Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak miło po męczącym tygodniu, który się jeszcze nie skończył, wpaść na poddasze i pooddychać piękną lekkością :D

Maduś, u Ciebie piękne widoki zawsze gwarantowane.

Siedzę i nie mogę się napatrzeć :)

Dzięki Dziewczyny :hug:

och, mada... jak u Ciebie cudnie... jak zwykle - szczeneczka na kolaneczka :)

a i buty mamy podobne :D

pozdrawiam!

Monah,

wszelki duch...;) Dzięki i ściskam, mam nadzieję, że u Was lepiej:)

Wrzucam obiecaną lampę:) W sumie to nie wiem ile czasu ona powisi, ale już widzę, że planowana zmiana krzeseł teraz bliżej niż dalej;)

Lampa jest w podobnym klimacie do poprzedniej, nawet trochę większa, ale ginie dzięki temu, że jest biała.

a%2520new%2520lamp1.JPG

a%2520new%2520lamp2.JPG

I jeszcze kawałek konsolki - bufetu;) z chrabąszczami nad:D

na%2520konsolce.JPG

Madziu zdjęcia cudne...jak zawsze:wiggle::wiggle::wiggle:

Fajnie, że Jesteś tylko proszę nie znikać na tak długo....:hug::hug::hug:

Bufet wyszedł genialnie , Zdradzisz co to za seria? bardzo mi się podoba i już widzę go u siebie w turkusie:lol2:

Pchlich targów zazdroszczę okrutnie, bardzo lubię a u nas ich nie ma:(A Ty masz faktycznie szczęście do wynajdywania perełek...kosz jest fantastyczny:wiggle:

:hug:back at you, dear admin :)

ano lepiej :) do przodu bardziej niż do tyłu.

trochę mnie na forum nie było, a teraz z przyjemnością buszuję po wątkach i patrzę, co u was się zmieniło ;)

To dobrze:D Ja za Yokasią powtórzę, że sporo nas bardzo się za Tobą Monia stęskniło:yes: Jest szansa na comeback?

Monah, gwarantuję że to co się nie zmieniło to to, że się stęskniłyśmy :D jak jeden mąż ;).

Madziu, lampa fajna, uwielbiam takie ogromniaste a krzesła na jakie planujesz zmienić? Bufet mi się podoba, a raczej to co na i nad nim.

Krzesła Aniu planuję trochę przemieszać. Na pewno pojawią się białe eamsy, może jeden czarny;), pewnie też zostanie turkusowy thonet, może ustrzelę gdzieś jakiegoś jeszcze klasyka...

Madziu genialna lampa ! podoba mi się bardzo, bardzo ! a jaka macie lampę salonową? Zmiane krzeseł planujesz? Na jakie? mnie dla odmiany się chce zmienic zwykłe Ikeowe na takie jak Twoje :)

Dzięki:) Nam też, póki co, lampa się podoba:)

Madziu zdjęcia cudne...jak zawsze:wiggle::wiggle::wiggle:

Fajnie, że Jesteś tylko proszę nie znikać na tak długo....:hug::hug::hug:

Bufet wyszedł genialnie , Zdradzisz co to za seria? bardzo mi się podoba i już widzę go u siebie w turkusie:lol2:

Pchlich targów zazdroszczę okrutnie, bardzo lubię a u nas ich nie ma:(A Ty masz faktycznie szczęście do wynajdywania perełek...kosz jest fantastyczny:wiggle:

Anetko,

aż sprawdziłam na zamówieniu. Bufet to SVALBO, ale chyba wycofali, bo na stronie już go nie mają:confused: A w turkusie wyglądałby świetnie:yes:

Na surowo wyglądał tak

1611868.jpg?1349570746

Z pchlim targiem jest zazwyczaj tak, że wychodząc planuję co znajdę i kupię i szczęśliwie zazwyczaj to znajduję:lol:

Witaj Madziu:)

Fotki zachwycające, jak zwykle:)

Powiedz TY mi kochana, gdzie ja dostanę taki klosz wiklinowy na lampeczkę???

Kochana, ten klosik to osłonka na doniczkę z ...Biedronki. Były takie swego czasu, miały plastikowy wkład i nie miały dna z plecionki tylko to właśnie plastikowe. Dzięki temu idealnie nadawały się na klosiki - dwa mniejsze mam na kinkietach w sypialni, a ten tutaj. Pobieliłam go, a później dodałam ten biały pasek:)

Podobne klosiki znajdziesz chyba w Belle Maison.

Beatko, specjalnie sprawdziłam i akurat w BM teraz nie ma w ofercie takich wiklinowych klosików.

Ale możesz zajrzeć na http://zemlerdecor.com

Julciu :hug:

Kamilciu, nie mamy lampy salonowej. Mamy starą ikeową serię reflektorków na lince:P

Edytowane przez mada1412

Madziu lampa świetna :jawdrop: Mnie też ostatnio ciągnie w podobne klimaty, ale u mnie to zawsze groch z kapustą i jak coś mi się spodoba to się nie zastanawiam czy pasuje ;) U Ciebie to tak konsekwentnie i pięknie....zazdroszczę, ale pozytywnie ;)

Ja właśnie ten bufet planowałam do przedpokoju ale oczywiście jak pojechałam go kupić to go nie było i mam inny.

Widzę, że stół jest już cały w bieli...też ładnie :rolleyes:

Madziu lampa świetna :jawdrop: Mnie też ostatnio ciągnie w podobne klimaty, ale u mnie to zawsze groch z kapustą i jak coś mi się spodoba to się nie zastanawiam czy pasuje ;) U Ciebie to tak konsekwentnie i pięknie....zazdroszczę, ale pozytywnie ;)

Ja właśnie ten bufet planowałam do przedpokoju ale oczywiście jak pojechałam go kupić to go nie było i mam inny.

Widzę, że stół jest już cały w bieli...też ładnie :rolleyes:

Kasiula, nie przesadzasz może? Jaki groch z kapustą? Ja tam mam zastrzeżenia do swojej konsekwencji.

Kurczę, szkoda mi tego bufetu, bo myślałam nawet o zrobieniu z niego szafki pod umywalkę w łazience, po porządnym zaimpregnowaniu mogłoby być ok:(

No, ale nic to, coś się przecież wymyśli;)

A odnośnie koszyczków na półce bufetu - kupiłam je w Szczecinie - były w takiej cenie, że obkupiłam połowę rodziny:lol2: Wzięłam ostatnie 7 kompletów, bo one były pakowane po 2;) W sklepie patrzyli na mnie jak na wariatkę:lol:

Madziu super wyszła Ci ta kompozycja z bufetem :yes: Napatrzeć się na te zdjęcia nie mogę :)

Nowa lampa świetna. U Ciebie to wszystko zawsze tak super ze sobą gra. Ja nie potrafię osiągnąć takiego efektu :D

:hug: Ty nie potrafisz? Dziewuchy, nie kokietujcie;)

Edytowane przez mada1412