Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo ładna "mało łazienkowa łazienka" (świetnie ujęte;)) - nasza też ma być "mało łazienkowa" - kafelki tylko tam gdzie to absolutnie konieczne. I już mam do niej obrazek wyszperany na starociach - rycina przedstawiająca fantazyjny secesyjny (chyba) klozecik! zawiśnie na poczesnym miejscu tamże.

rozbawił mnie twój komentarz o Małżu wybierającym kafelki "no to teraz mam" - a ja go widzę jak z ogniem w oczach wiózł kafelki niczym złote runo, by złożyć je u stóp małżonki dumny z dokonanego wyboru :)

bardzo ładna "mało łazienkowa łazienka" (świetnie ujęte;)) - nasza też ma być "mało łazienkowa" - kafelki tylko tam gdzie to absolutnie konieczne. I już mam do niej obrazek wyszperany na starociach - rycina przedstawiająca fantazyjny secesyjny (chyba) klozecik! zawiśnie na poczesnym miejscu tamże.

rozbawił mnie twój komentarz o Małżu wybierającym kafelki "no to teraz mam" - a ja go widzę jak z ogniem w oczach wiózł kafelki niczym złote runo, by złożyć je u stóp małżonki dumny z dokonanego wyboru :)

Oj tak:) Dumny był bardzo;) Za to teraz widzi jakie są brzydkie:P

:rotfl:

Wiecie, ja jeszcze okrrrropnie lubię buty - mam ich duuużo, w przeważającej ilości na wysokim obcasie. A taki obcas ma zazwyczaj 7-8cm, co daje już ponad 180 cm Mady:D

Ja też okrrrrropnie lubię wysokie obcasy:D I mogę kupować tak wysokie, jakie tylko mi się zamarzą:yes: Mój luby ma 194 cm :lol2:

Nabawiłam się kompleksów. Powiem Ci tak:

gdzie byś tych mebli nie postawiła i tak będzie zajebiście.

Dzisiaj nawet powiedziałam do męża: lubię nowoczesne wnętrza - na zdjęciach, ale jak widzę takie domki jak Twoje, betib, Pauli to normalnie kurcze wchodze, zdejmuje butki i siadam na herbatkę - odpoczywam ! Jest tak jasno, świeżo, spokojnie. Chyba się zakochałam :lol2:

Yokasta czy ta Paula to ja?

Maduś salon z jadalnią w takim wydaniu też mi się podoba :) Ty już tak masz,że nie ważne jak ustawione,zawsze jest pięknie!Kochana czy do Ciebie jeszcze się nie zgłosiło jakiś czasopismo wnętrzarskie?Jeżeli nie to powinni zrobić to jak najszybciej i ustawiać się w kolejce :D

o ! czasopismo wnętrzarskie mogłoby! :) good idea Paula!

"moje mieszkanie" na przykład, oni są "ze stajni" Muratora, niech się zainteresują ile tu samorodnych talentów wnętrzarskich się po forum chowa! na przykład w tym wątku ;)

ps. a "moje mieszkanie" lubię za to że prezentują polskie wnętrza, tu w naszym kraju urządzone :) (ich serwis internetowy też jest bardzo ok.)

Edytowane przez emi601

Emi,

a kiedy Twoja galeria?

Zainteresowanie medialne już było;) W 2009 miała być sesyjka do Czterech Kątów, ale na dwa dni przed pani redaktor odwołała z powodu niedyspozycji fotografa:( A ja już beziki piekłam:mad:

Teraz też coś się kroi - ale same widzicie - mamy remont. Dziś na ten przykład mam taką rozpierduchę w przedpokoju, że chyba siądę i będę płakać. Zerwaliśmy stare płytki i jutro układanie:) Przy czym my w tej chałupie MIESZKAMY:-x

Uuuuuu, Yokasta,

jaki avatar! Nie poznaję koleżanki;) Pięknie:)

Paulinko, dzięki:hug:

jak Wasz wypad wgłąb Wyspy?

Edytowane przez mada1412

;) ciężko poznać, skoro się jeszcze nie widziałyśmy ale po zdjęciu na ulicy też byś mnie nie poznała - to jest w nim najfajniejsze :lol2:

Beziki piekłaś !? I odwołali !? Źli ludzie :).

Z przedpokojem się szybciutko uporacie i będzie jak w bajce.

Pojechałam cytatem;) z tym nie-poznawaniem;)

Kurczę, aż SE chyba też zdjęcie w avatar wrzucę;)

Ano, wyobraź sobie - piekłam! Jak ten GUPEK jeden - myślałam, że tak pięknie w bombonierze pod kloszem będą wyglądać:)

W związku ze zmianą podłogi w przedpokoju, i remontem w ogóle ( i tak jest syf :lol2:) zaistniała realna szansa na zmianę schodów na antresolę :wave:

Mam zgryza, bo jedyne jakie do nas pasują, to młynarskie i w dodatku kacze, bo miejsca jest naprawdę malutko:(

Znalazłam coś na szybko

http://www.oman.beep.pl/images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_schodymynarskiekacze.jpg

Takie mniej więcej.... i myślę, żeby je trochę odchamić i np. boki machnąć na biało a stopnie zaolejować....:confused:

tu już cieplej;)

http://www.soliddoor.pl/plugins/content/plugin_jw_sig/showthumb.php?img=galerie/kacze/kacze6.jpg&width=200&height=200&quality=80

Jak myślicie?

Edytowane przez mada1412

no to powiedznia , żeby sie szybko przedpokój wyremontował:)

No widze że każdy awatarki zmienia hehehe :) No i już wiadomo że mada to blondyna :)

jeśli chodzi o schody, to ja jak zobaczyłam zdjecie, to od razu pomyslałam, że moga być z nich fajne schody. Tylko trzeba boki machnąc na biało a stopnie przyciemnić:) Będzie idelanie :)

Witamy miłą Panią z avatarka :wiggle:.

Kacze schody mam w pracy i ich szczerze nienawidzę. Są niebezpieczne i jak nie zacznę "dobrą" nogą....to wiadomo co się dzieje :lol2:

Sama kolorystyka to dobry pomysł :yes: będą udomowione i wpasują się ładnie.

Nie ma schodów tej wielkości z głębszymi stopniami, żeby kaczych nie było? Z ciekawości pytam :) odradzać nie będę, bo skoro nie macie wyjścia to i tak bez sensu, ale może da się znaleźć coś wygodniejszego :))))

Ja już mam kacze i wiem co się dzieje, jak nie trafię;) A nie trafiam często:D Ale nie ma innego wyjścia. Myślę, że jestem w stanie polubić drewniane, bo teraz mam metalowe, takie industrialne;) Na boso nie wchodź:lol2:

no to powiedznia , żeby sie szybko przedpokój wyremontował:)

No widze że każdy awatarki zmienia hehehe :) No i już wiadomo że mada to blondyna :)

jeśli chodzi o schody, to ja jak zobaczyłam zdjecie, to od razu pomyslałam, że moga być z nich fajne schody. Tylko trzeba boki machnąc na biało a stopnie przyciemnić:) Będzie idelanie :)

:) Mam nadzieję:)

Mada, schody jak schody- przyzwyczaisz się. Fajnie, że jest choć ociupina miejsca na jakiekolwiek:yes::D Z malowaniem fajny pomysł.

Pięęęękny nowy avatarek:wiggle: jakaś moda na zmiany przyszła- właśnie nowy też widziałam u MagdyZZZ

Aaa i piękna kobieta z Ciebie:D