mada1412 31.05.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No coś Ty, u Ciebie miałoby być źle? Nigdy w życiu Tylko tak zaskakująco dla mnie - wybaczysz, prawda? I tak się na to poddasze wprowadzę Oj, no coś Ty - myślisz, że się obraziłam? Ja nie z tych, co tylko same ochy i achy przyjmują Zdaję sobie sprawę, że jest duuuża, ale jak popatrzyłam na te z HKLiving, to mi się właśnie takiej dużej zachciało:) http://farm7.static.flickr.com/6004/5933557138_a402f31014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A ja nie z tych, co tylko ochy i achy prawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 31.05.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A ja nie z tych, co tylko ochy i achy prawią I bardzo dobrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 31.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Super lampa! Lampy industrialne stylizowane są często boskie, ale nie ma to jak prawdziwy industrial Bardzo lubię prawdziwe przedmioty z historią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ojacieżpierdzielę !!!! ale lampiszon !!!!!! boski !!!!!!! jak ja uwielbiam takie klimaty !!!! i po cichutku powiem, że bardzo cieszy mnie Twoje subtelne przechodzenie na industrialną stronę mocy ...http://emoty.blox.pl/resource/vampire.gif a nie mają dzieci przypadkiem jakiegoś tolix'a do podebrania? pasował by nieziemsko !!!! niech no tylko lasche to zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 01.06.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Przeczytałam twój wątek od deski do deski. Mado, coraz piękniejsze jest twoje poddasze. Dechy, szachownica..., No poprostu REWELACJA!!! Lampiszcze odlotowe (choć może trochę duże jest). "Dobrze mieszkaj" kupiłam tylko dla twoich wnętrz. Fajnie, że jesteś na FM, będę do Ciebie często zaglądać. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.06.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mada AAAAALLLLLEEEE lampa gabaryty powalają na łopatki mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 01.06.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam Cię serdecznie. Jestem stałym podglądaczem i wielbicielem Twoich wnętrz i pomysłów. Jedno zasadnicze pytanie - gdzie Ty dziewczyno znajdujesz takie cudowne lampy? Pierwsza (nie dziwię się siostrze - dlaczego nie jesteś MOJĄ siostrą!! ) jak i druga są nieziemskie. Ja też chce takie zwisy ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.06.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Super lampa! Lampy industrialne stylizowane są często boskie, ale nie ma to jak prawdziwy industrial Bardzo lubię prawdziwe przedmioty z historią To tak jak ja;) Nasza przynajmniej kilkanaście lat oświetlała halę fabryczną ojacieżpierdzielę !!!! ale lampiszon !!!!!! boski !!!!!!! jak ja uwielbiam takie klimaty !!!! i po cichutku powiem, że bardzo cieszy mnie Twoje subtelne przechodzenie na industrialną stronę mocy ...http://emoty.blox.pl/resource/vampire.gif a nie mają dzieci przypadkiem jakiegoś tolix'a do podebrania? pasował by nieziemsko !!!! niech no tylko lasche to zobaczy Ale fajnie:D Że Cię cieszy - bo mnie też Dzieciaki niestety tolixów nie mają Ewentualnie tripp trappa mogę im jeszcze podebrać Przeczytałam twój wątek od deski do deski. Mado, coraz piękniejsze jest twoje poddasze. Dechy, szachownica..., No poprostu REWELACJA!!! Lampiszcze odlotowe (choć może trochę duże jest). "Dobrze mieszkaj" kupiłam tylko dla twoich wnętrz. Fajnie, że jesteś na FM, będę do Ciebie często zaglądać. Pozdawiam Dzięki Jana, witaj i zaglądaj kiedy chcesz:) Mada AAAAALLLLLEEEE lampa gabaryty powalają na łopatki mi się podoba Wiesz, ona na żywo jakoś nie jest taka gabarytowo powalająca;) Ale może już się przyzwyczailiśmy.... Fajnie, że Ci się podoba:) Witam Cię serdecznie. Jestem stałym podglądaczem i wielbicielem Twoich wnętrz i pomysłów. Jedno zasadnicze pytanie - gdzie Ty dziewczyno znajdujesz takie cudowne lampy? Pierwsza (nie dziwię się siostrze - dlaczego nie jesteś MOJĄ siostrą!! ) jak i druga są nieziemskie. Ja też chce takie zwisy ( Szukam, szperam, zglądam.... i znajduję. Czasem mam wrażenie, że jedna przyciąga kolejne:rotfl: Z harmonijkowym kinkietem było np tak, że bardzo długo takiego szukałam, a jak już znalazłam, zaraz trafił się drugi, o wiele ładniejszy;) Kaiser Idell - prawdziwa klasyka, właśnie przechodzi małą renowację. Ze zwisami podobnie - ledwo kupiliśmy ten pierwszy czarny nad stól, pojawiła się ta wieeeelka, która wisi teraz... A zaraz za nią przybyły nam takie http://9design.pl/data/gfx/pictures/large/6/9/3396_2.jpg W sam raz do łazienki po remoncie;) A w ogóle witam Cię serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 01.06.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No nie, jesteś moim guru, co jedna to lepsza. Kończ remont w łazience, wieszaj szybko i wrzucaj zdjęcia. Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ło matko z córkom ...ale lampa ...lasche pada z zachwytu ...na tamtą czarną też się śliniłam ...ale to cudo ...przebija wszystkie zwisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Śliczne lampusiątko Niezmiennie jednak wzdycham do tej i podziwiam Twój czarodziejski talent. http://3.bp.blogspot.com/-ANd33i3xplU/TqXCmWhuHQI/AAAAAAAAA_w/m9ZBFaJFVQI/s400/kinkiet%2Bw%2Bkuchni.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Madzia ach to Wasze poddasze...lampa super choć ja wolałam poprzednią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 01.07.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Mada, uwielbiam Twoje poddasze, a mój mąż wymyślił ostatnio, że kupimy projekt domu bez poddasza, bo na poddaszach jest duszno , nie wyobrażam sobie wogóle domu bez poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.07.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Mada, uwielbiam Twoje poddasze, a mój mąż wymyślił ostatnio, że kupimy projekt domu bez poddasza, bo na poddaszach jest duszno , nie wyobrażam sobie wogóle domu bez poddasza. No niestety Pendraczku... my zdychamy! Żałuję, że nie zainwestowaliśmy w centralną klimatyzację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Madzia puk - puk!!! co Porabiasz? Masz już urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 02.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No niestety Pendraczku... my zdychamy! Żałuję, że nie zainwestowaliśmy w centralną klimatyzację. Ane3ka, u mnie też jest teraz sauna, bo mamy teraz całe mieszkanie na poddaszu, a mały włącza sobie wiatraczek i wystawia do niego mordkę, ale jednak nie wyobrażam sobie, żeby wogóle nie mieć poddasza, bo one mają super klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Rany, tyle czasu mnie nie było:jawdrop: Pół czerwca w podróży, potem wariactwo w pracy do 1. tygodnia lipca i dopiero teraz tu zaglądam:oops: Anetko, na urlop jedziemy jutro:) Jedziemy do ukochanego Krakowa:) Dwa ostatnie dni spędziłam na prasowaniu i pakowaniu rzeczy - sporo tego jest na czteroosobową rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Maduś, Dobrze, że jesteś Wypoczywajcie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.07.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Madziu udanego wypoczynku! ja też kocham Kraków - przez 5 lat był moim domem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts