Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wracam z niemal miesięcznym poślizgiem

;) W Krakowie jak zwykle było cuuuuudownie:) Pogoda nam dopisała, choć chwilami przydały się przeciwdeszczówki;) Złaziliśmy wszystkie nasze stare ścieżki, odkryliśmy sporo nowych..... Ale dla Jaśka hitem były makiety zabytków - najlepsze do zabawy ludzikami Lego:lol2:

jaś makieta.jpg

jaś makieta 1.jpg

:mad: Czemu te zdjęcia takie małe? Co to się porobiło tutaj? :jawdrop: Ja chcę znów moje duuuże zdjęcia:cry:

Trochę się u mnie pozmieniało, więc aktualizuję domowe zdjęcia;)

sofy4.jpg

sofy7.jpg

Wyszukane ostatnio na pchlim puzderko na małe conieco;)

puzderko1.jpg

Edytowane przez mada1412

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pokazywałam już kiedyś ten stolik, teraz w czerni;)

stolik2.jpg

I kanapownia od strony kuchni

sofy8.jpg

Dobra, wystarczy kliknąć na zdjęcie i otwiera się duże:yes: Ale może coś jest nie tak z rozmiarem moich zdjęć, co? Help Dziewczyny:wtf:

Edytowane przez mada1412

W życiu bym nie powiedziała. Chyba, że zdjęcia w Photoshopie obrabiasz ;)

Pięknie poza tym, ale to wiesz, bo od wieków Cię podziwiam!

He, he:lol2: Nie mam Photoshopa :p Jak się dobrze przyjrzeć, to na ostatnim zdjęciu widać na pufie nóżkę mojego syneczka w biało-niebieskiej skarpetce:yes:

E tam, nóżka. Ja nie o nóżce. Ja o tych piętrzących się stosach i walających po kątach tonach plastiku, którego, choćby się nie chciało, to kochająca rodzinka obdaruje ukochanego urwisa. U mnie cały salon jest upstrzony. I nie oszukujmy się - u Ciebie jest jak w żurnalu :)

E tam, jak w żurnalu:no: Wredna ze mnie mamuśka i całe te stosy, o których mówisz mają ode mnie bana na salon:lol2: Którego i tak rzadko się przestrzega;) Do zdjęć czyszczę plany:lol2:

Aniu, jeszcze prywata do Ciebie - mogę prosić o link do Twojego bloga, bo mi coś blogger nie hula jak należy:mad: i wcięło mi część.

No ja niestety mam bąbla w takim wieku, że wszystko jest rozciągnięte po pokoju. A że w salonie głównie spędzamy czas, to i tam najwięcej tego badziewia. Do tego dochodzi mi grzebanie i wywlekanie wszystkiego z szuflad i ściąganie różnych niebezpiecznych przedmiotów na siebie. Ale kilka lat i będzie spokój :)

Odnośnie prywaty to: http://azyciekolemsietoczy.blogspot.com

Dziękuję:hug:

U nas do niedawna Jasiu robił porządki w szafkach kuchennych. Kilka razy w tygodniu:D Nawciągał się nasz odkurzacz kaszy, ryżu czy otrębów, że hej:lol2: Powoli z tego wyrasta, ale czasem jeszcze zdarzają się różne akcje;) Starszy Jędrek jest natomiast niekwestionowanym Mistrzem Rozpierduchy Wokół Siebie, bez względu na to gdzie usiądzie i co robi:p

Śliczności pourlopowe pokazujesz :D

A duże zdjęcia można wstawić, korzystając ręcznie z dawnej opcji itd. ;)

Jolciu, jak to ręcznie? Że niby te wyżej nożnie wklejałam?:p

EDIT: Ok, już wiem - trzeba normalnie po wklepać adres, tak?

Edytowane przez mada1412

Ha! Wiedziałam, że coś pięknego u Ciebie zobaczę :D. Czarne dodatki extra :yes:

Znalazłam nóżkę Synka :lol2:, a fenomenalne zdjęcia to zapewne zasługa dobrego sprzętu, ręki i oka :yes:

Zdecydowanie za rzadko nas rozpieszczasz :)

• 2 weeks później...