aneta s 21.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A ja też jakoś nie jestem przekonana do inspirowanych. Anetko, a czy miałaś okazję siedzieć na RARze? Ja nie:no: i troszkę się obawiam:rolleyes: Choć zwykłe Eamesy były dla mnie zaskakująco wygodne. To ja swoich chłopaków podrzucę także;) Madzia znajoma ma , super wygodny to on nie jest:no: ale ja mam drewniany i bez baraniej skórki moje 4 litery też długo nie usiedzą... Lasche no kochana ale wyzwanie...ja swoje to conajmniej na 2 tygodnie bym podrzuciła , jak na kolonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 no to lasche otwiera kolonie lista zapisów otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.04.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 lasche ja wiem że się za dobrze nie znamy ale weź i moje szczęścia na kolonie sztuk dwie - 6 i 2 dasz radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 I ja mojego Jaśka zapisuję- lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 22.04.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 To i ja. Chlopiec lat 5,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No Lasche...teraz nie ma wyjścia...Musisz podać termin kolonii i przygotować się na inwazję Urwisów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Madzia Pochwal się co nowego zmajstrowałaś. Nie uwierzę jak Napiszesz że nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No właśnie jak wprowadzanie czarnego się odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.04.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Mada, serdeczne i wielkie gratulacje - cudna fota Twoich arcydzieł w Green Canoe Wiosna!!!!! PS. O Matko Boska, ale u Ciebie cudna metamorfoza - czerń jest rewelacyjna do Twoich wnętrz!!!!! Pięknie i oryginalnie!!!!!! A ława to wiesz, że chyba lepsza niż w RM? I poduszki cudniaste....... :hug:Ależ Ty masz oko;) A gdzie Ty się w ogóle podziewasz? Madzia Pochwal się co nowego zmajstrowałaś. Nie uwierzę jak Napiszesz że nic... No właśnie jak wprowadzanie czarnego się odbywa? Wróciłam z pracy i padnięta jestemhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif Ale coś tam przybyło, więc wrzucam. Coraz bardziej lubię tę lampę Doszły wreszcie regaliki i ramki, choć na razie wiszą tymczasowo I to na razie tyle:) Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 mada jak ty utrzymujesz taką czystość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 mada jest prześlicznie! Dopiero teraz widzę jak masz ładnie przybrane okna No i półka w ławie gotowa jak widzę Cudnie, po prostu cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ach... pięknie, pięknie - zdjęcia jak z ukochanego katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 no własnie dzięki pysiaczkowi dojrzałam aranżację okiennąa mogłabyś zrobić zdjęcie z bliska?jak są zaczepione te roletki?i czy zaslony u ciebie to sie zasłaniają czy tylko funkcja ozdobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.04.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 mada jak ty utrzymujesz taką czystość? Żartujesz? To tylko tak na zdjęciach wygląda;) mada jest prześlicznie! Dopiero teraz widzę jak masz ładnie przybrane okna No i półka w ławie gotowa jak widzę Cudnie, po prostu cudnie Półka gotowa:yes: Wyszła trochę inaczej niż blat, bo nie znalazłam dębowych desek. A za okna - dziękuję Ach... pięknie, pięknie - zdjęcia jak z ukochanego katalogu Julciu, nie zawstydzaj mnie. no własnie dzięki pysiaczkowi dojrzałam aranżację okienną a mogłabyś zrobić zdjęcie z bliska? jak są zaczepione te roletki? i czy zaslony u ciebie to sie zasłaniają czy tylko funkcja ozdobna? Rolety są zawieszone na haczykach - wkrętach. Zasłony zasłaniam;) Rolety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 23.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 a dałoby się zdjęcie z bliska zrobić? pliiiiiisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.04.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 a dałoby się zdjęcie z bliska zrobić? pliiiiiisss Dałoby, ale nie dzisiaj, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Świetnie wyważone proporcje czerni i bieli ...powoli pojawia się coraz więcej tej pierwszej ...bardzo fajnie :) Do matek przyszłych kolonistów :) Jestem wzruszona Waszym zaufaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.04.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Do matek przyszłych kolonistów :) http://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gif Jestem wzruszona Waszym zaufaniem :) No jak tu Ci nie ufać?http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif I dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 24.04.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 mada no zlituję się nie musi być na wczoraj :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Madzia piękne to Wasze poddasze! ja jestem nieustajaco zachwycona!:yes: Lasche Ja Kochana bez mrugnięcia okiem powierzyłabym Ci swoje dzieci:hug: bardziej obawiam się o Twoją kondycję psychiczną po tym turnusie z naszą bandą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts