że z magazynu;) mada Twoja ława będzie boska Ja już ją kocham, głównie ze względu na półkę Lasche, sprawdź w ustawieniach, kto ma prawo do komentowania - może blogger samowolnie coś Ci zmienił Mada, Twoich cudnych wyczynów nawet nie komentuję, bo podobnie jak u Diabłów, słów brakuje Wpadam sobie i kontempluję... Oj, Jolu Mada, pisałam kiedyś, że twój dom mi się kojarzy z Riviera Maison, które zresztą darzę dozgonną miłością i teraz widzę, że to nie przypadek. Oj, ja też darzę RM miłością wielką, oj wielką Ale, że moja chałupka Ci się tak kojarzy ? Dzięki:hug: A moja ława ze składziku po szlifowaniu, pomalowaniu nóg i dorobieniu półki wygląda tak Po raz kolejny nie zrobiłam zdjęcia przed:( Musi Wam wystarczyć mój opis:D Ciemnobrązowa, z połamanym blatem, bez półki - obraz nędzy i rozpaczy;) Teraz czeka ją (i mnie;)) bejcowanie blatu i półki i potraktowanie ich pastą wybielającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A moja ława ze składziku po szlifowaniu, pomalowaniu nóg i dorobieniu półki wygląda tak Po raz kolejny nie zrobiłam zdjęcia przed:( Musi Wam wystarczyć mój opis:D Ciemnobrązowa, z połamanym blatem, bez półki - obraz nędzy i rozpaczy;) Teraz czeka ją (i mnie;)) bejcowanie blatu i półki i potraktowanie ich pastą wybielającą. O matko:jawdrop::jawdrop: Już jest piękna, a czytam, że to jeszcze nie koniec metamorfozy:o:o Jesteś czarodziejką maduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mada ale pięknie wyszła Ci ta ława I jak szybko - okropnie zazdroszczę! Napisz proszę czym zamierzasz bejcować i i bielić bo ja mam taki sam pomysł na blat edit: No i oczywiście jeszcze to piękne zdjęcie i aranżacja w ogóle na nim - jak z katalogu! Muszę się uczyć od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 06.03.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ława - rewelacja!! Super mebel. Cudownie go przerobiliście!! Ja już bym chyba taką zostawiła. Ogromnie mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.03.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Piękna ława! Choć ja i tak kocham Twoją podłogę. Kurcze, sama bym taką ławę chciała... (i się zaczyna!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Świetnie wyszła ale żeby nie zrobić zdjęcia PRZED ? Pewnie taką kupiliście żartuję fajna jest No weź, rozgryzłaś mnie A tak na serio - dzwoniłam specjalnie do męża i okazało się, że ma jakieś jedno sprzed na telefonie:lol2: Więc wrzucęhttp://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dobrze, Szerloku:D Pysiaczku,bejca dąb rustikal, a po 48h pasta wybielająca Starwax - pisała o niej Kasia_sw. Mam nadzieję, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) No, jeśli takim w typie Jude'a Law - to poproszę Ruby, Aniu - dziękuję Nieskromnie dodam, że mi się też podoba;) Edytowane 6 Marca 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 :rotfl: Masz tu Łotsonie ławę w trakcie malowania - postawiliśmy ją na chwilę przy kanapie coby sprawdzić rozmiarowo;) Na blacie widać jeszcze ślady po naprawie - kołkowaniu i klejeniu. Na bałagan nie patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mada, co tu gadać, zdjęcie jak z katalogu a ława szczęka opada ... :jawdrop: ehhh pięknie jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Maduś...pięknie wyszła ta ława!!!! Ja też już myślałam, że to koniec! CZARODZIEJKA:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 MADA.... Twoje wyczyny - ława, zdjęcia, aranżacja - zasługują na najwyższe oceny! RH powinno się zapisać do Ciebie na szkolenie albo Cię zatrudnić jako stylistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Faktycznie ciemna, ale cudeńko zrobiliście - brawo . Niniejszym potwierdzam autentyczność i zgodność obu egzemplarzy (tj. jednego i tego samego egzemplarza ). :rotfl: Ufff... certyfikat autentyczności przyznany:D Mada, co tu gadać, zdjęcie jak z katalogu a ława szczęka opada ... :jawdrop: ehhh pięknie jak zawsze... Maduś...pięknie wyszła ta ława!!!! Ja też już myślałam, że to koniec! CZARODZIEJKA:):) Dziewczyny, zawstydzacie mnie:oops: W zasadzie mógłby już być koniec, ale mnie tak strasznie kręci poszarzane drewno - mam taką belkę w kuchni MADA.... Twoje wyczyny - ława, zdjęcia, aranżacja - zasługują na najwyższe oceny! RH powinno się zapisać do Ciebie na szkolenie albo Cię zatrudnić jako stylistę Yyyyyyy.... Jolcia kochana ... jak wyżej... się nie poczuwam;) Bo ja niczego nie aranżuję - lekko ogarniam do zdjęć A jeśli chodzi o RH to mam minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Co za różnica RM czy RH - powinni się od Ciebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 oj Maduś, Maduś - czarodziejko:lol: cudna jest ta ława:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 PIĘKNA ława PIĘKNA!!!!!! po prostu obłędna i ława i właścicielka czarodziejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ława ...TOZ TO SZOK:) masz wprawne łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Maduś, ale cudeńko wyczarowałaś. Ława jest przepiękna! W ogóle ile to musi być satysfakcji kiedy się patrzy na takie świetne efekty własnej pracy. No, jeśli takim w typie Jude'a Law - to poproszę Jude Law! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.03.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 niesamowite... ja też kcem taką ławę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts