Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mada żebyś widziała jaki wczoraj mój mąż miał ubaw jak byliśmy na obiedzie na mieście i ja wyjęłam na stół mój narysowany plan pokoju i meble wycięte z karteczek i zaczęłam mu pokazywać jakby to było z dwoma ektorpami :rotfl:

Najważniejsze, że nie powiedział NIE :D

mada żebyś widziała jaki wczoraj mój mąż miał ubaw jak byliśmy na obiedzie na mieście i ja wyjęłam na stół mój narysowany plan pokoju i meble wycięte z karteczek i zaczęłam mu pokazywać jakby to było z dwoma ektorpami :rotfl:

Najważniejsze, że nie powiedział NIE :D

:jawdrop::lol2::lol2: Mission ALMOST completed:rotfl:

:) o tak Mada ... najlepiej zdejmij z jednego haczyka i łopatologicznie ... rzeczy najprostsze są najtrudniejsze do wykonania ... my to facetowi musimy pokazać a ten przy całym swoim geniuszu musi mieć bardzo obrazowo ... :rotfl:

słyszałam legendy o zwykłych białych roletach które podobno są w sklepie na I ... podobno tanie i efektownie proste ... i nigdy ich w sklepie na I nie widziałam ale ja nie ma I u siebie i jak wpadam do niej raz na pół roku to głupieje jak pies w rzeźni :lol2: widziałaś tam takie ?:)

nie wiem czy to już było ale zasłony ... cudnie zwyczajna faktura ... skąd one ?

Jula,

okno mam zamontowane wg tej zasady

http://www.oknoidrzwi.pl/upl/il1170164127.jpg

Pierwsze słyszę, żeby wysokość od ścianki kolankowej miała wpływ na takie akcje z oknem:jawdrop: Przecież wiadomo, że na wszystkich oknach się czasem wilgoć skrapla... Wietrzyć wystarczy;) Nie zauważyłam też, by coś pleśniało:o

Najpiękniej dziękuję Maduś za informację :hug: Będę zatem grzecznie prosić by jednak Panowie podjęli trud obniżenia okna ;)

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Madzia na pewno intensywnie pracuje - taki czas tu i ówdzie ;)

Oj, Jolu,

jakbyś zgadła;)

Sama już nie wiem, czy taka jestem niezorganizowana, czy mi czasu nie starcza na wszystko:cry:

Zaniedbałam i odwiedziny u Was, i swój wątek....:oops:

Na krótko dziś wpadam, żeby pokazać moją lampę:) Nad stołem. Tamta czarna była świetna, ale na tyle spodobała się mojej siostrze, że nie miałam serca odmówić i ją podarowałam:) W międzyczasie trafiło nam się totalnie industrialne lampiszcze, które po małym tuningu - pomalowanie, okablowanie itp. - wygląda tak

lamp%2520page.jpg

nowa%2520lampa2.JPG

mada o to chodziło :D

ale jakby jeszcze tak z bliska jak to wkręcone :D wiem wiem d... zawracam :D

a powiedz mi u ciebie to sa rolety rzymskie tak?

kupowalas je gdzieś czy szyłaś ? jaka cena ewentualnie?

dzięki :*

Ale one są powieszone tak na haczykach jak obrazki na ten przykład;) Żadna tam filozofia...

Rolety są z Jyska, zdobyte po wielu miesiącach polowania, wreszcie mi je dowieźli na specjalne zamówienie;)

:)

nie wiem czy to już było ale zasłony ... cudnie zwyczajna faktura ... skąd one ?

Ze sklepu na I;)

Śliczna lampa i kolorystycznie bardzo pasuje. Taki mały pazur wśród sielskości:wiggle::rolleyes:

Mały? Ja już chcę uciec od tego sielskiego klimaciku;)

Fajna:)

i ten turkus:P ślinię się normalnie na coś w tym kolorze:)

Miłej wymiany;)

Turkusowy thonecik podebrany moim dzieciom:P

:jawdrop: świetna!

Porządne lampiszcze :yes:

Lampa cudowna....chyba nawet ładniejsza od poprzedniej ;)

Dzięki :)

A mnie się wydaje taka nachalnie pierwszoplanowa :oops:

Jolu,

ona właśnie miała być pierwszoplanowa, ale żeby aż tak nachalnie to nie:no: Aż tak źle jest IYO?