joliska 13.10.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Jak miło po męczącym tygodniu, który się jeszcze nie skończył, wpaść na poddasze i pooddychać piękną lekkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.10.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Maduś, u Ciebie piękne widoki zawsze gwarantowane. Siedzę i nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.10.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 och, mada... jak u Ciebie cudnie... jak zwykle - szczeneczka na kolaneczka a i buty mamy podobne pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.10.2012 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 O ja... Monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.10.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Jak miło po męczącym tygodniu, który się jeszcze nie skończył, wpaść na poddasze i pooddychać piękną lekkością Maduś, u Ciebie piękne widoki zawsze gwarantowane. Siedzę i nie mogę się napatrzeć Dzięki Dziewczyny och, mada... jak u Ciebie cudnie... jak zwykle - szczeneczka na kolaneczka a i buty mamy podobne pozdrawiam! Monah, wszelki duch... Dzięki i ściskam, mam nadzieję, że u Was lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.10.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Wrzucam obiecaną lampę W sumie to nie wiem ile czasu ona powisi, ale już widzę, że planowana zmiana krzeseł teraz bliżej niż dalej;) Lampa jest w podobnym klimacie do poprzedniej, nawet trochę większa, ale ginie dzięki temu, że jest biała. I jeszcze kawałek konsolki - bufetu;) z chrabąszczami nad:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.10.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 O ja... Monah :hug:back at you, dear admin Monah, wszelki duch... Dzięki i ściskam, mam nadzieję, że u Was lepiej:) ano lepiej do przodu bardziej niż do tyłu. trochę mnie na forum nie było, a teraz z przyjemnością buszuję po wątkach i patrzę, co u was się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.10.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Monah, gwarantuję że to co się nie zmieniło to to, że się stęskniłyśmy jak jeden mąż . Madziu, lampa fajna, uwielbiam takie ogromniaste a krzesła na jakie planujesz zmienić? Bufet mi się podoba, a raczej to co na i nad nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Madziu genialna lampa ! podoba mi się bardzo, bardzo ! a jaka macie lampę salonową? Zmiane krzeseł planujesz? Na jakie? mnie dla odmiany się chce zmienic zwykłe Ikeowe na takie jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Madziu zdjęcia cudne...jak zawsze:wiggle::wiggle: Fajnie, że Jesteś tylko proszę nie znikać na tak długo....:hug: Bufet wyszedł genialnie , Zdradzisz co to za seria? bardzo mi się podoba i już widzę go u siebie w turkusie:lol2: Pchlich targów zazdroszczę okrutnie, bardzo lubię a u nas ich nie ma:(A Ty masz faktycznie szczęście do wynajdywania perełek...kosz jest fantastyczny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Witaj Madziu:)Fotki zachwycające, jak zwykle:)Powiedz TY mi kochana, gdzie ja dostanę taki klosz wiklinowy na lampeczkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.10.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 :hug:back at you, dear admin ano lepiej do przodu bardziej niż do tyłu. trochę mnie na forum nie było, a teraz z przyjemnością buszuję po wątkach i patrzę, co u was się zmieniło To dobrze:D Ja za Yokasią powtórzę, że sporo nas bardzo się za Tobą Monia stęskniło:yes: Jest szansa na comeback? Monah, gwarantuję że to co się nie zmieniło to to, że się stęskniłyśmy jak jeden mąż . Madziu, lampa fajna, uwielbiam takie ogromniaste a krzesła na jakie planujesz zmienić? Bufet mi się podoba, a raczej to co na i nad nim. Krzesła Aniu planuję trochę przemieszać. Na pewno pojawią się białe eamsy, może jeden czarny;), pewnie też zostanie turkusowy thonet, może ustrzelę gdzieś jakiegoś jeszcze klasyka... Madziu genialna lampa ! podoba mi się bardzo, bardzo ! a jaka macie lampę salonową? Zmiane krzeseł planujesz? Na jakie? mnie dla odmiany się chce zmienic zwykłe Ikeowe na takie jak Twoje Dzięki:) Nam też, póki co, lampa się podoba:) Madziu zdjęcia cudne...jak zawsze:wiggle::wiggle: Fajnie, że Jesteś tylko proszę nie znikać na tak długo....:hug: Bufet wyszedł genialnie , Zdradzisz co to za seria? bardzo mi się podoba i już widzę go u siebie w turkusie:lol2: Pchlich targów zazdroszczę okrutnie, bardzo lubię a u nas ich nie ma:(A Ty masz faktycznie szczęście do wynajdywania perełek...kosz jest fantastyczny:wiggle: Anetko, aż sprawdziłam na zamówieniu. Bufet to SVALBO, ale chyba wycofali, bo na stronie już go nie mają A w turkusie wyglądałby świetnie:yes: Na surowo wyglądał tak Z pchlim targiem jest zazwyczaj tak, że wychodząc planuję co znajdę i kupię i szczęśliwie zazwyczaj to znajduję Witaj Madziu:) Fotki zachwycające, jak zwykle:) Powiedz TY mi kochana, gdzie ja dostanę taki klosz wiklinowy na lampeczkę??? Kochana, ten klosik to osłonka na doniczkę z ...Biedronki. Były takie swego czasu, miały plastikowy wkład i nie miały dna z plecionki tylko to właśnie plastikowe. Dzięki temu idealnie nadawały się na klosiki - dwa mniejsze mam na kinkietach w sypialni, a ten tutaj. Pobieliłam go, a później dodałam ten biały pasek:) Podobne klosiki znajdziesz chyba w Belle Maison. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Kurcze...przecież u ciebie czytałam kiedyś o tych doniczkach, teraz sobie przypominam:) Muszę się za nimi rozejrzeć....Biedronka to u nas jest ale nie Belle Maison:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.10.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mmm... ależ pięknie się zmienia . Wydaje się, że już wszystko dopracowane, że już nie ma gdzie, że już nie ma jak, a Ty wciąż niezmiennie czarujesz i zaskakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.10.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Beatko, specjalnie sprawdziłam i akurat w BM teraz nie ma w ofercie takich wiklinowych klosików. Ale możesz zajrzeć na http://zemlerdecor.com Julciu Kamilciu, nie mamy lampy salonowej. Mamy starą ikeową serię reflektorków na lince:P Edytowane 14 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 "lecę" oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.10.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Beatko, a takie klosze do czego Ci są potrzebne? Na lampki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 14.10.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Madziu lampa świetna Mnie też ostatnio ciągnie w podobne klimaty, ale u mnie to zawsze groch z kapustą i jak coś mi się spodoba to się nie zastanawiam czy pasuje U Ciebie to tak konsekwentnie i pięknie....zazdroszczę, ale pozytywnie Ja właśnie ten bufet planowałam do przedpokoju ale oczywiście jak pojechałam go kupić to go nie było i mam inny. Widzę, że stół jest już cały w bieli...też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.10.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Madziu super wyszła Ci ta kompozycja z bufetem Napatrzeć się na te zdjęcia nie mogę Nowa lampa świetna. U Ciebie to wszystko zawsze tak super ze sobą gra. Ja nie potrafię osiągnąć takiego efektu Korzystając z okazji ja też pozdrawiam monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 14.10.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Madziu lampa świetna Mnie też ostatnio ciągnie w podobne klimaty, ale u mnie to zawsze groch z kapustą i jak coś mi się spodoba to się nie zastanawiam czy pasuje U Ciebie to tak konsekwentnie i pięknie....zazdroszczę, ale pozytywnie Ja właśnie ten bufet planowałam do przedpokoju ale oczywiście jak pojechałam go kupić to go nie było i mam inny. Widzę, że stół jest już cały w bieli...też ładnie Kasiula, nie przesadzasz może? Jaki groch z kapustą? Ja tam mam zastrzeżenia do swojej konsekwencji. Kurczę, szkoda mi tego bufetu, bo myślałam nawet o zrobieniu z niego szafki pod umywalkę w łazience, po porządnym zaimpregnowaniu mogłoby być ok:( No, ale nic to, coś się przecież wymyśli;) A odnośnie koszyczków na półce bufetu - kupiłam je w Szczecinie - były w takiej cenie, że obkupiłam połowę rodziny:lol2: Wzięłam ostatnie 7 kompletów, bo one były pakowane po 2;) W sklepie patrzyli na mnie jak na wariatkę Madziu super wyszła Ci ta kompozycja z bufetem Napatrzeć się na te zdjęcia nie mogę Nowa lampa świetna. U Ciebie to wszystko zawsze tak super ze sobą gra. Ja nie potrafię osiągnąć takiego efektu Ty nie potrafisz? Dziewuchy, nie kokietujcie;) Edytowane 14 Października 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts