krzysztof czajka 30.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 max 150 vat/m2 gdy są przeszklenia w łazience - tak mi fachowiec powiedział. Mi osobiście jednak ta propozycja martina bardziej podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 01.06.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 właśnie ten model dexter tez zwrocil nasza uwagę (ten, ktory zaproponował Martin), tym bardziej, ze dają na niego 8 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 02.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja się zdecyduję na takihttp://www.tukado.pl/produkt-21-Terma_Technologie_QUADRUS_DUO_915x450_(bialy)_-_Grzejnik_lazienkowy-12748571046758-.htmlProste linie, niewygórowana cena, "drabinki" wystarczająco odstają od ściany aby można było wygodnie powiesić ręcznik Wpadła mi jeszcze w oko Muna/Purmo:http://www.purmo.com/pl/produkty/grzejniki-lazienkowe/muna.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 02.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 martin dał grzejnik który pojawia się u wszystkich producentór. Tylko nie wiem czy wiecie ale grzejniki chromowane wyglądają a nie grzeją! Więc nie nadają się jako jedyne źródło ciepła. Ach i grzejnik chromowany to koszt ponad 1000 zł tam jest podana cena za biały, a biały juz nie będzie robił takiego WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 02.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 co do tego chromu to prawda, gdzies czytalem ze powloka chromowa oddaje o 1/3 mniej ciepla niz lakier. Z tego co sie orientuje to wiekszosc modeli jest jednak dostepna w obu opcjach, wiec to juz tylko kwestia osobistych preferencji. Mi podobaja sie chyba wszystkie grzejniki ktore wrzuciliscie (chyba najbadziej ten kanciasty), w kazdym razie Astronauto widzisz ze jest w czym wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 13.06.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 nie ma ogrzewania podłogowego, nie mam pojecia Ile wat potrzeba...łazienka ma 10 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 14.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 te wczesniej zaproponowane powinny byc dobre, przejrzyj je to moze na cos sie zdecydujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 15.06.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 zdecydowalismy sie na model dexter i juz postanowione i zakupione, az tak drogo nas nie wyszło, teraz czekamy tylko na montaz, zeby gwarancji nie stracic, bo to 8 lat jest aż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 16.06.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 no ale czemu mialbys stracic gwarancje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 17.06.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 bo na innym forum nastraszyli mnie, ze jak grzejnik bedzie mi montował ktos NIE od producenta, to moge stracic gwarancję, nie wiem czy tak jest w Terma Technologie, ale wole nie ryzykowac, tym bardziej, ze grzejnik juz wisi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 17.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 ach o to Ci chodzilo, rzeczywiscie montujac samemu mozna czesto stracic gwarancje, dobrze zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 19.06.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 martin dał grzejnik który pojawia się u wszystkich producentór. Tylko nie wiem czy wiecie ale grzejniki chromowane wyglądają a nie grzeją! Więc nie nadają się jako jedyne źródło ciepła. Ach i grzejnik chromowany to koszt ponad 1000 zł tam jest podana cena za biały, a biały juz nie będzie robił takiego WOW Dobrze, że napisaliście bo nie wiedziałem o tym. A szkoda, że tak jest bo te chromowane fajnie wyglądają. Ale jak kogoś stać na dodatkowe źródło ciepła to nie musi rezygnować z designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 19.06.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 w zasadzie jesli taki grzejnik jest w malym pomieszczeniu to dodatkowe zrodlo ciepla nie jest nawet potrzebne, no ale ciagle trzeba pamietac o straconej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 21.06.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja kiedys slyszalaem, ze chromowane mniej grzeją, ale ręki sobie uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 22.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 w zasadzie jesli taki grzejnik jest w malym pomieszczeniu to dodatkowe zrodlo ciepla nie jest nawet potrzebne, no ale ciagle trzeba pamietac o straconej energii No właśnie szkoda tej energii. Ładnie wyglądają takie chromowane grzejniki, ale nic na siłę. Spokojnie, jest tak duży wybór grzeników, że można coś wybrać żeby strat ciepła nie było, a jednocześnie zachować nowoczesny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martiin 05.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 zresztą można wybrać chromowany grzejnik o takiej mocy żeby nagrzał dane pomieszczenie, zyskujemy przy tym odpowiednią temperatue jak i ładny wygląd, wydaje mi się, że warto zainwestować trochę więcej złotówek a mieć spełnione dwa wymogi na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 06.07.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 jak jest dobry producent, to i chromowane dobrze grzeją, jedyne co o nich wiem, to to, ze nie powinno sie na nich wieszac wilgotnych rzeczy np ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vlepek 12.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Generalnie polecam polskich sprawdzonych firm.Nie masz problemu w razie gwarancji i ceny w miare przyzwiote.Polecam Terma Technologie,daja az 8 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonXY 25.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ostatnio widać wśród Polskich firm, że dbają o klientów. Długie gwarancje to wielki plus, jakoś wykonania też stoi na wysokim poziomie. Kupowałem grzejnik w firmie Kalmar i tam też spory wybór Polskich produktów mają. http://kalmar.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts