Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Oj Anetka, odświeżyłaś wątek Magdy i narobiłaś mi nadziei, że wróciła wraz z nowymi fotkami :D Mada, ależ śliczna ta Twoja ława. Własnie szukam podobnej i jeszcze raz przyjrzałam się Twojej :)

może uda nam się Madzię do porządku przywołać i wróci na łono FM:hug:

He, he, wywołałyście mnie, Dziewczyny:hug:

Anetko, to nie dezercja, to kompletny brak czasu... Jak już się wpadnie między turbiny pt. dom, dzieci i praca to naprawdę ciężko odetchnąć. Na FM byłam wieki temu, nawet jak siadałam na chwilkę, żeby zaktualizować dane, zaraz mnie coś (lub ktoś;)) odrywało. I tak jakoś zeszło.... Ale może dziś jeszcze coś ogarnę;)

no i była i się ...:) zmyła :) a zdjęć ni ma :(

Bom jeszcze się nie ogarnęła;)

Fajnie wiedzieć, Dziewuszki, że ktoś o mnie pamięta i jeszcze tu zagląda:hug:

Wnętrzarsko u mnie niewiele... choć pojawiło się kilka nowych przedmiotów, a aktualnie przerabiamy temat nowej lampy nad stół.... Wiem, wiem - NIEDAWNO zmieniłam lampę, ale szykuje się kolejna:lol2:

Zbieram teraz siły i inspiracje na łazienkę, której remont szykuje się na początku 2013 roku...

Ruby, fajnie, że podoba Ci się moja ława:) Musimy kiedyś pomyśleć o obejrzeni jej w realu... Daleko nie masz...;)

A tu macie mały prezencik - grafiki są w niezłej rozdzielczości, więc wystarczy druknąć na fajnym papierze i już! Ja ostatnio jestem zakręcona na punkcie motyli i innych robaczków i znalazłam ich tam całkiem sporo:)

http://vintageprintable.swivelchairmedia.com/

A z nowych rzeczy - już jakiś czas temu pojawił się u nas ikeowski bufet, który po malowaniu stał się całkiem przyjemną konsolką. Dzięki mojemu niekwestionowanemu szczęściu do pchlich targów przybywa na niej niklowanych gadżetów;)

konsola%2520tile.jpg

Ostatnio też na targu wpadł mi w ręce kosz - jak z House Doctor - takiego szukałam od dawna:)

kosz.JPG

A z rzeczy niewnętrzarskich - kolory jesieni lubię nie tylko w naturze;) Skórzanych botków w TYM kolorze szukałam bardzo długo;) I w końcu znalazłam :)

botki1.JPG

Edytowane przez mada1412

Madziu jak zwykle pięknie u ciebie :) jestem stałą podglądaczką bloga :)

Kamilciu,

to Ty? Craftowa Czarodziejka? Wstyd przyznać, ale straasznie długo Cię nie odwiedzałam:oops:

Kasiu,

chcialam podobną konsolkę, a bufet nie dość, że większy to jeszcze tańszy:) Więc pasował nam znakomicie:P

Edytowane przez mada1412