Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No coś Ty, u Ciebie miałoby być źle? Nigdy w życiu :) Tylko tak zaskakująco dla mnie - wybaczysz, prawda?

I tak się na to poddasze wprowadzę :D

Oj, no coś Ty - myślisz, że się obraziłam?:hug: Ja nie z tych, co tylko same ochy i achy przyjmują;)

Zdaję sobie sprawę, że jest duuuża, ale jak popatrzyłam na te z HKLiving, to mi się właśnie takiej dużej zachciało:)

http://farm7.static.flickr.com/6004/5933557138_a402f31014.jpg

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ojacieżpierdzielę !!!! ale lampiszon :jawdrop: !!!!!! boski !!!!!!! jak ja uwielbiam takie klimaty !!!! i po cichutku powiem, że bardzo cieszy mnie Twoje subtelne przechodzenie na industrialną stronę mocy ...http://emoty.blox.pl/resource/vampire.gif a nie mają dzieci przypadkiem jakiegoś tolix'a do podebrania? pasował by nieziemsko !!!!

niech no tylko lasche to zobaczy :lol2:

Przeczytałam twój wątek od deski do deski.:)

Mado, coraz piękniejsze jest twoje poddasze. Dechy, szachownica..., No poprostu REWELACJA!!!

Lampiszcze odlotowe (choć może trochę duże jest).

"Dobrze mieszkaj" kupiłam tylko dla twoich wnętrz.

Fajnie, że jesteś na FM, będę do Ciebie często zaglądać.

Pozdawiam

Witam Cię serdecznie. Jestem stałym podglądaczem i wielbicielem Twoich wnętrz i pomysłów. Jedno zasadnicze pytanie - gdzie Ty dziewczyno znajdujesz takie cudowne lampy? Pierwsza (nie dziwię się siostrze - dlaczego nie jesteś MOJĄ siostrą!! :)) jak i druga są nieziemskie. Ja też chce takie zwisy :((

Super lampa! Lampy industrialne stylizowane są często boskie, ale nie ma to jak prawdziwy industrial :D

Bardzo lubię prawdziwe przedmioty z historią :)

To tak jak ja;) Nasza przynajmniej kilkanaście lat oświetlała halę fabryczną:)

ojacieżpierdzielę !!!! ale lampiszon :jawdrop: !!!!!! boski !!!!!!! jak ja uwielbiam takie klimaty !!!! i po cichutku powiem, że bardzo cieszy mnie Twoje subtelne przechodzenie na industrialną stronę mocy ...http://emoty.blox.pl/resource/vampire.gif a nie mają dzieci przypadkiem jakiegoś tolix'a do podebrania? pasował by nieziemsko !!!!

niech no tylko lasche to zobaczy :lol2:

Ale fajnie:D Że Cię cieszy - bo mnie też:lol2: Dzieciaki niestety tolixów nie mają;) Ewentualnie tripp trappa mogę im jeszcze podebrać:D

Przeczytałam twój wątek od deski do deski.:)

Mado, coraz piękniejsze jest twoje poddasze. Dechy, szachownica..., No poprostu REWELACJA!!!

Lampiszcze odlotowe (choć może trochę duże jest).

"Dobrze mieszkaj" kupiłam tylko dla twoich wnętrz.

Fajnie, że jesteś na FM, będę do Ciebie często zaglądać.

Pozdawiam

Dzięki Jana, witaj i zaglądaj kiedy chcesz:)

Mada AAAAALLLLLEEEE lampa :) gabaryty powalają na łopatki :) mi się podoba :)

Wiesz, ona na żywo jakoś nie jest taka gabarytowo powalająca;) Ale może już się przyzwyczailiśmy.... Fajnie, że Ci się podoba:)

Witam Cię serdecznie. Jestem stałym podglądaczem i wielbicielem Twoich wnętrz i pomysłów. Jedno zasadnicze pytanie - gdzie Ty dziewczyno znajdujesz takie cudowne lampy? Pierwsza (nie dziwię się siostrze - dlaczego nie jesteś MOJĄ siostrą!! :)) jak i druga są nieziemskie. Ja też chce takie zwisy :((

Szukam, szperam, zglądam.... i znajduję. Czasem mam wrażenie, że jedna przyciąga kolejne:rotfl: Z harmonijkowym kinkietem było np tak, że bardzo długo takiego szukałam, a jak już znalazłam, zaraz trafił się drugi, o wiele ładniejszy;) Kaiser Idell - prawdziwa klasyka, właśnie przechodzi małą renowację. Ze zwisami podobnie - ledwo kupiliśmy ten pierwszy czarny nad stól, pojawiła się ta wieeeelka, która wisi teraz... A zaraz za nią przybyły nam takie

http://9design.pl/data/gfx/pictures/large/6/9/3396_2.jpg

W sam raz do łazienki po remoncie;)

A w ogóle witam Cię serdecznie :):)

Śliczne lampusiątko :D

Niezmiennie jednak wzdycham do tej :) i podziwiam Twój czarodziejski talent.

http://3.bp.blogspot.com/-ANd33i3xplU/TqXCmWhuHQI/AAAAAAAAA_w/m9ZBFaJFVQI/s400/kinkiet%2Bw%2Bkuchni.JPG

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Mada, uwielbiam Twoje poddasze, a mój mąż wymyślił ostatnio, że kupimy projekt domu bez poddasza, bo na poddaszach jest duszno :mad:, nie wyobrażam sobie wogóle domu bez poddasza.

No niestety Pendraczku... my zdychamy! Żałuję, że nie zainwestowaliśmy w centralną klimatyzację.

No niestety Pendraczku... my zdychamy! Żałuję, że nie zainwestowaliśmy w centralną klimatyzację.

Ane3ka, u mnie też jest teraz sauna, bo mamy teraz całe mieszkanie na poddaszu, a mały włącza sobie wiatraczek i wystawia do niego mordkę, ale jednak nie wyobrażam sobie, żeby wogóle nie mieć poddasza, bo one mają super klimat.

• 2 weeks później...

Rany, tyle czasu mnie nie było:jawdrop: Pół czerwca w podróży, potem wariactwo w pracy do 1. tygodnia lipca i dopiero teraz tu zaglądam:oops:

Anetko, na urlop jedziemy jutro:) Jedziemy do ukochanego Krakowa:) Dwa ostatnie dni spędziłam na prasowaniu i pakowaniu rzeczy - sporo tego jest na czteroosobową rodzinkę;)