jarecki221 18.05.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam.Mam pytanie: na tarasie "odchodzą" mi płytki elewacyjne klinkierowe. Chciałbym to jakoś poprawić. Z racji, że płytki kładzione były dawno nie ma szans dobrania takich samych, a stare się już nie nadają. Jak to zrobić. Zerwać stare i położyć nowe(podobne)? Fundament na tarasie ma ok 8m2. Czy są jakieś tańsze rozwiązania - nie wiem jakiś baranek lub coś na podobe. Jaki mógł by być przybliżony koszt. Fundament na tarasie nie będzie, aż tak rzucał się w oczy także nie trzeba stosować płytek. Jest laikiem także proszę o pomoc i wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 18.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Można zerwać płytki, wyrównać podłoże klejem do elewacji albo otynkować i całość zaciągnąć tynkiem mozaikowym, tzw. marmolitem. Nie wiem czy to będzie tanie, koszt pewnie nie wiele niższy nowe płytki. Można taras obsypać ziemią i obsiac trawą. To powinno być nie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts