Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Mada za cynka o kieliszkach! http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/thankyou1.gif

Miałam właśnie te upatrzone od dłuższego czasu. Dobrze, że się wstrzymałam, ponieważ z tego co piszesz w Biedronce są po 2/3 ceny. Lecę jutro, mam nadzieję, że jeszcze będą :)

Nie mogę się doczekać fotek z nowymi sofami i ławą :D

edit: ooo.. już są! Super sofy! Tak u Was pasują, ze wyglądają jakby stały tam od zawsze :) Naprawdę fajnie!! Podoba mi się też Twój dywan pod ławą :)

Ależ macie teraz miejsca na rodzinne spędzanie czasu :D

Edytowane przez Ruby

Dzięki Mada za cynka o kieliszkach! http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/thankyou1.gif

Miałam właśnie te upatrzone od dłuższego czasu. Dobrze, że się wstrzymałam, ponieważ z tego co piszesz w Biedronce są po 2/3 ceny. Lecę jutro, mam nadzieję, że jeszcze będą :)

Nie ma za co:) Ja swoje kupowałam w mojej B. - wiesz gdzie;) Było jeszcze kilka opakowań:) Mam nadzieję, że wystarczy i dla Ciebie:)

Aga,

ja też ryzykowałam wyrzucenie razem z kieliszkami, ale użyłam mocnych argumentów;):D

edit: ooo.. już są! Super sofy! Tak u Was pasują, ze wyglądają jakby stały tam od zawsze :) Naprawdę fajnie!! Podoba mi się też Twój dywan pod ławą :)

Ależ macie teraz miejsca na rodzinne spędzanie czasu :D

Ano, mamy:D Dywan też z I. ;) Sizalowy, nazywa się Egeby chyba...

U ciebie jest tak pięknie i świetliście:rolleyes: Sofki nie mogły być inne, a już na pewno nie w innym kolorze;) Uwielbiam klimat Waszego poddasza...

Madzu

dzięki:) Byłoby świetliściej, gdybym umyła okna, ale mi się nie chce:P

Madziu cudownie :jawdrop:

Cóż więcej powiedzieć.....najpięlniejsze poddasze jakie widziałam :wiggle:

Idealne miejsce do wypoczynku....stolik juz wygląda pięknie a dywan mnie zauroczył :) ja totalny przeciwnik dywanów zastanawiam sie nad podobnym :p

jednym słowem pięknie :D

p.s. jaki rozmiar ma Twój dywan ? ;)

Edytowane przez kasia_sw

mada super wpasowały się te kanapy :yes: Ja oczywiście Ektorpy uwielbiam ;) :D

I sama się zastanawiam czy dwójki bym jeszcze nie wcisnęła pod okno :rotfl:

U Ciebie te białe prezentują się pieknie :yes:

I bardzo fajnie, że pokazałaś ławę, bo trochę mi ulżyło! Bo w naszej też blat zabejcowany póki co i właśnie taki ciemny mi się wydawał, że już się biłam z myślami oczywiście. A tu się okazuje, że jednak tak ma być :) To zdjęcie mi bardzo pomogło - dzięki! :hug:

no pięknie!!!, nie prasuj, u Ciebie wyjątkowo pasują takie jakie są, chyba że nie lubisz:)

Serio serio? To nie prasuję:D Może się same naprostują;)

Witam się Serdecznie że ja tu wcześniej nie trafiłam :jawdrop:

Fantastyczne to twoje poddasze wprost jak z katalogu dla mnie odlot

Sofki rewelacyjnie wkomponowały sie w wystrój

To ja tez idę jutro na łowy może znajdę te cudniaste kieliszki ;)

Witaj Karolku:D

cóż tu innego można napisać, po za tym ze jest CUDNIE :)

jasno, czysto i przytulnie zarazem :)

Madziu cudownie :jawdrop:

Cóż więcej powiedzieć.....najpięlniejsze poddasze jakie widziałam :wiggle:

Idealne miejsce do wypoczynku....stolik juz wygląda pięknie a dywan mnie zauroczył :) ja totalny przeciwnik dywanów zastanawiam sie nad podobnym :p

jednym słowem pięknie :D

p.s. jaki rozmiar ma Twój dywan ? ;)

Kasieńko,

ja też z tych, co nie lubią dywanów:) Ale ten mnie złamał;) Od jakiegoś już czasu szukałam sizalowego. Ten ma 133x195cm.

mada, cudownie u Ciebie! Kanapy pasują idealnie :yes:.

A kieliszki... potwierdzam, są piękne, pisałam o nich kiedyś u yokasi, bo wynalazłam je sobie jako prezent na gwiazdkę :D.

Pamiętam.... Kiedyś napaliłam się na podobne w Tchibo, ale ostatecznie ktoś mi je podkupił. Teraz widzę, że dobrze się stało, bo były ponad trzykrotnie droższe;)

mada super wpasowały się te kanapy :yes: Ja oczywiście Ektorpy uwielbiam ;) :D

I sama się zastanawiam czy dwójki bym jeszcze nie wcisnęła pod okno :rotfl:

U Ciebie te białe prezentują się pieknie :yes:

I bardzo fajnie, że pokazałaś ławę, bo trochę mi ulżyło! Bo w naszej też blat zabejcowany póki co i właśnie taki ciemny mi się wydawał, że już się biłam z myślami oczywiście. A tu się okazuje, że jednak tak ma być :) To zdjęcie mi bardzo pomogło - dzięki! :hug:

Szczerze mówiąc, to już mnie denerwuje ten ciemny blat:(

mada...powtarzam za moimi poprzedniczkami...cudnie, jasno i klimacik zapraszający do wypoczynku:) aż chciałoby się przysiąść:)

Pasują do twoich wnętrz idealnie:)

Chcę się przywitać i powtórzyć jak papuga za Kasią to najpiękniejsze poddasze jakie widziałam !!!:)

Witaj Pasiata, rozgość się:)

Madzia no jak w niebie:))))))

bosssssko sielsko anielsko:)

A wiesz, że ja nie lubię tego określenia;) Nie mam w ogóle aniołów;):lol2:

A w ogóle to dzięki Dziewuszki:hug::hug::hug:

Mada, ależ świetliście U Ciebie. Pięknie! Ty wiesz, że ja od dawna jestem zakochana w Twoim poddaszu.

A wiesz, że teraz zauważyłam, że masz taką dość niską ściankę kolankową. Świetnie sobie z nią poradziłaś. I do tego 2 słupy na środku, które zamiast przeszkodą stały się atutem... Ja bym się pewnie zanarzekała na śmierć. A Ty wyczarowałaś z tego katalogowe wnętrze :)

A wiesz może ile cm ma ta Twoja ścianka kolankowa?