Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magdo,

czy dobrze rozumiem, że weszłaś na mój wątek tylko dlatego, że inne nie działały?:mad:

:wave: Witam Cię u siebie:) W Szczecinie mieszkają moja siostra i mój brat:)

No coś ty;) Nie tylko dlatego, a raczej dzięki temu:lol2: Nie wiem jak szybko odkryłabym, że założyłaś swój wątek, a tak zaczęłam przeglądać wysłane posty agi_domatorki (normalnie tego nie robię;))

joliska, już parę razy na wątkach było o wzroście, i wyszło, że agawi, yokasta, Maszenka, Darcy - wszystki malutkie;) Na mój wzrost 178 zrobiły:jawdrop:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mada, przepiękne to Twoje poddasze. Niesamowity, relaksujący klimat. Chciałabym mieć taki w swoim mieszkaniu... ale niestety, póki co muszę iść z chłopem - miłośnikiem nowoczesności na pewne kompromisy. Będę go powoli urabiać i jak już dorobimy się domu, to będzie właśnie taki. :)

Kradnę od Ciebie kilka zdjęć do folderu z inspiracjami. Mogę?

Pozdrawiam serdecznie.

Witam i ja, choć ja nie z tych lubiących gadulić na forum, ale chyba pozwolisz mi zerkać od czasu do czasu i pozachwycać się ;) ?

Kocham te klimaty, choć nie widać tego po moim domu ;).

Jaksie, witam:) Zerkaj, zerkaj, choć nie wiem, czy jest się czym zachwycać:)

Is-kra, dziękuję bardzo:)

Lasche, a ja mam właśnie małą stópkę;) Kajaki to mój chłop:)

Byłam Ci ja wczoraj na giełdzie staroci. Z mężem, jak się później okazało - NIESTETY.

Wróciłam wściekła:evil: Wracaliśmy już, kiedy nagle zobaczyłam, co następuje: facet miał na sprzedaż 8 krzeseł - używanych, ale w stanie praktycznie idealnym. Niby nic nadzwyczajnego, ale jak je zobaczyłam, serce mi zaczęło żywiej bić. A już na widok uchwytów na oparciu... ale myślę - Podróby jakieś... No cóż, to NIE były podróby, tylko plecione krzesła z Riviera Maison:bash: Po 120 zł sztuka. A mój chłop kategoryczne NIE, no wziął i stanął okoniem, bo żadnych krzeseł wiklinowych przy stole nie uznaje. Staliśmy przy tych krzesłach dobre 20 minut, najpierw ja je dokladnie obmacałam, oblukałam, siadałam jak ten głupek jeden, a ten NIE i NIE! Z tej wściekłości nawet zdjęcia nie zrobiłam:mad:

Patrzcie, co straciłam...

http://www.rivieramaisonwebshop.nl/rms_new/files/106040stoel.jpg

Zdjęcie Riviera Maison

Dół miały trochę inny, pewnie były z wcześniejszej serii. Pozostaje mi nadzieja, że facet będzie za tydzień i uda mi się Małża przekonać, albo po prostu postawię go przed faktem tak zwanym dokonanym;)

Edytowane przez mada1412

no weź tej, wracaj tam i kupuj! masz coś na koncie? pożyczyć ci? :D

postaw u rodziców w piwnicy i zobaczysz, że za 2 miesiące staną u Ciebie. jeszcze nie było takiego, co by się nie ugiął przed koszmarami szantażu wkurzonej połowicy.

albo powiedz mi, na jakim targu staroci, to sama pojadę, choć u mnie wiklinowych nie widzę :D ale szkoda, żeby ktoś niedobry je przygarnął :D :D :D

no weź tej, wracaj tam i kupuj! masz coś na koncie? pożyczyć ci? :D

postaw u rodziców w piwnicy i zobaczysz, że za 2 miesiące staną u Ciebie. jeszcze nie było takiego, co by się nie ugiął przed koszmarami szantażu wkurzonej połowicy.

albo powiedz mi, na jakim targu staroci, to sama pojadę, choć u mnie wiklinowych nie widzę :D ale szkoda, żeby ktoś niedobry je przygarnął :D :D :D

No właśnie on wziął i zasunął mi tekstem No ja ich u nas nie widzę...

Giełda jest co tydzień, więc może facet będzie. U nas zawsze jest mnóstwo z Holandii i z Niemiec towaru, ale pierwszy raz widziałam te cuda:)

Na koncie mam:), bo właśnie po krzesła się wypuścilim. Tylko, że mój chłop ukochał sobie secesyjne. Dwa już takie mamy i nie ma innej opcji:mad:

Edytowane przez mada1412

:jawdrop: Ależ piękne krzesła!!!Zakochałam się w nich.Kochana,urabiaj męża,bo ja tą piękną wiklinę już widzę u Was przy Twoim stole (coś mi ostatnio wyobraźnia szaleje ;)) Byłoby pięknie i to za 120 zł za sztukę...ciekawe ile kosztują nowe,prosto ze sklepu?

Paula,

nowe kosztują coś koło 200 euro, więc sama widzisz...

Przypuszczam, że udałoby mi się utargować jeszcze jakiś rabacik za kilka sztuk:cry:

Więcej go tam nie zabiorę:bash:

I jeszcze miały taki kolor szarego rattanu - miodzio, mówię Wam.

No nic, myślałam, że szantaż to ostateczność;) Ale trudno, sam się prosi...

Mada,

w tej sytuacji wszelkie chwyty dozwolone! Krzesła cudowne...

W miarę upływu czasu coraz bardziej skręcam w kierunku greige i taupe - nie tylko w domu, ale w szafie, co jest dla mnie zupełną nowością :D

Greige i taupe mam w szafie od dawna:D Taka myszA ze mnie;)

Kochana,nie pisz nic już więcej o tych wikliniakach tylko za tydzień pokazuj ich zdjęcia w swoich czterech kątach.Wierzę,że uda Ci się je kupić :D Tak jak piszesz,trochę się potargujesz,mężowi powiesz,że kupiłaś za połowę ceny i wszyscy będą zadowoleni ;)

200€ w sklepie,nooo konkretna sumka...

Edytowane przez Paula_71

oj rozumiem Cię ...ja też z krzesłami mam przeprawę ...no kurcze do niczego się nie wtrącał i machał potakująco na najgłupsze moje pomysły a nad krzesłami ...zaparł się jak osioł ...szkoda gadać

nie doradzę bo sama kombinuję jak go podejść ;)

oj rozumiem Cię ...ja też z krzesłami mam przeprawę ...no kurcze do niczego się nie wtrącał i machał potakująco na najgłupsze moje pomysły a nad krzesłami ...zaparł się jak osioł ...szkoda gadać

nie doradzę bo sama kombinuję jak go podejść ;)

No właśnie, dlatego już wczoraj nie drążyłam u Ciebie z tolixami:stirthepot:

Druga sprawa, że ja wiecznie coś modzę, zmieniam, jeżdżę z meblami.... Ma chłop dość....chyba....

Ale i tak nie popuszczę:cool: