mada1412 27.04.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 a dałoby się zdjęcie z bliska zrobić? pliiiiiisss Asiu, oto zdjęcie z bliska. Rolety mają okrągle zawieszki i wiszą na hacykach wkręconych nad oknami. O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.04.2012 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Chyba tak, bo kubki też widziałam ale ja mam już zakaz kupowania kubków A ja mam zakaz kupowania miseczek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 mada żebyś widziała jaki wczoraj mój mąż miał ubaw jak byliśmy na obiedzie na mieście i ja wyjęłam na stół mój narysowany plan pokoju i meble wycięte z karteczek i zaczęłam mu pokazywać jakby to było z dwoma ektorpami Najważniejsze, że nie powiedział NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.04.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 mada żebyś widziała jaki wczoraj mój mąż miał ubaw jak byliśmy na obiedzie na mieście i ja wyjęłam na stół mój narysowany plan pokoju i meble wycięte z karteczek i zaczęłam mu pokazywać jakby to było z dwoma ektorpami Najważniejsze, że nie powiedział NIE :lol2: Mission ALMOST completed:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jeszcze teraz w weekend musimy to pmierzyć na żywo w pokoju (chyba za pomocą jakichś kartonów) i się zobaczy Fajnie by było jakby to weszło i nie zagracało za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 27.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 mada o to chodziło ale jakby jeszcze tak z bliska jak to wkręcone wiem wiem d... zawracam a powiedz mi u ciebie to sa rolety rzymskie tak? kupowalas je gdzieś czy szyłaś ? jaka cena ewentualnie? dzięki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 27.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 o tak Mada ... najlepiej zdejmij z jednego haczyka i łopatologicznie ... rzeczy najprostsze są najtrudniejsze do wykonania ... my to facetowi musimy pokazać a ten przy całym swoim geniuszu musi mieć bardzo obrazowo ... słyszałam legendy o zwykłych białych roletach które podobno są w sklepie na I ... podobno tanie i efektownie proste ... i nigdy ich w sklepie na I nie widziałam ale ja nie ma I u siebie i jak wpadam do niej raz na pół roku to głupieje jak pies w rzeźni widziałaś tam takie ? nie wiem czy to już było ale zasłony ... cudnie zwyczajna faktura ... skąd one ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W I. były ładne białe rolety rzymskie, gładkie i w paski, ale z tego co wiem zostały wycofane i to już jakiś czas temu niestety. Ja u siebie w kuchni miałam taką dzięki temu, że kupiłam ją już kilka lat temu sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.04.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Jula, okno mam zamontowane wg tej zasady http://www.oknoidrzwi.pl/upl/il1170164127.jpg Pierwsze słyszę, żeby wysokość od ścianki kolankowej miała wpływ na takie akcje z oknem:jawdrop: Przecież wiadomo, że na wszystkich oknach się czasem wilgoć skrapla... Wietrzyć wystarczy;) Nie zauważyłam też, by coś pleśniało:o Najpiękniej dziękuję Maduś za informację Będę zatem grzecznie prosić by jednak Panowie podjęli trud obniżenia okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 14.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Madziu gdzie Ty sie podzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.05.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Madzia puk - puk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.05.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Madzia na pewno intensywnie pracuje - taki czas tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.05.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Madzia na pewno intensywnie pracuje - taki czas tu i ówdzie Oj, Jolu, jakbyś zgadła;) Sama już nie wiem, czy taka jestem niezorganizowana, czy mi czasu nie starcza na wszystko:cry: Zaniedbałam i odwiedziny u Was, i swój wątek.... Na krótko dziś wpadam, żeby pokazać moją lampę Nad stołem. Tamta czarna była świetna, ale na tyle spodobała się mojej siostrze, że nie miałam serca odmówić i ją podarowałam:) W międzyczasie trafiło nam się totalnie industrialne lampiszcze, które po małym tuningu - pomalowanie, okablowanie itp. - wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Śliczna lampa i kolorystycznie bardzo pasuje. Taki mały pazur wśród sielskości:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Fajna:)i ten turkus:P ślinię się normalnie na coś w tym kolorze:) Miłej wymiany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Porządne lampiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Lampa cudowna....chyba nawet ładniejsza od poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A mnie się wydaje taka nachalnie pierwszoplanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.05.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 mada o to chodziło ale jakby jeszcze tak z bliska jak to wkręcone wiem wiem d... zawracam a powiedz mi u ciebie to sa rolety rzymskie tak? kupowalas je gdzieś czy szyłaś ? jaka cena ewentualnie? dzięki :* Ale one są powieszone tak na haczykach jak obrazki na ten przykład;) Żadna tam filozofia... Rolety są z Jyska, zdobyte po wielu miesiącach polowania, wreszcie mi je dowieźli na specjalne zamówienie;) nie wiem czy to już było ale zasłony ... cudnie zwyczajna faktura ... skąd one ? Ze sklepu na I;) Śliczna lampa i kolorystycznie bardzo pasuje. Taki mały pazur wśród sielskości:wiggle: Mały? Ja już chcę uciec od tego sielskiego klimaciku;) Fajna:) i ten turkus:P ślinię się normalnie na coś w tym kolorze:) Miłej wymiany;) Turkusowy thonecik podebrany moim dzieciom:P świetna! Porządne lampiszcze Lampa cudowna....chyba nawet ładniejsza od poprzedniej Dzięki A mnie się wydaje taka nachalnie pierwszoplanowa Jolu, ona właśnie miała być pierwszoplanowa, ale żeby aż tak nachalnie to nie:no: Aż tak źle jest IYO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No coś Ty, u Ciebie miałoby być źle? Nigdy w życiu Tylko tak zaskakująco dla mnie - wybaczysz, prawda? I tak się na to poddasze wprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts