hester 18.05.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam dzis minal tydzien jak zalali mi posadzki wszystko by bylo dobrze gdyby nie fakt ze w miejscu laczen posadzek-dylatacji nie mam danego peszla na Pex (podlogowka) Co zroobic kuc? hmmm'doradzcie jakies madre rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina i Grzegorz 18.05.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 U mnie też nie zakładali baa nie wiedziałem ze nawet potrzeba ale rok hula i niema bólu wazniejsze sa dylatacje od scianyi przejecia steropianu pod drzwiami i solidne fugi przy kaflach na ogrzewanie podłogowe.Skuć nie radze bo masz chyba siatki w jastrychu + plastyfikator ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hester 18.05.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 no kucie to ostatnia rzecz na jaka chce sie godzic. niby rozmawialem z wykonawca c.o. on mowi ze nie powinno byc problemu a same dylatacje sa oktak jest siatka wlokno i plastyfikator a posadzki az niebieskie - dobry sklad musieli chlopaki dawac zwir/cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts