Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

yyy powiedz ze to zdjęcie z jakiegoś magazynu prawda?

opadła mi szczęka do samej podłogi!!

No wariatka;) :lol2: Pewnie, że z magazynu;)

mada Twoja ława będzie boska :jawdrop:

Ja już ją kocham, głównie ze względu na półkę:p

Lasche,

sprawdź w ustawieniach, kto ma prawo do komentowania - może blogger samowolnie coś Ci zmienił :yes:

Mada,

Twoich cudnych wyczynów nawet nie komentuję, bo podobnie jak u Diabłów, słów brakuje :D Wpadam sobie i kontempluję...

Oj, Jolu:hug:

Mada, pisałam kiedyś, że twój dom mi się kojarzy z Riviera Maison, które zresztą darzę dozgonną miłością i teraz widzę, że to nie przypadek. :p

Oj, ja też darzę RM miłością wielką, oj wielką:yes: Ale, że moja chałupka Ci się tak kojarzy ? :rolleyes: Dzięki:hug:

A moja ława ze składziku po szlifowaniu, pomalowaniu nóg i dorobieniu półki wygląda tak

%25C5%2582awa.JPG

Po raz kolejny nie zrobiłam zdjęcia przed:( Musi Wam wystarczyć mój opis:D Ciemnobrązowa, z połamanym blatem, bez półki - obraz nędzy i rozpaczy;) Teraz czeka ją (i mnie;)) bejcowanie blatu i półki i potraktowanie ich pastą wybielającą.

A moja ława ze składziku po szlifowaniu, pomalowaniu nóg i dorobieniu półki wygląda tak

%25C5%2582awa.JPG

Po raz kolejny nie zrobiłam zdjęcia przed:( Musi Wam wystarczyć mój opis:D Ciemnobrązowa, z połamanym blatem, bez półki - obraz nędzy i rozpaczy;) Teraz czeka ją (i mnie;)) bejcowanie blatu i półki i potraktowanie ich pastą wybielającą.

O matko:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Już jest piękna, a czytam, że to jeszcze nie koniec metamorfozy:o:o Jesteś czarodziejką maduś:wiggle:

mada ale pięknie wyszła Ci ta ława :jawdrop:

I jak szybko - okropnie zazdroszczę! :cry:

Napisz proszę czym zamierzasz bejcować i i bielić bo ja mam taki sam pomysł na blat :D

edit:

No i oczywiście jeszcze to piękne zdjęcie i aranżacja w ogóle na nim - jak z katalogu! Muszę się uczyć od Ciebie :)

Świetnie wyszła ale żeby nie zrobić zdjęcia PRZED ? Pewnie taką kupiliście :rotfl: żartuję :hug: fajna jest :D

No weź, rozgryzłaś mnie :p A tak na serio - dzwoniłam specjalnie do męża i okazało się, że ma jakieś jedno sprzed na telefonie:lol2: Więc wrzucęhttp://emoty.blox.pl/resource/chytry.gif

Faktycznie ciemna, ale cudeńko zrobiliście - brawo :D.

Niniejszym potwierdzam autentyczność i zgodność obu egzemplarzy (tj. jednego i tego samego egzemplarza :D).

:rotfl: :rotfl:

Ufff... certyfikat autentyczności przyznany:D

Mada, co tu gadać, zdjęcie jak z katalogu a ława szczęka opada ... :jawdrop::jawdrop:

ehhh pięknie jak zawsze...

Maduś...pięknie wyszła ta ława!!!! Ja też już myślałam, że to koniec!

CZARODZIEJKA:):):)

Dziewczyny, zawstydzacie mnie:oops: W zasadzie mógłby już być koniec, ale mnie tak strasznie kręci poszarzane drewno - mam taką belkę w kuchni :rolleyes:

MADA.... Twoje wyczyny - ława, zdjęcia, aranżacja - zasługują na najwyższe oceny! RH powinno się zapisać do Ciebie na szkolenie albo Cię zatrudnić jako stylistę :D

Yyyyyyy.... Jolcia kochana :hug:... jak wyżej... się nie poczuwam;) Bo ja niczego nie aranżuję - lekko ogarniam do zdjęć;) A jeśli chodzi o RH to mam minus:p