DużyDon 20.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 WitajcieNie mogę się zdecydować czy zastosować panele czy deskę trójwarstwową. Wylewka będzie robiona "na gotowo", tak aby ostateczny poziom podłogi licował się z poziomem glazury w sąsiednim pomieszczeniu. Czy jeśli zrobię wylewkę jak "pod deskę" (podkład + deska = 5,5mm + 15 mm = ok 20mm), to jeśli ostatecznie zdecydowałbym się na panele, to mogę dać podwójny podkład (podkład+podkład+panel=5,5mm+5,5mm+8mm = ok 19mm) i nie zaszkodzi to panelom?Dziekuję za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 20.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witajcie Nie mogę się zdecydować czy zastosować panele czy deskę trójwarstwową. Wylewka będzie robiona "na gotowo", tak aby ostateczny poziom podłogi licował się z poziomem glazury w sąsiednim pomieszczeniu. Czy jeśli zrobię wylewkę jak "pod deskę" (podkład + deska = 5,5mm + 15 mm = ok 20mm), to jeśli ostatecznie zdecydowałbym się na panele, to mogę dać podwójny podkład (podkład+podkład+panel=5,5mm+5,5mm+8mm = ok 19mm) i nie zaszkodzi to panelom? Dziekuję za pomoc Pozdrawiam Nie możesz dać podwójnego podkładu pod laminat. Możesz położyć cienką płyte OSB np 12mm + laminat 8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DużyDon 24.05.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dziękuję za odpowiedź, ale mogę jeszcze wiedzieć dlaczego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 24.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dziękuję za odpowiedź, ale mogę jeszcze wiedzieć dlaczego? Pozdrawiam laminat jest cienki i ma bardzo wrażliwe zamki, wyłamiesz je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts