aneta s 06.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Madzia gdzie się Podziewasz, hmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 13.09.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Witam na Twoim wątku, śpieszę wyrazić swój podziw dla kunsztu, smaku i talentu jego właścicielki. Pięknie mieszkasz. Jest przytulnie, niebanalnie i ze smakiem. Będę się rozkoszować Twoimi wnętrzami i czerpać z nich inspiracje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Madzia co to za dezercja???gdzie się Podziewasz, hmmmmmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 10.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Oj Anetka, odświeżyłaś wątek Magdy i narobiłaś mi nadziei, że wróciła wraz z nowymi fotkami Mada, ależ śliczna ta Twoja ława. Własnie szukam podobnej i jeszcze raz przyjrzałam się Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Oj Anetka, odświeżyłaś wątek Magdy i narobiłaś mi nadziei, że wróciła wraz z nowymi fotkami Mada, ależ śliczna ta Twoja ława. Własnie szukam podobnej i jeszcze raz przyjrzałam się Twojej może uda nam się Madzię do porządku przywołać i wróci na łono FM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Madziu wracaj do nas:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.10.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 He, he, wywołałyście mnie, Dziewczyny:hug: Anetko, to nie dezercja, to kompletny brak czasu... Jak już się wpadnie między turbiny pt. dom, dzieci i praca to naprawdę ciężko odetchnąć. Na FM byłam wieki temu, nawet jak siadałam na chwilkę, żeby zaktualizować dane, zaraz mnie coś (lub ktoś) odrywało. I tak jakoś zeszło.... Ale może dziś jeszcze coś ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ogarniaj ogarniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 noooooooo nareszcie Madzia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no i była i się ... zmyła a zdjęć ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no i była i się ... zmyła a zdjęć ni ma Madzia moze zdjęcia robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.10.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Madzia moze zdjęcia robi;) Na pewno:wiggle: Fajnie Madziu, ze Cię wywołałyśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 no i była i się ... zmyła a zdjęć ni ma Bom jeszcze się nie ogarnęła;) Fajnie wiedzieć, Dziewuszki, że ktoś o mnie pamięta i jeszcze tu zagląda:hug: Wnętrzarsko u mnie niewiele... choć pojawiło się kilka nowych przedmiotów, a aktualnie przerabiamy temat nowej lampy nad stół.... Wiem, wiem - NIEDAWNO zmieniłam lampę, ale szykuje się kolejna:lol2: Zbieram teraz siły i inspiracje na łazienkę, której remont szykuje się na początku 2013 roku... Ruby, fajnie, że podoba Ci się moja ława:) Musimy kiedyś pomyśleć o obejrzeni jej w realu... Daleko nie masz... A tu macie mały prezencik - grafiki są w niezłej rozdzielczości, więc wystarczy druknąć na fajnym papierze i już! Ja ostatnio jestem zakręcona na punkcie motyli i innych robaczków i znalazłam ich tam całkiem sporo:) http://vintageprintable.swivelchairmedia.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) A z nowych rzeczy - już jakiś czas temu pojawił się u nas ikeowski bufet, który po malowaniu stał się całkiem przyjemną konsolką. Dzięki mojemu niekwestionowanemu szczęściu do pchlich targów przybywa na niej niklowanych gadżetów;) Ostatnio też na targu wpadł mi w ręce kosz - jak z House Doctor - takiego szukałam od dawna:) A z rzeczy niewnętrzarskich - kolory jesieni lubię nie tylko w naturze;) Skórzanych botków w TYM kolorze szukałam bardzo długo;) I w końcu znalazłam Edytowane 14 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Madziu jak zwykle pięknie u ciebie jestem stałą podglądaczką bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.10.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Mada piękne kadry ale stanowczo za mało i za małe... nie można powiększyć pierwszej fotki a jest cudna ... buuuuco za lampę teraz wymyśliłaś ??? i jakie plany łazienkowe ? masz już jakieś inspiracje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Mugatko, specjalnie dla Ciebie Lampa już wisi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 13.10.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Madziu, miło znowu zajrzeć na Twoje poddasze Bufet super się wpasował Dostałam od mamy identyczne sznurkowe koszyczki Czekamy na wiszącą lampę Buty super mam podobne ale nie takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Madziu jak zwykle pięknie u ciebie jestem stałą podglądaczką bloga Kamilciu, to Ty? Craftowa Czarodziejka? Wstyd przyznać, ale straasznie długo Cię nie odwiedzałam:oops: Kasiu, chcialam podobną konsolkę, a bufet nie dość, że większy to jeszcze tańszy:) Więc pasował nam znakomicie:P Edytowane 13 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.10.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Czekamy na wiszącą lampę Buty super mam podobne ale nie takie ładne Oj tam, Twoje pewnie ładniejsze:rolleyes: A lampa być może jutro... Edytowane 14 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts