merks 19.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Może ktoś się orientuje gdzie można nabyć kratki do kominka jak na fotce? Może ktoś wykonywał taki kominek i ma jakieś doświadczenie. Szukałem w necie i nigdzie nie mogę trafić na kratki narożne ( a może trzeba to połączyć z 2 kratek?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 19.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Może ktoś się orientuje gdzie można nabyć kratki do kominka jak na fotce? Może ktoś wykonywał taki kominek i ma jakieś doświadczenie. Szukałem w necie i nigdzie nie mogę trafić na kratki narożne ( a może trzeba to połączyć z 2 kratek?). [ATTACH=CONFIG]57209[/ATTACH] To nie są kratki ,tylko otwory z czarnymi maskownicami ( przynajmniej ja tak dorabiam w miarę potrzeb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merks 20.05.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 A można wiedzieć z jakiego materiału najlepiej wykonać te maskownice? One muszą być chyba możliwie łatwo demontowalne jak kratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.05.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 20.05.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 .... To robocze zdjęcie nieskończonego kominka z trawertynu, pokazuje dwa dorabiane elementy . Blenda ze stali w kolorze wkładu przyjechała z Niemiec razem z wkładem. Do przesyłki dołączona była puszka farby takiej jaką malują wkłady , którą pomalowaliśmy dorobioną już w naszym warsztacie "krateczkę". Jest to nisza z maskownicą , wykonana z czarnej stali . Producent wkładu nie będzie miał choć raz pretensji ,że łożyska drzwi gilotynowych są słabo wentylowane . Ściąganie tej kratki ? Pytanie w jakim celu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Witam. No pięknie ... nawet tu ... Pozdrawiam. PS. Uprzedzę, bo się znowu ktoś obrazi - był pod spodem post ale go usunięto ... Edytowane 23 Maja 2011 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Tak bywa, coraz więcej firm...Forum Muratora "ostatnią deską ratunku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.05.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Witam.Ooo ... i już nie ma ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.05.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Tak własnie potwierdzam był sobie post typu reklama bezpłatna, ale go wcieło...Chciałem dodać, ze nie był to post Enia Edytowane 23 Maja 2011 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts