mada1412 26.05.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dagunia, Iwek witajcie! I dziękuję Dagunia, zapraszam na kawkę i winko:) Iwek, nie mam pokoju gościnnego;) Ale może gdzieś Cię upchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wiecie, ja jeszcze okrrrropnie lubię buty - mam ich duuużo, w przeważającej ilości na wysokim obcasie. A taki obcas ma zazwyczaj 7-8cm, co daje już ponad 180 cm Mady:D u mnie to daje pona 185 cm:rotfl: ale daję radę - z góry świat wygląda pięknie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 26.05.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ja nadrabiam wszerz. No, nie mogę się napatrzeć na tę łazienkę. Pewnie przez to, że pojawia się sztuka. A ja też chcę jakieś rysunki/zdjęcia w łazience. Co z tego, że łazienka? To takie kojące miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Mada, zgadzam się z Maszenką - rysunki w Twoim mieszkaniu są zachwycające!Poetyckie, czarodziejskie...... JA również BARDZO, BARDZO dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 26.05.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 bardzo ładna "mało łazienkowa łazienka" (świetnie ujęte;)) - nasza też ma być "mało łazienkowa" - kafelki tylko tam gdzie to absolutnie konieczne. I już mam do niej obrazek wyszperany na starociach - rycina przedstawiająca fantazyjny secesyjny (chyba) klozecik! zawiśnie na poczesnym miejscu tamże. rozbawił mnie twój komentarz o Małżu wybierającym kafelki "no to teraz mam" - a ja go widzę jak z ogniem w oczach wiózł kafelki niczym złote runo, by złożyć je u stóp małżonki dumny z dokonanego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 26.05.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 bardzo ładna "mało łazienkowa łazienka" (świetnie ujęte;)) - nasza też ma być "mało łazienkowa" - kafelki tylko tam gdzie to absolutnie konieczne. I już mam do niej obrazek wyszperany na starociach - rycina przedstawiająca fantazyjny secesyjny (chyba) klozecik! zawiśnie na poczesnym miejscu tamże. rozbawił mnie twój komentarz o Małżu wybierającym kafelki "no to teraz mam" - a ja go widzę jak z ogniem w oczach wiózł kafelki niczym złote runo, by złożyć je u stóp małżonki dumny z dokonanego wyboru Oj tak:) Dumny był bardzo;) Za to teraz widzi jakie są brzydkie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.05.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Wiecie, ja jeszcze okrrrropnie lubię buty - mam ich duuużo, w przeważającej ilości na wysokim obcasie. A taki obcas ma zazwyczaj 7-8cm, co daje już ponad 180 cm Mady:D Ja też okrrrrropnie lubię wysokie obcasy:D I mogę kupować tak wysokie, jakie tylko mi się zamarzą Mój luby ma 194 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja też okrrrrropnie lubię wysokie obcasy:D I mogę kupować tak wysokie, jakie tylko mi się zamarzą Mój luby ma 194 cm tez uwielbiam obcasy a że ja taka raczej malutka, to spokojnie mogę sobie w nich pomykać nie zwazając na wzrost ślubnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Nabawiłam się kompleksów. Powiem Ci tak: gdzie byś tych mebli nie postawiła i tak będzie zajebiście. Dzisiaj nawet powiedziałam do męża: lubię nowoczesne wnętrza - na zdjęciach, ale jak widzę takie domki jak Twoje, betib, Pauli to normalnie kurcze wchodze, zdejmuje butki i siadam na herbatkę - odpoczywam ! Jest tak jasno, świeżo, spokojnie. Chyba się zakochałam Yokasta czy ta Paula to ja? Maduś salon z jadalnią w takim wydaniu też mi się podoba Ty już tak masz,że nie ważne jak ustawione,zawsze jest pięknie!Kochana czy do Ciebie jeszcze się nie zgłosiło jakiś czasopismo wnętrzarskie?Jeżeli nie to powinni zrobić to jak najszybciej i ustawiać się w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 27.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) o ! czasopismo wnętrzarskie mogłoby! good idea Paula! "moje mieszkanie" na przykład, oni są "ze stajni" Muratora, niech się zainteresują ile tu samorodnych talentów wnętrzarskich się po forum chowa! na przykład w tym wątku ps. a "moje mieszkanie" lubię za to że prezentują polskie wnętrza, tu w naszym kraju urządzone (ich serwis internetowy też jest bardzo ok.) Edytowane 27 Maja 2011 przez emi601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) Emi,a kiedy Twoja galeria?Zainteresowanie medialne już było;) W 2009 miała być sesyjka do Czterech Kątów, ale na dwa dni przed pani redaktor odwołała z powodu niedyspozycji fotografa:( A ja już beziki piekłam:mad:Teraz też coś się kroi - ale same widzicie - mamy remont. Dziś na ten przykład mam taką rozpierduchę w przedpokoju, że chyba siądę i będę płakać. Zerwaliśmy stare płytki i jutro układanie:) Przy czym my w tej chałupie MIESZKAMY:-x Uuuuuu, Yokasta,jaki avatar! Nie poznaję koleżanki;) Pięknie:)Paulinko, dzięki:hug:jak Wasz wypad wgłąb Wyspy? Edytowane 31 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ciężko poznać, skoro się jeszcze nie widziałyśmy ale po zdjęciu na ulicy też byś mnie nie poznała - to jest w nim najfajniejsze Beziki piekłaś !? I odwołali !? Źli ludzie . Z przedpokojem się szybciutko uporacie i będzie jak w bajce. Pojechałam cytatem;) z tym nie-poznawaniem;) Kurczę, aż SE chyba też zdjęcie w avatar wrzucę Ano, wyobraź sobie - piekłam! Jak ten GUPEK jeden - myślałam, że tak pięknie w bombonierze pod kloszem będą wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 27.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 na dzień dzisiejszy moja galeria zawierałaby pustaki, beton i papę i kupę chwastów do dekoracji - u nas dopiero etap SSO, daleko w lesie jesteśmy! ale jak się coś zacznie wykluwać to kto wie... kto wie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) W związku ze zmianą podłogi w przedpokoju, i remontem w ogóle ( i tak jest syf ) zaistniała realna szansa na zmianę schodów na antresolę Mam zgryza, bo jedyne jakie do nas pasują, to młynarskie i w dodatku kacze, bo miejsca jest naprawdę malutko:( Znalazłam coś na szybko http://www.oman.beep.pl/images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_schodymynarskiekacze.jpg Takie mniej więcej.... i myślę, żeby je trochę odchamić i np. boki machnąć na biało a stopnie zaolejować.... tu już cieplej;) http://www.soliddoor.pl/plugins/content/plugin_jw_sig/showthumb.php?img=galerie/kacze/kacze6.jpg&width=200&height=200&quality=80 Jak myślicie? Edytowane 27 Maja 2011 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to powiedznia , żeby sie szybko przedpokój wyremontował No widze że każdy awatarki zmienia hehehe No i już wiadomo że mada to blondyna jeśli chodzi o schody, to ja jak zobaczyłam zdjecie, to od razu pomyslałam, że moga być z nich fajne schody. Tylko trzeba boki machnąc na biało a stopnie przyciemnić Będzie idelanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witamy miłą Panią z avatarka . Kacze schody mam w pracy i ich szczerze nienawidzę. Są niebezpieczne i jak nie zacznę "dobrą" nogą....to wiadomo co się dzieje Sama kolorystyka to dobry pomysł będą udomowione i wpasują się ładnie. Nie ma schodów tej wielkości z głębszymi stopniami, żeby kaczych nie było? Z ciekawości pytam odradzać nie będę, bo skoro nie macie wyjścia to i tak bez sensu, ale może da się znaleźć coś wygodniejszego ))) Ja już mam kacze i wiem co się dzieje, jak nie trafię A nie trafiam często:D Ale nie ma innego wyjścia. Myślę, że jestem w stanie polubić drewniane, bo teraz mam metalowe, takie industrialne;) Na boso nie wchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no to powiedznia , żeby sie szybko przedpokój wyremontował No widze że każdy awatarki zmienia hehehe No i już wiadomo że mada to blondyna jeśli chodzi o schody, to ja jak zobaczyłam zdjecie, to od razu pomyslałam, że moga być z nich fajne schody. Tylko trzeba boki machnąc na biało a stopnie przyciemnić Będzie idelanie Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 27.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Och Wy piękne kobitki kusicie z tych awatarków,Mada kusi nie do końca odkrytą twarzą a Yokasta spojrzeniem wrrrr... Maduś,cudnie było,poznałam się z oceanem,pokochałam go od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mada, schody jak schody- przyzwyczaisz się. Fajnie, że jest choć ociupina miejsca na jakiekolwiek:yes: Z malowaniem fajny pomysł. Pięęęękny nowy avatarek:wiggle: jakaś moda na zmiany przyszła- właśnie nowy też widziałam u MagdyZZZ Aaa i piękna kobieta z Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.05.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Agawi, miejsca jest dosłownie OCIUPINA:) A od jutra będę wchodzić po drabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts