Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życia

Obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym.

Pogodnych i ciepłych

Swiąt Zmartwychwstania Pańskiego

Życzy Ala z Rodzinką

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madziu,no bajka.Twoje poddasze jest na pierwszym miejscu we wszystkich mieszkaniowych rankingach :) I chociaż ja idę trochę w innym kierunku ostatnio,to jednak trochę Twojego stylu muszę przemycić :)

Pozdrawiam cieplutko.

Hej, no zawstydzasz mnie :oops:

ależ pięknie :) Uwielbiam wchodzic do Twojego wątku

I ja chcę ektorpy, tylko kiedy wrócą te rozkładane do Ikea??? buuuuuu :(

Bylam wczoraj w Ikea. Dwojki rozkladane mialy byc w polowie marca. Jednak ich powrot zostal przesuniety na "poswietach". Tez sie na nie czaje.

Madziu oczywiscie chwale pod niebiosa Twoj piekny dom na poddaszu, lubie zagladac i podziwiac. Zawsze wchodze z nadzieja na nowa porcje fotek. Moglabym tak bez konca je ogladac.

Wiecie, ja już jestem po pierwszej nocy spędzonej na kanapie i właściwie dla mnie mogą sobie te rozkładane w ogóle nie wracać;) :p

Hej maduś:bye: Co słychać, jak się ma stoliczek?:p

mada jak ława?

Bo u mnie totalny brak czasu a w związku z tym brak postępów w tym temacie :(

Na dodatek biała farba tikurilli jest u nas przeźroczysta :cry:

Czym Ty malowałaś u siebie nogi? :)

Dziewczyny, nawet nie pytajcie o ławę, bo mam mega wq....wa:mad::mad: Od 22 marca czekam na pastę - a to nie zamówili, a to nie dowieżli:mad: Podobnież ma być jutro.... Trafiłam na tak nierzetelnego gościa, co się szumnie doradcą klienta zwie, że szok:x:x:x Kontakt z nim maskryczny, nie ma czasu na maile, nie odbiera telefonu itp., chyba, że stacjonarny. Gdyby nie fakt, że rozpaczliwie tej pasty potrzebuję, już dawno bym zrezygnowała. Podejrzewam jednak, że procedura zwrotu pieniędzy (zapłaciłam za przesyłkę kurierem:sick:) trwałaby jeszcze dłużej:x

Pysiaczku, ja maluję albo Bondexem albo Dekoralem.

Dzięki Dziewuszki za życzenia świąteczne:D

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,

pełnych wiary, nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół

oraz wesołego Alleluja życzy Tosia, Jasiek, Marta i Bartek ze Stańczykowa :)

http://img407.imageshack.us/img407/8447/wielkanoc2012jakudekoro.jpg

Bardzo Wam dziękuję za życzenia:) Jak tam po świętach?

Słuchajcie, wpisem nt sprzedawcy pasty chyba odczarowałam rzeczywistość;) Paczka przyszła w Wielki Piątek, ale dopiero dzisiaj zabraliśmy się za ławę. Sporo pracy, ale było warto... Blat skończony i - jak dla mnie - wygląda pięknie:oops: Została nam półka, którą na razie pobejcowałam. Na dzisiaj jest tak

%25C5%2582awa%2520po%2520bieleniu%25201.JPG

I z bliska

%25C5%2582awa%2520po%2520bieleniu%2520zoom.JPG

Półka po bejcowaniu ma dokładnie taki kolor jak blat przed pastowaniem. Widać różnicę;)

Poza tym już jakiś czas noszę się z zamiarem odsielszczenia mojego mieszkania. Chcę pójść w trochę innym kierunku i już zaczęłam zmiany;) mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pokazać efekty:D

Edytowane przez mada1412