kasia_sw 24.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 mada1412 wysłałam co Ciebie prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 24.05.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 CUDNIE Witam się serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Maaada a napisz czy dostałaś PW? Bo nie wiem . Yokasta, dostałam:) Dziewczynki, odezwę się wieczorem, bo mam urwanie głowy ze zleceniem zwariowanym:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jestem już Miałam dziś zlecenie do skończenia (na ostatnią chwilę, jak to ja...), potem Dzień Rodziców w przedszkolu u Jędrusia i jestem wypompowana:sleep: Stoliki wysyłam jutro. Ale, ale, żeby nie było tak łatwo - czekam na zdjęcia tychże w Waszych aranżacjach. Tak, tak - coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 CUDNIE Witam się serdecznie:) Ależ ze mnie małpa niewychowana - witaj mother Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Yokasta, Ty pierwsza do raportu;) Pisałam już wcześniej, że jeżdżę z meblami wciąż - taką mam naturę dziwną jakąś. Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy to nie jednostka chorobowa jakaś... Nerwica natręctw, czy cuś? Ja jak ja, ale mój mąż, widząc skutki tej mojej "słabości", zastanawia się czy dobrze trafił z pracy do domu:) I zawsze nam się wtedy przypomina historia ze "Zmienników", jak to pewien pan, na mocnym rauszu będąc, wraca poimprezowo do chałupy. I niby wszystko się zgadza - meblościanka ta sama, portret Isaury i Leoncio ten sam, a jednak mieszkanie nie to;) Nie to, że można pomylić moje mieszkanie z domostwem sąsiada, o nie:) Po prostu mój Małż, kiedy zostawia mnie na dłużej niż 15 minut, a i to nie zawsze, nie wie czy stan zastany będzie identyczny ze stanem pozostawionym;) Wczoraj pojeździłam trochę z kanapą, chyba żeby te krzesła odreagować I teraz jest tak - kanapa, jak należy, przodem do telejajka. I nie świadczy to, bynajmniej, o naszym zamiłowaniu doń W tym domu albo się ogląda minimini albo wcale;) Ja zazwyczaj wybieram opcję nr 2:D A jak już pojeździłam z kanapą, przestawiłam stół Edytowane 25 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 25.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Piękne wnętrza:-) Czy łazienkę tez masz urządzona w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Piękne wnętrza:-) Czy łazienkę tez masz urządzona w tym stylu? Dziękuję Nowoczesna to ona na pewno nie jest... Ale daleko jej do mojego ideału;) Na razie staram się ją zrobić dodatkami:) ...Zaraz poszukam jakichś zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tytułem wyjaśnienia, żebyście mnie tu falą krytyki nie zalały;) Łazienka robiona na koniec;), za praktycznie zerowe fundusze, w 2005 roku, kiedy mugaty czy inne takie znałam jedynie z NY czy Paris subways No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 25.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Cudna, tylko podłoga mi średnio gra! Mam taką samą czarną szafeczkę ze Szwecji. Bardzo ładnie się prezentuje ta Twoja, bo moja to jeszcze się nie prezentuje. A kwiaty to GENIALNE zagranie. Cuuuudo. Teraz zaczynam się zastanawiać czy nie zerżnąć pomysłu. A to gołe baby chciałam ukraść (pomysł Darcy), a teraz myślę nad kwiatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 25.05.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Z podłogą, przyznaję, byłam w końcówce ciąży i pozwoliłam Małżu wybrać. No to teraz mam! Myślałam, że jeszcze ją też zrobimy w tym roku, ale na słowo remont cierpnie skóra co niektórym... A jeszcze podłogi w przedpokoju i dziennym nie zaczęliśmy... więc raczej sobie dam spokój na razie:cool:.Maszenka,zrzynaj do woli:lol: Edytowane 25 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 joliska, już parę razy na wątkach było o wzroście, i wyszło, że agawi, yokasta, Maszenka, Darcy - wszystki malutkie;) Na mój wzrost 178 zrobiły:jawdrop: Madzia, wypraszam sobie Malutka nie jestem, tylko raczej średnia:yes: Garderobę kupuję na 168 cm, to tylko 10 mniej niż Ty:P:rotfl: Mada, sesyjka zdjęciowa urocza, piękne wnętrza, co tu będę dużo gadać:D A łazienkę masz oryginalną na maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dotarłam do Cebie kochana ty mi tu nie pisz, że ja mam ładny salon ....ty to masz dziewczyno chatkę . Ja bym z chęcia z ksiażką w ręku i kileszkiem winka u Ciebie na kanapie popołudnie spedziła .... CUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Madzia, wypraszam sobie Malutka nie jestem, tylko raczej średnia:yes: Garderobę kupuję na 168 cm, to tylko 10 mniej niż Ty:P:rotfl: a, to przepraszam - zwracam honor:lol2: Mada, coby tu nie mówić - łazienka ma swój klimat:yes: jak i całe mieszkanko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 25.05.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a ten stolik z tacą to rzeczywiscie cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 a, to przepraszam - zwracam honor:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 oj cudnie cudnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 jakimis magicznymi ścieżkami i ja tu dotarłam! A co:) Piękne masz mieszkanie, takie dopieszczone. Mimo, że mój jest troche w innym klimacie to i tak bym mogła u ciebie zamieszkać I łazienka mi się podoba, lubie takie mało łazienkowe łazienki:) Przywitałam się, pochaliłam to teraz spadam do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 26.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Madziu wszystko cudne i takie klimatyczne jeszcze raz bardzo dziękuję wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 26.05.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) a, to przepraszam - zwracam honor:lol2: Wiecie, ja jeszcze okrrrropnie lubię buty - mam ich duuużo, w przeważającej ilości na wysokim obcasie. A taki obcas ma zazwyczaj 7-8cm, co daje już ponad 180 cm Mady:D Edytowane 26 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts