zitka 17.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) Witam, cokół na fundamencie mam ocieplony styropianem a na nim siatka i klej, pomalowane to mam jeszcze 3x dysperbentem. Czy mogę bezposrednio na to położyć tynk mozaikowy?nie odpadnie po jakimś czasie? czy moze cały cokół jeszcze raz pokryć klejem takim jak do siatki? Edytowane 17 Maja 2011 przez zitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.05.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 nie mozesz, i po co ten dysperbit?po prostu spartolone i bezmyslnie zrobione.zedrzec i zrobic tak jak ttrzeba tzn styropian klej+ siatka grunt tynk mozaikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 18.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 zabarw sobie grunt pod mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts