Robert999 19.05.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam. Mam jeszcze jedno zasadnicze pytanie odnośnia mojej instalacji CO. Którą metodę Byście mi zalecali zrobić ;tradycyjną grawitacyjną czy tzw. zamkniętą?W skrócie budynek wygląda tak. .parter -5 pomieszczeń grzejniki aluminiowe żeberkowe po ok.10-13 żeberek(w każdym pomieszczeniu po 1 grzejniku)poddasze użytkowe - 4 pomieszczenia (grzejniki tak samo jak na dole)piec zwykły (wszystko żerny) dodatkowo na parterze będzie w 3 pomieszczeniach ogrzewanie podłogowe. rury będą miedziane.proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 26.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 możesz zamieszać i zrobić grawitacyjne ale zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts