Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada1412 fajnie, że zawitałaś na forum ...miło Cię tu widzieć :) Ja znam Twoje mieszkanko od dłuższego czasu ... Twój blog był jednym z pierwszych na na który trafiłam w internecie i od tamtej pory zaglądam do Ciebie z ogromną przyjemnością :)

Pomysł z podłogą rewelacyjny też chętnie widziałabym taką w moim przedpokoju ;) kto wie, może kiedyś :) Stolik piękny ale u mnie już nie ma na niego miejsca :(

Pozdrawiam Cię cieplutko i z niecierpliwością czekam na kolejne odsłony remontowych rewolucji :wiggle:

Maduś nie wiem co się stało ale mój wątek zniknął :( Napiszę do Ciebie na maila w sprawie stolika.

Paula,

ja widzę, że tu jakiś grubszy problem nastąpił:mad: Do części wątków w ogóle nie mozna wejść, postów edytować też nie, o poczcie nie mówiąc:evil:.

Napisz do mnie na [email protected].

Buziak:*

Dziś smutny dzień bez forum (chyba mój pierwszy od prawie pół roku;)). Ale jak to mówią - nie ma tego złeo... Jedyny wątek na który mi się udało wejsć, to agi_domatorki, i tak weszłam jakoś na jej posty, a tam nagle moim oczom się jawi wątek o tytule No Place Like Home:D I ku mojej jeszcze większej radości - udało mi się na ten wątek wejść:wave: I tak nadrobiłam zaległości, przeczytałam wszystko i mogę się spokojnie przywitać:bye:

I jakie wspaniałe wieści pod koniec czytam - dziewczynki dostały po pięknym stoliczku:D Szkoda, że się nie załapałam;)

PS Jeszcze tylko w kwestii Naszej Zachodniopomorskości dodam: To, że pochodzę ze Szczecina większość już wie;) Ale chciałam dodać, że mama pochodzi ze wspomnianego Choszczna (tam też mieszka moja babcia), a w Koszalinie droga Mado mieszkałam przez prawie 3 lata, wraz z moim ówczesnym narzeczonym;) Pozdrów ode mnie to miasto:bye: - mam do niego duży sentyment;)

MagdoZ,

nie było pretekstu do chwalenia się wzrostem ;) Też do niskich nie należę...

Mado,

reaguję niemal tak samo na słowa "jesteś wielka" :) Czy dostałaś moje PW z adresem i prośbą?

Jolisko,

dostałam, bo jeszcze wczoraj zdołałam przeczytać, a potem wszystko nagle przestało działać i nie mogę już przeczytać nic:(

Magdo,

czy dobrze rozumiem, że weszłaś na mój wątek tylko dlatego, że inne nie działały?:mad:

:wave: Witam Cię u siebie:) W Szczecinie mieszkają moja siostra i mój brat:)

Atika,

dziękuję:) I witam się również:)