mada1412 23.08.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Wracam z niemal miesięcznym poślizgiem W Krakowie jak zwykle było cuuuuudownie:) Pogoda nam dopisała, choć chwilami przydały się przeciwdeszczówki;) Złaziliśmy wszystkie nasze stare ścieżki, odkryliśmy sporo nowych..... Ale dla Jaśka hitem były makiety zabytków - najlepsze do zabawy ludzikami Lego:lol2: Czemu te zdjęcia takie małe? Co to się porobiło tutaj? Ja chcę znów moje duuuże zdjęcia:cry: Trochę się u mnie pozmieniało, więc aktualizuję domowe zdjęcia;) Wyszukane ostatnio na pchlim puzderko na małe conieco;) Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.08.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Pokazywałam już kiedyś ten stolik, teraz w czerni;) I kanapownia od strony kuchni Dobra, wystarczy kliknąć na zdjęcie i otwiera się duże:yes: Ale może coś jest nie tak z rozmiarem moich zdjęć, co? Help Dziewczyny:wtf: Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Mada, wszystko jest ok ze zdjęciami. To na Forum pozmieniali. Ja to się tylko zapytowuję, dlaczego u Ciebie w domu nie widać obecności takiego małego urwisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Mada, wszystko jest ok ze zdjęciami. To na Forum pozmieniali. Ja to się tylko zapytowuję, dlaczego u Ciebie w domu nie widać obecności takiego małego urwisa? Aniu, urwisów to ja mam dwóch:D A ich obecność bardzo, oj bardzo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 W życiu bym nie powiedziała. Chyba, że zdjęcia w Photoshopie obrabiasz Pięknie poza tym, ale to wiesz, bo od wieków Cię podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 W życiu bym nie powiedziała. Chyba, że zdjęcia w Photoshopie obrabiasz Pięknie poza tym, ale to wiesz, bo od wieków Cię podziwiam! He, he:lol2: Nie mam Photoshopa Jak się dobrze przyjrzeć, to na ostatnim zdjęciu widać na pufie nóżkę mojego syneczka w biało-niebieskiej skarpetce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.08.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 E tam, nóżka. Ja nie o nóżce. Ja o tych piętrzących się stosach i walających po kątach tonach plastiku, którego, choćby się nie chciało, to kochająca rodzinka obdaruje ukochanego urwisa. U mnie cały salon jest upstrzony. I nie oszukujmy się - u Ciebie jest jak w żurnalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 E tam, jak w żurnalu:no: Wredna ze mnie mamuśka i całe te stosy, o których mówisz mają ode mnie bana na salon:lol2: Którego i tak rzadko się przestrzega;) Do zdjęć czyszczę plany Aniu, jeszcze prywata do Ciebie - mogę prosić o link do Twojego bloga, bo mi coś blogger nie hula jak należy:mad: i wcięło mi część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.08.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No ja niestety mam bąbla w takim wieku, że wszystko jest rozciągnięte po pokoju. A że w salonie głównie spędzamy czas, to i tam najwięcej tego badziewia. Do tego dochodzi mi grzebanie i wywlekanie wszystkiego z szuflad i ściąganie różnych niebezpiecznych przedmiotów na siebie. Ale kilka lat i będzie spokój Odnośnie prywaty to: http://azyciekolemsietoczy.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Śliczności pourlopowe pokazujesz A duże zdjęcia można wstawić, korzystając ręcznie z dawnej opcji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dziękuję U nas do niedawna Jasiu robił porządki w szafkach kuchennych. Kilka razy w tygodniu:D Nawciągał się nasz odkurzacz kaszy, ryżu czy otrębów, że hej:lol2: Powoli z tego wyrasta, ale czasem jeszcze zdarzają się różne akcje;) Starszy Jędrek jest natomiast niekwestionowanym Mistrzem Rozpierduchy Wokół Siebie, bez względu na to gdzie usiądzie i co robi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Śliczności pourlopowe pokazujesz A duże zdjęcia można wstawić, korzystając ręcznie z dawnej opcji itd. Jolciu, jak to ręcznie? Że niby te wyżej nożnie wklejałam? EDIT: Ok, już wiem - trzeba normalnie po wklepać adres, tak? Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 24.08.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Próbuję zatem;) HURRRRAAA!! Udało się! Dziękuję Jolu!!!:hug: Edytowane 13 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.08.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ha! Wiedziałam, że coś pięknego u Ciebie zobaczę . Czarne dodatki extra Znalazłam nóżkę Synka , a fenomenalne zdjęcia to zapewne zasługa dobrego sprzętu, ręki i oka Zdecydowanie za rzadko nas rozpieszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Mada fajnie że wróciłaś i jak zwykle z pięknymi zdjęciami Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Fajnie, że jesteście z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 27.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 W życiu bym nie powiedziała. Chyba, że zdjęcia w Photoshopie obrabiasz Pięknie poza tym, ale to wiesz, bo od wieków Cię podziwiam! Ja też jestem w szoku, bo u mnie przy jednym szkrabie plastik zalewa nasz salon, a tu tak pięknie, chyba jestem wybitnie nieperfekcyjną panią domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.08.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Hej maduś- fajnie, ze już jesteś:wiggle:Jak zwykle mnie zatkało- piękne foty:o:o:rolleyes: Jetseś czarodziejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.08.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Madzia:hug:zdjęcia jak zwykle powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.09.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Piękne zmiany maduś No i super, że na urlopie wypoczęliście porządnie A ja zamówiłam i właśnie czekam na ektorpa 2os A najwyżej będzie ciasno co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts