mada1412 21.05.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Dziewczyny, są stoliki! Niezwykle trudny logistycznie był ten rekonesans. Byłam dziś bez auta i z dwójką dzieci:evil: Czekam na wiadomości od Was na prw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Naprawdę je kupiłaś???I taszczyłaś do domu, bez auta, z 2 dzieci??? Brak mi słów!!! PW wysłałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 21.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wysłałam wiadomość Kochana kobitka z Ciebie,z dwójką dzieci,bez auta.Takie poświęcenie dla forumowych koleżanek.Duży buziak Ci się należy jak nic :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 O Matko Boska i cały tabunie okolicznych świętych... Mada - jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.05.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Mada1412 fajnie, że zawitałaś na forum ...miło Cię tu widzieć Ja znam Twoje mieszkanko od dłuższego czasu ... Twój blog był jednym z pierwszych na na który trafiłam w internecie i od tamtej pory zaglądam do Ciebie z ogromną przyjemnością Pomysł z podłogą rewelacyjny też chętnie widziałabym taką w moim przedpokoju kto wie, może kiedyś Stolik piękny ale u mnie już nie ma na niego miejsca Pozdrawiam Cię cieplutko i z niecierpliwością czekam na kolejne odsłony remontowych rewolucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.05.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Maduś nie wiem co się stało ale mój wątek zniknął Napiszę do Ciebie na maila w sprawie stolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.05.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Maduś nie wiem co się stało ale mój wątek zniknął Napiszę do Ciebie na maila w sprawie stolika. A ja nie mogę odebrać poczty:( Wyskakuje mi jakiś błąd:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.05.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 O Matko Boska i cały tabunie okolicznych świętych... Mada - jesteś wielka Tak jest! całe 1m 76cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.05.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Kasiu,witam Cię u siebie:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 22.05.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Maduś nie wiem co się stało ale mój wątek zniknął Napiszę do Ciebie na maila w sprawie stolika. Paula, ja widzę, że tu jakiś grubszy problem nastąpił Do części wątków w ogóle nie mozna wejść, postów edytować też nie, o poczcie nie mówiąc:evil:. Napisz do mnie na [email protected]. Buziak:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Maduś,napisałam na interia.pl taki adres znalazłam na blogu.Jakbyś go nie odebrała to napiszę raz jeszcze na gazeta.pl Niestety problem z wątkami to grubsza sprawa :/ Ale nic mi nastroju nie jest w stanie zepsuć,bo już prawie jestem właścicielką stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Dziś smutny dzień bez forum (chyba mój pierwszy od prawie pół roku;)). Ale jak to mówią - nie ma tego złeo... Jedyny wątek na który mi się udało wejsć, to agi_domatorki, i tak weszłam jakoś na jej posty, a tam nagle moim oczom się jawi wątek o tytule No Place Like Home I ku mojej jeszcze większej radości - udało mi się na ten wątek wejść I tak nadrobiłam zaległości, przeczytałam wszystko i mogę się spokojnie przywitać I jakie wspaniałe wieści pod koniec czytam - dziewczynki dostały po pięknym stoliczku:D Szkoda, że się nie załapałam;) PS Jeszcze tylko w kwestii Naszej Zachodniopomorskości dodam: To, że pochodzę ze Szczecina większość już wie;) Ale chciałam dodać, że mama pochodzi ze wspomnianego Choszczna (tam też mieszka moja babcia), a w Koszalinie droga Mado mieszkałam przez prawie 3 lata, wraz z moim ówczesnym narzeczonym;) Pozdrów ode mnie to miasto:bye: - mam do niego duży sentyment;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.05.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A, i widzę, że niewiele niższa ode mnie jesteś Witaj w gronie wysokich na forum:D Jak na razie jest nas tu malutko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.05.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 MagdoZ, nie było pretekstu do chwalenia się wzrostem Też do niskich nie należę... Mado, reaguję niemal tak samo na słowa "jesteś wielka" Czy dostałaś moje PW z adresem i prośbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.05.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 To i ja się witam w Twoim wątku i podziwiam mieszkanko. Pięknie je urządziłaś. Z uczuciem i smakiem Nie w moim stylu ale podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 MagdoZ, nie było pretekstu do chwalenia się wzrostem Też do niskich nie należę... Mado, reaguję niemal tak samo na słowa "jesteś wielka" Czy dostałaś moje PW z adresem i prośbą? Jolisko, dostałam, bo jeszcze wczoraj zdołałam przeczytać, a potem wszystko nagle przestało działać i nie mogę już przeczytać nic:( Magdo, czy dobrze rozumiem, że weszłaś na mój wątek tylko dlatego, że inne nie działały? Witam Cię u siebie:) W Szczecinie mieszkają moja siostra i mój brat:) Atika, dziękuję I witam się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.05.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mada,od wczoraj nie działa NIC, ani wątki, ani poczta - nie mogłam wykonać przelewu.Czy mogę prosić o powtórkę danych na mail: [email protected] Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mado, wysłałam maila na adres gazetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mado, wysłałam maila na adres gazetowy Już odpisałam:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam i ja, choć ja nie z tych lubiących gadulić na forum, ale chyba pozwolisz mi zerkać od czasu do czasu i pozachwycać się ? Kocham te klimaty, choć nie widać tego po moim domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts