agawi74 22.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Świetne te kieliszki:jawdrop: Tyle, ze ja już tyle tych kieliszków, ze jak kupię jeszcze jeden komplecik, to mnie luby z domu wyrzuci:lol2: Czekamy na pastę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No i nareszcie mam sofy:wave: http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif A będą fotki?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/zarlok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.03.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Oj, ja też czekam na pastę Na razie blat tylko pobejcowany i wygląda nieładnie No i wrzucam zdjęcia z kanapami;) Nie zwracajcie uwagi na niewyprasowane pokrowce;) Edytowane 22 Marca 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Pięknie maduś powiem Ci, że w Waszych wnętrzach pasują wyłącznie właśnie te sofki:yes: I słupy masz tak samo spękane jak moje na poddaszu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 22.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Dzięki Mada za cynka o kieliszkach! http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/thankyou1.gif Miałam właśnie te upatrzone od dłuższego czasu. Dobrze, że się wstrzymałam, ponieważ z tego co piszesz w Biedronce są po 2/3 ceny. Lecę jutro, mam nadzieję, że jeszcze będą Nie mogę się doczekać fotek z nowymi sofami i ławą edit: ooo.. już są! Super sofy! Tak u Was pasują, ze wyglądają jakby stały tam od zawsze Naprawdę fajnie!! Podoba mi się też Twój dywan pod ławą Ależ macie teraz miejsca na rodzinne spędzanie czasu Edytowane 22 Marca 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.03.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzięki Mada za cynka o kieliszkach! http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/thankyou1.gif Miałam właśnie te upatrzone od dłuższego czasu. Dobrze, że się wstrzymałam, ponieważ z tego co piszesz w Biedronce są po 2/3 ceny. Lecę jutro, mam nadzieję, że jeszcze będą Nie ma za co:) Ja swoje kupowałam w mojej B. - wiesz gdzie;) Było jeszcze kilka opakowań Mam nadzieję, że wystarczy i dla Ciebie:) Aga, ja też ryzykowałam wyrzucenie razem z kieliszkami, ale użyłam mocnych argumentów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 U ciebie jest tak pięknie i świetliście:rolleyes: Sofki nie mogły być inne, a już na pewno nie w innym kolorze;) Uwielbiam klimat Waszego poddasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Maduś, no pięknie u Ciebie, coraz piękniej Sofy pasują idealnie, nie mogliście chyba wybrać lepiej. No i będzie można wygodnie posiedzieć w większym gronie. Najbardziej oczywiście niezmiennie wielbię drewniane słupy. Kapitalne są! I to właśnie dlatego, że spękane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.03.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 edit: ooo.. już są! Super sofy! Tak u Was pasują, ze wyglądają jakby stały tam od zawsze Naprawdę fajnie!! Podoba mi się też Twój dywan pod ławą Ależ macie teraz miejsca na rodzinne spędzanie czasu Ano, mamy:D Dywan też z I. Sizalowy, nazywa się Egeby chyba... U ciebie jest tak pięknie i świetliście:rolleyes: Sofki nie mogły być inne, a już na pewno nie w innym kolorze;) Uwielbiam klimat Waszego poddasza... Madzu dzięki:) Byłoby świetliściej, gdybym umyła okna, ale mi się nie chce:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.03.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 no pięknie!!!, nie prasuj, u Ciebie wyjątkowo pasują takie jakie są, chyba że nie lubisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.03.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam się Serdecznie że ja tu wcześniej nie trafiłam Fantastyczne to twoje poddasze wprost jak z katalogu dla mnie odlot Sofki rewelacyjnie wkomponowały sie w wystrój To ja tez idę jutro na łowy może znajdę te cudniaste kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 cóż tu innego można napisać, po za tym ze jest CUDNIE jasno, czysto i przytulnie zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Madziu cudownie Cóż więcej powiedzieć.....najpięlniejsze poddasze jakie widziałam Idealne miejsce do wypoczynku....stolik juz wygląda pięknie a dywan mnie zauroczył ja totalny przeciwnik dywanów zastanawiam sie nad podobnym jednym słowem pięknie p.s. jaki rozmiar ma Twój dywan ? Edytowane 23 Marca 2012 przez kasia_sw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 23.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 mada, cudownie u Ciebie! Kanapy pasują idealnie . A kieliszki... potwierdzam, są piękne, pisałam o nich kiedyś u yokasi, bo wynalazłam je sobie jako prezent na gwiazdkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 mada super wpasowały się te kanapy Ja oczywiście Ektorpy uwielbiam I sama się zastanawiam czy dwójki bym jeszcze nie wcisnęła pod okno U Ciebie te białe prezentują się pieknie I bardzo fajnie, że pokazałaś ławę, bo trochę mi ulżyło! Bo w naszej też blat zabejcowany póki co i właśnie taki ciemny mi się wydawał, że już się biłam z myślami oczywiście. A tu się okazuje, że jednak tak ma być To zdjęcie mi bardzo pomogło - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 mada...powtarzam za moimi poprzedniczkami...cudnie, jasno i klimacik zapraszający do wypoczynku:) aż chciałoby się przysiąść Pasują do twoich wnętrz idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasiata 23.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Chcę się przywitać i powtórzyć jak papuga za Kasią to najpiękniejsze poddasze jakie widziałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 23.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Madzia no jak w niebie:))))))bosssssko sielsko anielsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.03.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 no pięknie!!!, nie prasuj, u Ciebie wyjątkowo pasują takie jakie są, chyba że nie lubisz:) Serio serio? To nie prasuję Może się same naprostują Witam się Serdecznie że ja tu wcześniej nie trafiłam Fantastyczne to twoje poddasze wprost jak z katalogu dla mnie odlot Sofki rewelacyjnie wkomponowały sie w wystrój To ja tez idę jutro na łowy może znajdę te cudniaste kieliszki Witaj Karolku cóż tu innego można napisać, po za tym ze jest CUDNIE jasno, czysto i przytulnie zarazem Madziu cudownie Cóż więcej powiedzieć.....najpięlniejsze poddasze jakie widziałam Idealne miejsce do wypoczynku....stolik juz wygląda pięknie a dywan mnie zauroczył ja totalny przeciwnik dywanów zastanawiam sie nad podobnym jednym słowem pięknie p.s. jaki rozmiar ma Twój dywan ? Kasieńko, ja też z tych, co nie lubią dywanów:) Ale ten mnie złamał Od jakiegoś już czasu szukałam sizalowego. Ten ma 133x195cm. mada, cudownie u Ciebie! Kanapy pasują idealnie . A kieliszki... potwierdzam, są piękne, pisałam o nich kiedyś u yokasi, bo wynalazłam je sobie jako prezent na gwiazdkę . Pamiętam.... Kiedyś napaliłam się na podobne w Tchibo, ale ostatecznie ktoś mi je podkupił. Teraz widzę, że dobrze się stało, bo były ponad trzykrotnie droższe;) mada super wpasowały się te kanapy Ja oczywiście Ektorpy uwielbiam I sama się zastanawiam czy dwójki bym jeszcze nie wcisnęła pod okno U Ciebie te białe prezentują się pieknie I bardzo fajnie, że pokazałaś ławę, bo trochę mi ulżyło! Bo w naszej też blat zabejcowany póki co i właśnie taki ciemny mi się wydawał, że już się biłam z myślami oczywiście. A tu się okazuje, że jednak tak ma być To zdjęcie mi bardzo pomogło - dzięki! Szczerze mówiąc, to już mnie denerwuje ten ciemny blat:( mada...powtarzam za moimi poprzedniczkami...cudnie, jasno i klimacik zapraszający do wypoczynku:) aż chciałoby się przysiąść Pasują do twoich wnętrz idealnie:) Chcę się przywitać i powtórzyć jak papuga za Kasią to najpiękniejsze poddasze jakie widziałam !!! Witaj Pasiata, rozgość się Madzia no jak w niebie:)))))) bosssssko sielsko anielsko:) A wiesz, że ja nie lubię tego określenia;) Nie mam w ogóle aniołów;) A w ogóle to dzięki Dziewuszki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mada, ależ świetliście U Ciebie. Pięknie! Ty wiesz, że ja od dawna jestem zakochana w Twoim poddaszu. A wiesz, że teraz zauważyłam, że masz taką dość niską ściankę kolankową. Świetnie sobie z nią poradziłaś. I do tego 2 słupy na środku, które zamiast przeszkodą stały się atutem... Ja bym się pewnie zanarzekała na śmierć. A Ty wyczarowałaś z tego katalogowe wnętrze A wiesz może ile cm ma ta Twoja ścianka kolankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts